Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

"Πέταξε το γάντι" σε Λαμπρόπουλο

Το… γάντι στο βουλευτή Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλο πέταξε χθες ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., Π. Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real fm με θέμα τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τους υποψηφίους που στηρίζει σ’ αυτές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανές νέες διαφοροποιήσεις βουλευτών, μετά τη διαγραφή του βουλευτή Χρ. Μαρκογιαννάκη, και τις φήμες που θέλουν τον κ. Λαμπρόπουλο να στέκεται απέναντι στην επιλογή του νομάρχη Μεσσηνίας Δ. Δράκου για τη θέση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Δε θέλω να πιστέψω ότι αυτές οι πληροφορίες έχουν υπόσταση. Για παράδειγμα, ο φίλος μου ο Γιάννης ο Λαμπρόπουλος στη Μεσσηνία πρέπει να είναι ικανοποιημένος, τελικά, ασχέτως ποιες επιλογές έκανε, που ο Σαμαράς έγινε αρχηγός, γιατί φεύγει από τη Μεσσηνία ο Σαμαράς...."

1 σχόλιο:

  1. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος μίλησε. και τι είπε;¨΄Οτι ο Λαμπρόπουλος,ασχέτως αν ψήφησε την Ντόρα, πρέπει να είναι ικανοποιημένος, γιατί η εκλογή Σαμαρά , αφήνει μια κενή θέση στο...... ψηφοδέλτιο (τον παμπόνηρο τον ....Πάνο!!! Αυτόν περίμενε ο Γιάννης να του το πεί!!!! μόνος του δεν μπορούσε να το καταλάβει....)!!!!!!!!
    Και τα πιστεύω; Η πολιτική; πάνε περίπατο κατά πάνο.......
    Το συμφέρον πάνω από όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα