Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ανακατανομή της πολιτικής τράπουλας για το Δήμο Τριφυλίας

ΑΝΑΔΙΑΝΕΜΕΝΕΤΑΙ η τράπουλα των υποψηφιοτήτων στο Δήμο Τριφυλίας μετά τις ανακοινώσεις στήριξης σε πρόσωπο του γαλάζιου πολιτικού χώρου αλλά και την αιφνιδια για ορισμένους αποχώρηση του Δημ. Σωτηρόπουλου απο το κυβερνητικό κόμμα απο την διεκδίκηση υποψηφιότητας αλλάζοντας τα δεδομένα και ουσιαστικά ανοίγοντας την προεκλογική περίοδο στην περιοχή μας.
Αρχικά όπως διαβάζουμε στον kyparissiotis κατά την διάρκεια της Γιορτής Ρίγανης που διεξήχθη στο Δ.Δ. Στασιού Κυπαρισσίας ήρθε η παραίτηση απο τη διεκδίκηση υποψηφιότητας για το μεγάλο Δήμο όπου ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγορης Γκότσης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "Εμμένω στις αρχικές μου θέσεις για ένα δυναμικό ψηφοδέλτιο ανοικτό στο λαό και στον κόσμο και για αυτό τον λόγο δηλώνω ότι παραιτούμαι απο την διεκδίκηση της υποψηφιότητας για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας και θέτω τον εαυτό μου με όλες μου τις δυνάμεις στο ενδεχόμενο της δυναμικής υποψηφιότητας του κ. Κατσίβελα για να διασφαλιστεί η ενότητα του Δήμου Τριφυλίας που πρέπει να πετύχει και φυσικά θα είμαι παρών σε κάθε μάχη". Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παν. Κατσίβελας είναι έτοιμος να ανακοινώσει την συγκρότηση του ψηφοδελτίου του τα επόμενα 24ωρα όπου φέρεται να συμμετέχουν και γνωστά αυτοδιοικητικά ονόματα αλλά και νέα πρόσωπα, άσχετα αν η ΝΔ ανακοινώσει χρίσματα ή όχι αφού ο κ. Σαμαράς σύμφωνα με το Τύπο φαίνεται να έχει εισηγήσεις για μη απονομή χρισμάτων άμεσα μεχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Απο την άλλη πλευρά ο Δημ. Σωτηρόπουλος με επιστολή του δηλώνει ότι για προσωπικούς λόγους αποσύρεται απο την μάχη διεκδίκησης αφήνοντας μόνο καβαλάρη τον Θανάση Πετρόπουλο ως εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ που πρέπει να συγκροτήσει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο χρόνος προσαρμογής είναι μικρός οπότε θα δούμε τις εξελίξεις.

8 σχόλια:

  1. Και πριν ενα μήνα είχε δηλώσει ότι αποχωρεί! Αυτό ήταν γνωστό! Νομίζω, ότι σωστά έπραξε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΠΑΡΊΣΣΙΟς ΔΉΜΑΡΧΟς ΕΊΝΑΙ ΔΎΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΕΊ, Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ. ΑΡΑ ΜΥΛΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που καταντήσαμε....το 2010!!!!!!
    αρκεί να έχεις συγγενική σχέση με τον Σαμαρά και βγαίνεις δήμαρχος!!!!!!
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ρε χάλια!!!!!
    Πωωωωωω κατάντημα!!!!!!!!!!
    Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α ! ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά, ο Κατσίβελας σκέφτεται αν δεν βγεί, να μην έχει το ασυμβίβαστο και την πατήσει σαν το Σωτηρόπουλο, που έγινε γιατρουδάκι!!!
    Ζήτησε εγγυήσεις ο καημένος ότι θα επανέλθει... το κακομοίρη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμαρχος θα βγεί ο Θανάσης ο Πετρόπουλος ο οποίος είναι δημοφιλής και αγαπητός όχι μόνο στην Κυπαρισσία αλλά και σε ολόκληρη την Τριφυλία.
    Τον Κατσίβελα στους Γαργαλιάνους δεν θέλουν ούτε να τον Βλέπουν και αυτό φαίνεται από το ότι Δήμαρχο έβγαλαν τον Καλοφωλιά.
    Εντωμεταξύ υπάρχει και η στήριξη του ΕΘΕΛΟΝΤΗ του ΞΥΓΚΑ που μετά από τον εθελοντισμό που πρόσφερε στα Φιλιατρά θέλει να κάψει το χαρτί του ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ και την επόμενη εκλογή που θα έχει τελειώσει η κόρη του την φαρμακευτική πιστεύει ότι θα μπορέσει να προσφέρει εθελοντισμό και στην ΤΡΙΦΥΛΙΑ.
    Αφού Ξύγκας-Σαμπαζιώτης κλπ έφαγαν τα μούτρα τους με την υπερκομματική κίνηση ΔΡΙΜΗ ΚΛΠ τώρα φαίνονται τιμητές της Ν.Δ και του Σαμαρά.
    Σκοπός τους είναι να κοντράρουν τον Τσίγγανο τον οποίο φοβούνται γιατί είναι ικανότερος από αυτούς και έχει κάνει την πιο σοβαρή πρόταση για την υποψηφιότητα του Δημάρχου.
    Έχουν αμπολύσει τον ΓΚΟΤΣΗ(Μπάκης) και βρίζει κάθε μέρα τον Τσίγγανο και παίζει και κουκλοθέατρο στην πλατεία της Κυπαρισσίας.
    ΙΔΩΜΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. .......Η αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου δεν μου επέτρεψαν ποτέ να θέσω το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από το κοινό καλό των συμπολιτών μου......
    ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΡΡΡΡΡ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MONO O TSIGGANOS AJIZEI!!!
    KAI GIA ENAN AKOMA LOGO!
    EPEIDH DEN TO THELEI O JYGKAS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OXI DHMARXOS APO TIN KYPARISSIA!!!!!! TELOSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα