Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Αιτήσεις συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας στην Ισπανία

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
Ξεκινούν την Πέμπτη   28/7/ 2011 οι αιτήσεις συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας στην Ισπανία. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα  θα συμμετάσχουν δεκαεννέα  παραγωγοί Θερμοκηπιακών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, οι οποίοι  θα ταξιδέψουν δωρεάν στην Ισπανία προκειμένου να καταρτιστούν στις νέες τάσεις που αφορούν τον κλάδο των θερμοκηπιακών καλλιεργειών.
Η κατάρτιση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και θα πραγματοποιηθεί στην Αλμερία της Ισπανίας από τις 13/10/2011 έως  και τις 27/10/2011.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές καθημερινά από τις 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας
Οι παραγωγοί πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο της αίτησης στα Γραφεία του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας. Μαζί τους πρέπει να έχουν τα εξής δικαιολογητικά:

·     Φωτοτυπία του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
·     Βεβαίωση Κατάρτισης από τον Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α. «ΔΗΜΗΤΡΑ»
·     Αντίγραφο αίτησης ΟΣΔΕ
·     Υπεύθυνη Δήλωση (την συμπληρώνουν στα γραφεία μας)
Η κατάρτιση των παραγωγών εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών,  και συγκεκριμένα στη δράση Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση (Leonardo Da Vinci), που  αφορά  την κινητικότητα ατόμων σε συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση  (PLM Mobility). 
Για περισσότερες  οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο στα τηλέφωνα 2761022116, 6934796092.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα