Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας με 2 παραιτήσεις μέχρι στιγμής από την Ν.Ε του νομού

Όπως είχαμε προαναγγείλλει ότι μετά την δήλωση της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ για το θέμα Μαλαπάνη θα επικρατήσει πρόβλημα, έτσι πριν λίγο είχαμε τις παραιτήσεις των κυρίων Η. Κανάκη και Ε. Χρονόπουλου.
Τα δύο μέλη της Ν.Ε κάνοντας σκληρές δηλώσεις και μιλώντας για προσωπικές συναλλαγές όπως θα δείτε ποιο κάτω αφήνουν σαφέστατα υπονοούμενα για πολλά...
"Συντρόφισσες και Σύντροφοι
 Η ένταξη μας στο ΠΑΣΟΚ είχε την ουσιαστική αποδοχή των αρχών της ιδρυτικής δια κήρυξης της 3 Σεπτέμβρη
Οι αγώνες και η δημοκρατική λειτουργία του κινήματος δημιούργησαν τις συνθήκες για την διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών
Ποτέ έως τώρα δεν ήταν για εμάς το ΠΑΣΟΚ το εφαλτήριο για την ικανοποίηση προσωπικών η άλλου είδους φιλοδοξιών.
Η εκλογή μας στην Νομαρχιακή επιτροπή από τις συντρόφισσες και συντρόφους ήταν τιμητική για εμάς πιστέψαμε ότι μέσα από το κορυφαίο πολιτικό όργανο του Νομού μας θα κάναμε την προσπάθεια να συμβάλουμε και εμείς στην ανασυγκρότηση της χώρας όπως ακριβώς οραματίστηκε και αγωνίζεται ο Πρόεδρος του κινήματος και πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου και τα κορυφαία στελέχη του κινήματος όσο και της κυβέρνησης.
Αντί αυτού μετά από πολλούς μήνες συνεδρίασε εκτάκτως η Νομαρχιακή επιτροπή με θέμα την παραίτηση Μαλαπάνη από την περιφερειακή ενότητα Μεσσηνίας.
Επειδή η κομματική μας συνείδηση δεν ταυτίζεται με τις επιδιώξεις των συντρόφων της Νομαρχιακής επιτροπής υποβάλλουμε την παραίτηση μας
Πιστεύουμε ότι ως απλά μέλη του κινήματος θα συμβάλλουμε καλύτερα στον αγώνα που δίνει η κυβέρνηση μας και το κίνημα αυτή την δύσκολη περίοδο για την Χώρα μας.
Ο Αγώνας αυτός ταυτίζεται με τις συνειδήσεις μας και όχι με τις προσωπικές και επιβαλλόμενες τακτικές ανταλλαγής περίεργων προσωπικών συναλλαγών με άλλοθι το ΠΑΣΟΚ"
 Ευχαριστώ
Με τιμή
Κανάκης Ηλίας
Χρονόπουλος Ευγένιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα