Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μεγάλο Φαβορί ο Π. Νίκας για την ένωση Δήμων Πελοποννήσου

Παρά τα διάφορα κατά παραγγελία δημοσιεύματα και παρά τον διακαή πόθο του Γραμματέα της Ν.Δ Ανδρέα Λυκουρέντζου να είναι υποψήφιος από την Ν.Δ ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης αυτό αποτελεί μεγάλο όνειρο και για τους δύο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας υποψήφιος με την σημαία της Ν.Δ θα είναι ο Δήμαρχος του μεγαλύτερης πόλης και νομού της περιφέρειας ο Δήμαρχος Καλαμάτας Π.Νίκας.
Στα σχέδια που προωθεί ο Α. Λυκουρέντζος με τον εκλεκτό του, υπάρχει
μεγάλη αντίδραση καθότι του έχουν μαζεμένα πολλοί πάρα πολλά από την ήττα στην περιφέρεια κάτι που έχει μεγάλη ευθύνη ιδιαίτερα στην Αρκαδία που ο ρόλος του ήταν ύποπτος… μια και το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό κατά του Δράκου λες και δεν υπήρχε κόμμα στο Νομό
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είναι γελασμένος αν νομίζει ότι θα περάσει και εδώ το Αρκαδικό Λόμπι όπως συζητούν πολλοί που από ότι φαίνετε αν συνεχίσει αυτήν την παραφιλολογία και τις υποσχέσεις θα υπάρχουν δυσάρεστες εξελίξεις..
Η αποδοχή στο πρόσωπο του Δημάρχου Καλαμάτας από όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι μεγάλη κάτι που έχει θορυβήσει πολλούς που προσπαθούν να τον κόψουν τώρα που είναι νωρίς όπως λένε πριν φουντώσει και άλλο η δυναμική της υποψηφιότητας του και σκέπτονται να χρησιμοποιήσουν πολλά μέσα και με ιδιαίτερο σχέδιο κάποιους εμπαθείς.. και από την Καλαμάτα.
Όσον αφορά τις παραφιλολογίες με την εμπλοκή του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στην υποψηφιότητα Σμυρνιώτη αυτές σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ανυπόστατες καθότι ο Π.Τατούλης σαν έξυπνος πολιτικός που είναι δεν θέλει να ανοίξει πόλεμο με την Καλαμάτα και την Μεσσηνία αλλά ούτε και με την Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα