Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Οι αποδοκιμασίες και οι επιθέσεις απειλές κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Μετά τα απειλητικά φέιγ βολάν ήρθε και ο προπηλακισμός για τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Εύβοιας Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη. Χθες το βράδυ, επιστρέφοντας από δείπνο με το σύζυγο της δέχτηκε επίθεση ομάδας «αγανακτισμένων» στην πλατεία της Χαλκίδας.
Ακολούθησαν γιουχαϊσματα από διάφορα μέλη της μικρής ομάδας, ενώ κάποιος πέταξε προς την πλευρά του ζευγαριού ένα κουτάκι μπύρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κανένα. Η ομάδα ακολούθησε τη βουλευτή και το σύζυγό της μέχρι τη συμβολή των οδών Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου και έληξε το επεισόδιο.
Στην Καλαμάτα κυκλοφόρησαν αφίσες με τις φωτογραφίες των βουλευτών Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ Νάντιας Γιαννακοπούλου, Δημήτρη Κουσελά και Οδυσσέα Βουδούρη, με την ένδειξη «Καταζητούνται» (WANTED). Οι αφίσες προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια των βουλευτών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.
Αφίσες κατά της ανεξάρτητης πλέον βουλευτού Έλσας Παπαδημητρίου και του υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη με το σύνθημα "ανεπιθύμητοι" επικολλήθηκαν έξω από το Δημαρχείο του Ναυπλίου. Τις αφίσες εντόπισαν το πρωί δημοτικοί υπάλληλοι.

2 σχόλια:

  1. ΑνώνυμοςΙουλίου 06, 2011

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑνώνυμοςΙουλίου 08, 2011

    Γιατί τα καταργείς μήπως είσε Πασοκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα