Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Επικίνδυνοι οι σκαμμένοι δρόμοι της Κυπαρισσίας

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ
Την επικινδυνότητα στους σκαμμένους δρόμους της Κυπαρισσίας επισημαίνει το Τμήμα Τροχαίας Κυπαρισσίας με έγγραφό της προς το δήμο, από τον οποίο ζητά την αποκατάστασή τους αφού είναι υπεύθυνος για τη συντήρηση των δρόμων.
Στο έγγραφό του ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας, αστυνομικός υποδιευθυντής Ανδρέας Βλάχος, σημειώνει μεταξύ άλλων: «Σας γνωρίζουμε ότι ύστερα από εργασίες που έγιναν επί του οδοστρώματος των δημοτικών οδών της πόλης της Κυπαρισσίας (σ.σ.: αναφέρει αναλυτικά τα συγκεκριμένα τμήματα) δεν αποκαταστάθηκε ο ασφαλτοτάπητας με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί λακκούβες παγίδες για τα διερχόμενα οχήματα, τα οποία οι οδηγοί τους αναγκάζονται να οδηγήσουν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς αποφυγή τους, με κίνδυνο σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων».
Ειδική αναφορά γίνεται στο τμήμα της εθνικής οδού Πύργου - Μεθώνης, που όπως τονίζεται «έχει εγάλη κυκλοφορία οχημάτων», ενώ το έγγραφο καταλήγει ως εξής: «Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες για την αποκατάσταση των φθορών, ως υπεύθυνοι της συντηρήσεως των ανωτέρω οδών». Κ.Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα