Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Νέα ένοπλη ληστεία στο Καλονερό με ανατροπή ΙΧ στην Ελαία

 MIA ακόμα θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε χθές βράδυ στην περιοχή του Καλονερού με τρόπο που μοιάζει με άλλες εγκληματικές ενέργειες που έχουν σημειωθεί στην περιοχή. Πιο συγκεκριμένα χθές βράδυ στις 22.40 στο πρατήριο υγρών καυσίμων του 45χρονου κ. Ζαφειράκη εισήλθαν 3 κουκουλοφόροι με όπλα και απαίτησαν απο την υπάλληλο υπήκοο Ρουμανίας τις εισπράξεις της ημέρας που ανέρχοταν στα 300 ευρώ την ώρα που το κατάστημα θα έκλεινε. Την ίδια ώρα ερχόταν ο σύζυγος της υπαλλήλου με το ΙΧ του όπου απαίτησαν να εξέλθει και να τους παραδώσει τα κλειδιά με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν.
Τελικά διέφυγαν με το κλεμμένο όχημα με κατεύθυνση προς τον Πύργο αλλά στην μοιραία στροφή στην περιοχή της Ελαίας- όπου έχουν συμβεί αρκετά τροχαία ατυχήματα- όπου εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια ανετράπη με αποτέλεσμα οι δράστες να διαφύγουν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση. Ομως στην βιασύνη τους άφησαν στο όχημα την κοντόκαννη καραμπίνα η οποία ανακαλύφθηκε μαζί με το όχημα απο την Αστυνομία η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Εικάζεται σύμφωνα με πληροφορίες ότι ο τρόπος δράσης τους παραπέμπει σε ανάλογες εγκληματικές πράξεις που έχουν διαπιστωθεί τον τελευταίο καιρό στη περιοχή με την 'γνωστή συμμορία' όπως την αποκαλούν οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι και πιθανόν το περιστατικό να σχετίζεται με την ένοπλη ληστεία στην περιοχή του κάμπινγκ πριν απο λίγες ημέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα