Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά: «Αρένα» η Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ


Σκηνές «σκληρού ροκ» διαδραματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ. Στην αίθουσα κήπου της Ρηγίλλης, παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, οι γαλάζιοι νεολαίοι δεν δίστασαν να διαπληκτιστούν, να μοιράσουν χαρτονομίσματα με τυπωμένη τη φωτογραφία του προέδρου της ΟΝΝΕΔ (!) και στο τέλος να διακόψουν τη συνεδρίαση, για να μην πλακωθούν στο ξύλο!



Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, όταν ο ηττημένος των εκλογών της 18ης Απριλίου για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Χατζής, αμφισβήτησε ανοιχτά τη σημερινή διαδικασία, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει απαρτία. Αγνοώντας τις φωνές του Χατζή και των φίλων του, ο γραμματέας της Κ.Ε. Κώστας Κατσαφάδος προχώρησε στην ψήφιση των αλλαγών στον κανονισμό λειτουργίας της ΟΝΝΕΔ δια βοής. Αποτέλεσμα; Οι Οννεδίτες του Χατζή, που ήθελαν να στηθεί κάλπη, γιουχάιζαν μέσα στην αίθουσα, την ώρα που ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέβαινε στο βήμα! Ταυτόχρονα, ομάδα υποστηρικτών του Χατζή ξεκίνησε να πετάει μέσα στην αίθουσα ψεύτικα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ, που είχαν πάνω τυπωμένο το πρόσωπο του Παπαμιμίκου.

Οι φωνές, η ένταση και τα γιουχαΐσματα συνεχίστηκαν και μετά το τέλος της ομιλίας Σαμαρά, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ, για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία της οργάνωσης, να διακοπεί προκειμένου να μην πέσει ξύλο και καρεκλιές. Μέσα σε όλο αυτό το μπάχαλο, δύο μέλη της κεντρικής επιτροπής που πρόσκεινται στη Ντόρα Μπακογιάννη, οι Βασίλης Τσιατσιάμης και Νίκος Πατσέλης, παραιτήθηκαν από την Κ.Ε., καταγγέλοντας την ηγεσία του κόμματος ότι «συρρικνώνει τη Νέα Δημοκρατία». Ο διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Μενέλαος Δασκαλάκης, και ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου, Γιώργος Μουρούτης, αποχώρησαν εμφανώς εκνευρισμένοι από τη Ρηγίλλης και αφού στο μεταξύ είχε αποτύχει η προσπάθειά τους να γεφυρώσουν το χάσμα στην «οργισμένη» γαλάζια νεολαία...
πηγή:ζούγκλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα