Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Σαμαράς: «Συγνώμη για τα λάθη της γενιάς μου»....


Συγγνώμη από τους νέους ζήτησε, για λογαριασμό της προηγούμενης γενιάς, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. «Η προηγούμενη γενιά άφησε να οδηγηθούν τα πράγματα εδώ και υποθήκευσε το μέλλον των νέων» είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε χρέος να διορθώσουμε το κακό που έγινε και να μετατρέψουμε αυτή την κρίση σε ευκαιρία, να αγωνιστούμε ώστε να βγούμε από την κρίση όσο το δυνατόν ταχύτερα και με το μικρότερο κόστος και να χτίσουμε μαζί μια πολύ καλύτερη Ελλάδα» ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «η νεολαία της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης είναι η πρωτοπορία για την αναγέννηση της χώρας»....
..

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε επίσης, στην εκλογή προέδρου της ΟΝΝΕΔ, υπογραμμίζοντας ότι «για πρώτη φορά μια πολιτική νεολαία εξέλεξε τον πρόεδρό της με ανοιχτές διαδικασίες που σημαίνουν ανοιχτή οργάνωση στην κοινωνία».

Η νεολαία αναζητεί τρόπους για να συμμετάσχει στην πολιτική χωρίς στερεότυπα και ξύλινο λόγο και εμείς οφείλουμε να κρατήσουμε τις πόρτες ανοιχτές, είπε ο κ. Σαμαράς, επισημαίνοντας ότι η ΟΝΝΕΔ αναζωογονεί το κόμμα και θα συμμετάσχει καίρια στην ανασυγκρότηση της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στις φετινές φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, λέγοντας ότι η ΔΑΠ υπήρξε πάντα αποφασιστική δύναμη μέσα στα πανεπιστήμια, επί 24 χρόνια εκλέγεται πρώτη δύναμη και ότι αυτή την πρωτιά «οφείλουμε να την κρατήσουμε και φέτος». Σημείωσε, δε, ότι η φετινή, θα είναι «μια πρωτιά με ευρύτερο νόημα».

Ο κ. Σαμαράς μίλησε για την αλλαγή του νόμου-πλαίσιου, για την αλλαγή του νόμου για το άσυλο και για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και ανέφερε ότι «αυτές είναι θέσεις που τις ασπάζεται η κοινωνία».
ΠΗΓΉ: τΑ ΝΈΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα