Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ανακοινώνει υποψηφίους την επόμενη εβδομάδα

Το ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία
Την επόμενη εβδομάδα, όπως εκτιμούν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, αναμένεται το κυβερνών κόμμα να ανακοινώσει το δεύτερο «πακέτο» υποψηφίων που θα στηρίξει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στα ονόματα θα περιλαμβάνονται κι αυτά των δήμων της Μεσσηνίας, εκτός αυτού της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, όπου, απ’ ότι φαίνεται, θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος μέχρι να προκύψει η «ιδανικότερη» λύση. Την όλη διαδικασία για το συγκεκριμένο θέμα έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η Ιπποκράτους.

Θα πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι μέχρι σήμερα, δεν έχει αναληφθεί καμία πρωτοβουλία από τα μέλη της Επιτροπής, γεγονός που δημιουργεί εύλογα ερωτήματα και απορίες για τον τρόπο που χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα.

Υπάρχουν κάποιες πρωτοβουλίες τοπικών στελεχών αλλά μέχρι εκεί. Το κεντρικό ΠΑΣΟΚ τηρεί μέχρι σήμερα σιγή ιχθύος, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον χρόνο ετοιμότητας του υποψηφίου που θα επιλεγεί.

Στη σημερινή, τελευταία συνεδρίαση, για τους υποψήφιους της Μεσσηνίας αναμένεται να παραβρεθούν μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Χρ. Χριστόπουλος, ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης Θαν. Κανελλόπουλος, οι βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας (Δ. Κουσελάς, Ν. Γιαννακοπούλου, Οδ. Βουδούρης), αλλά και τα μέλη της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, παρά τα διάφορα προβλήματα που υπήρξαν στη διαδικασία της διαβούλευσης μέχρι σήμερα, τα τοπικά στελέχη του κόμματος δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου, αφού όπως σημείωσαν στο «Θ», «οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν έδειξαν ότι, εκτός ελαχίστων προβλημάτων, το κυβερνών κόμμα θα πάει συσπειρωμένο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Του Αντώνη Πετρόγιαννη

1 σχόλιο:

  1. .......τα τοπικά στελέχη του κόμματος δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.....
    Αχουουουουουουου!!!!!!!!!!!!Είναι αισιόδοξοι.... ΄
    Καλά και πότε είναι απαισιόδοξοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα