Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Περιφερειακές Συνδιασκέψεις

Η Δημοκρατική Συμμαχία διοργανώνει Περιφερειακές Συνδιασκέψεις στο λεκανοπέδιο Αττικής καθώς και στις έδρες των Περιφερειών.Στο πλαίσιο αυτό:
Τη Δευτέρα 18 Ιουλίου και ώρα 20:00, θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών του Νότιου Τομέα της Β' Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών, στο ξενοδοχείο Coral (Λ. Ποσειδώνος 35, Π. Φάληρο).
Ομιλητές θα είναι ο Γραμματέας της Κ.Ε. Γιάννης Οικονόμου και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρα Πάλλη και συντονιστής ο Μιχάλης Γαζής.
Την ίδια μέρα και ώρα 19:00 διοργανώνεται Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών του Βορείου Τομέα της Β' Εκλογικής Περιφέρειας Αθηνών, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότητας του δήμου Χαλανδρίου (Δαναΐδων και Αντιγόνης).
Ομιλητές θα είναι ο βουλευτής και πρώην υπουργός Χρήστος Μαρκογιαννάκης και ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Δαμιανός και συντονιστής ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

Την Τρίτη 19 Ιουλίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί Περιφερειακή Συνδιάσκεψη στελεχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο ξενοδοχείο Samaras (Αθ. Διάκου 14, Λαμία).
Ομιλητές θα είναι ο βουλευτής και Γραμματέας Οργανωτικού Λευτέρης Αυγενάκης και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Γιώργος Ανδρέου και Αθανάσιος Καρβέλης.
Τα θέματα που θα συζητηθούν στις Περιφερειακές Συνδιασκέψεις είναι:
1. Η στρατηγική επικοινωνίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
2. Σημεία πολιτικού λόγου.
3. Το εναλλακτικό οικονομικό σχέδιο που προτείνει η Δημοκρατική Συμμαχία.
Ακολουθούν επισυναπτόμενες προσκλήσεις και πρόγραμμα συνδιασκέψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα