Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: Οι συνεργοί στο πολιτικό του έγκλημα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ - ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΣΙΟΥΦΑΣ - ΓΙΏΡΓΟΣ ΣΟΥΦΛΙΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΚΩΣΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ !!!!!!

Επί πεντέμισι χρόνια δεν έκανε απολύτως τίποτα. Αυτό είναι γνωστό και οι αναγνώστες αυτής της εφημερίδας το είχαν μάθει πρώτοι. Εκείνο που μαθαίνουμε τώρα είναι ότι βαριόταν ακόμη και να διαβάσει τις επιστολές που του έστελναν οι αρμόδιοι υπουργοί εκφράζοντας την αγωνία τους για το μέλλον της παράταξης και του τόπου. Με τη γνωστή αταραξία του Βούδα, ο Καραμανλής απλώς παρακολουθούσε απαθής την κατάρρευση των δημοσίων οικονομικών. Συνεργοί στο άνευ προηγουμένου πολιτικό έγκλημά του στα πρώτα χρόνια ήταν οι Γιώργος Αλογοσκούφης και Δημήτρης Σιούφας και σε δεύτερη φάση η τρόικα των νεοφιλελεύθερων, την οποία συγκροτούσαν οι Γιώργος Σουφλιάς, Γιάννης Παπαθανασίου και  Χατζηδάκης. Το τελευταίο διάστημα ο τέως πρωθυπουργός άκουγε έναν και μόνο άνθρωπο: τον Σουφλιά. Έναν έμπειρο πολιτικό, ο οποίος όμως έδειχνε πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν το πώς θα γινόταν αρεστός, άλλοτε προκηρύσσοντας μεγάλα έργα και άλλοτε δίνοντας επιδοτήσεις στους αγρότες, μέσω του στενού του συνεργάτη και φίλου, Σωτήρη Χατζηγάκη.
ΠΗΓΉ: ΤΟ ΚΑΡΦΙ

2 σχόλια:

  1. Είμαστε άξιοι της Μοίρας μας! Αν ειναι δυνατόν! Βγάζαμε καταλληλότερο για πρωθυπουργό... αυτόν τον ασκό!!!!! ΕΕΕΕΕΕ..... ρε χάλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜαριλέναΜαΐου 16, 2010

    Καλά έχετε προσέξει, ότι αυτός ο Κύριος, υπεύθυνος της Κρίσης και της χρεωκοπίας, κάνει ΤΑ ΜΠΆΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ εμείς πληρώνουμε τον Λογαριασμό του; Πότε επιτέλους θα δώσει λόγο στην Δικαιοσύνη;
    ή μήπως Κε Παπανδρέου, υσχύει το κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, γιατί φοβάστε ότι θα έρθει και η δική σας σειρά; Εδώ και τώρα όλοι οι υπεύθυνοι (και όχι τίποτα υπαληλλάκια)στην Φυλακή! Όσο ψηλά και να είναι! Όσο ψηλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα