Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

FILIATRABLOG: Θερμά συγχαρητήρια !!!!

Θα ήθελα να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς όλους  τις νέες και τους νέους της πόλης μας και του Νομού μας που έδωσαν έναν τεράστιο αγώνα, διεκδίκησαν και κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στην ανώτερη και ανώτατη εκπαίδευση.

Εύχόμαστε από καρδιάς, καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται μπροστά τους με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και υγεία τόσο στους ίδιους όσο και στους γονείς τους, που τους στήριξαν σε αυτή τους την προσπάθεια.

Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε και τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Φιλιατρών, όσο και των σχολείων του Νομού μας, που τους προσέφεραν το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.(όπως επίσης και κυρίως....τους φροντιστές τους)

Κατανοούμε πως η επιτυχία είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας , ωστόσο στους νέους και στις νέες που ενώ αγωνίστηκαν δεν κατάφεραν να πετύχουν σε αυτή την αναμέτρηση τους στόχους τους, τους λέμε,  πως δεν πρέπει να απογοητεύονται, γιατί η προσπάθεια έχει σημασία και τα όσα αποκομίζει κάποιος στην διαδρομή για την επίτευξη ενός στόχου.

2 σχόλια:

  1. Ποιους εκπαιδευτικούς ρε παιδιά!!!!!
    Ξέρετε πόσο πληρώσαμε την νύφη για την δωρεάν παιδία;
    όλοι τα πιάνουνε τρελά!!!!!!! και αφορολόγητα!!!
    Όλοι κάνουνε φροντιστήριο! τα Γαϊδούρια! θα τους πείτε και μπράβο! ούστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ώρα είναι να τους δοξάσουμε κιόλας!!!!!
    Σαν δεν ντρέπονται! και ο Γιαννακόπουλος, τόση αχούρα να γίνει Λυκειάρχης, τι έκανε; καοραφέξαλα!!!! 'Ολοι Άχρηστοι είναι! Μόνο για την κονόμα!!!!!
    20, 25 και 30 Ευρώ η ώρα!!!!!!!
    Αυτά δεν τα βλέπει το ΠΑΣΟΚ;
    παρά πιάνει τους φουκαράδς τους συνταξιούχους! ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα