Σάββατο 26 Μαΐου 2018

O Νίκος Λυμπερόπουλος φόρεσε το Βραχιόλι της Φιλίας

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος υποδέχθηκε στα γραφεία της ΑΕΚ την Ελληνική αποστολή του διεθνούς προγράμματος "Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2018". Φόρεσε το Βραχιόλι της Φιλίας και συζήτησε με τους μικρούς πρεσβευτές για τις αξίες του ποδοσφαίρου.
Με πίστη και ενθουσιασμό για το έργο τους, οι μικροί δωδεκάχρονοι πρεσβευτές Πέτρος Γαρείος – παίκτης της Ακαδημίας της ΑΕΚ – και Νεφέλη Μακντόναλντ συνεχίζουν τις συναντήσεις τους με διάσημους Έλληνες ποδοσφαιριστές, μεταδίδοντας τις αξίες και το όραμα του Διεθνούς Κοινωνικού Προγράμματος για παιδιά "Football for Friendship" (Ποδόσφαιρο για τη Φιλία).
Αυτή τη φορά τα παιδιά ζήτησαν να συναντηθούν με τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν Τεχνικό Διευθυντή της ΑΕΚ Νίκο Λυμπερόπουλο ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την

πρόσκληση και καλωσόρισε τον Πέτρο και τη Νεφέλη στα γραφεία της ΑΕΚ στο Μαρούσι.
Ο Πέτρος Γαρείος – ως ο μικρός ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα που θα παίξει στο Διεθνές Τουρνουά Φιλίας από τη Ρωσία – φόρεσε στον Νίκο Λυμπερόπουλο το Βραχιόλι της Φιλίας σύμφωνα με το εθιμοτυπικό των συναντήσεων του F4F και ζήτησε από τον διάσημο επιθετικό να μοιραστεί μαζί του τις πιο σημαντικές στιγμές τις καριέρας του. "Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι εδώ σήμερα και ευχαριστώ πολύ την ΑΕΚ και τον κύριο Λυμπερόπουλο για αυτή την ευκαιρία που μου δίνει. Ο κύριος Λυμπερόπουλος μου έδωσε μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές και μαζί συζητήσαμε για την καριέρα του. Εγώ ήμουν πολύ μικρός όταν ολοκλήρωσε την καριέρα του, αλλά ξέρω τι ποδοσφαιριστής ήταν. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που τον συνάντησα σήμερα και αντάλλαξα μαζί του το Βραχιόλι της Φιλίας του F4F".
Η δωδεκάχρονη Νεφέλη Μακντόναλντ είναι η μικρή δημοσιογράφος της αποστολής που θα συνοδεύσει τον Πέτρο σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας και της συμμετοχής του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του "Football for Friendship" στη Μόσχα της Ρωσίας. "Ο κύριος Λυμπερόπουλος μας υποδέχτηκε πολύ ζεστά. Τον ρώτησα πώς νιώθει τώρα που δεν είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής και μου είπε ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και αν ξεκινήσεις και το αγαπάς, δεν σταματάς ποτέ. Είμαι ενθουσιασμένη που τον γνώρισα".
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο F4F και σημείωσε: "Το Ποδόσφαιρο για τη Φιλία (F4F) είναι μια σπουδαία διοργάνωση. Μέσα από το F4F τα ίδια τα παιδιά μεταδίδουν σε όλη την ανθρωπότητα το μήνυμα της φιλίας, της ειρήνης, της ισότητας και του σεβασμού ανάμεσα στους λαούς. Εύχομαι στον Πέτρο και στην Νεφέλη να περάσουν πολύ όμορφα και να γνωρίσουν πολλούς νέους φίλους σε αυτό το μοναδικό ταξίδι".   Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα