Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Με εντολή Σαμαρά η Ν.Δ διαμέσων Γ. Γιακουμάτου παίρνει θέση για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Ο αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών Γεράσιμος Γιακουμάτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το πολυτιμότερο αγαθό για τον άνθρωπο είναι η Υγεία και κανείς δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών, που – όταν και αν χρειαστεί - καταφεύγουν στο κοντινότερο νοσοκομείο και ειδικότερα στην επαρχία, όπου έχουν χαθεί πολλές ανθρώπινες ζωές λόγω απόστασης και χρόνου.
Ένα από αυτά τα νοσοκομεία είναι και τι Γ.Ν.-Κ.Υ. Κυπαρισσίας στο οποίο έχουν σωθεί αμέτρητες ζωές και το οποίο έχει προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας. Πιστεύουμε ως ειλικρινείς τις διαβεβαιώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου πως το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας θα παραμείνει ως Γ.Ν. και μόνο διοικητικά θα υπαχθεί στο Γ.Ν. Καλαμάτας. Υγειονομικά θα παραμείνει αυτοδύναμο και αυτοδιοικούμενο.
Η Ν.Δ. και ο Τομέας Υγείας, μετά και από εντολή του Προέδρου κ. Αντώνη Σαμαρά, παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά και θα αντιδράσει αν αλλάξει αυτή η απόφαση».

1 σχόλιο:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 19, 2011

    Κύριοι της ΝΔ μη ν βιάζεστε να κρυγάσετε. Ψάξτε πόσο κοστίζει η νοσηλεία ανα ημέρα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και σε αντίστοιχα νοσοκομεία. Συγκρίνετε το κόστος νοσηλείας με μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και θα εκπλαγήτε. Δήτε τις παραγγελίες σε φαρμακα τις εταιρίες και τους γιατρούς.Θα καταλάβετε πολλά.Με τον Μπόζο βέβαια δεν νομίζω να λειτουργίσει ποτέ σωστά. Γι αυτό η Ελλάδα βρίσκεται σ αυτά τα χάλια.....μπορώ να αναλύσω λεπτομέριες και με έγγραφα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα