Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Πυρκαγιά στις Βρύσες και σύλληψη Βούλγαρου στη Μεσσήνη

ΣΕ εξέλιξη είναι η πυρκαγιά που μαίνεται απο τις 5 τα ξημερώματα σε δασική έκταση πάνω απο το Δ.Δ. Βρυσών Κυπαρισσίας με εναέρια και επιγεια μέσα να δίνουν την μάχη για την αναχαίτιση του μετώπου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η πυρκαγιά ξέσπασε σε δύσβατη δασική έκταση τα ξημερώματα με αποτέλεσμα να πάρει διαστάσεις αλλά υπήρξε ευτυχώς άμεση κινητοποίηση τόσο του Πυροσβεστικού κλιμακίου Κυπαρισσίας όσο και γειτονικών μέσων. Στη μάχη βρέθηκαν απο το πρωί 20 πυροσβέστες, επίγεια μέσα απο τους Γαργαλιάνους και την Κυπαρισσία ενώ σωτήρια είναι η επέμβαση των 2 Πεζετέλ που πέταξαν πάνω απο την περιοχή προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των επίγειων δυνάμεων.


Ερωτηθείς απο το 936 fm ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Βρυσών κ. Παν. Γαραντζιώτης για το μέτωπο της φωτιάς τόνισε ότι υπήρξε κινητοποίηση του Δήμου καθώς στη περιοχή κατέφασε και υδροφόρα του Δήμου ενώ συμμετέχουν εθελοντικές ομάδες και κάτοικοι. Ομως σε ερώτηση μας αν έχει εκδηλωθεί φωτιά στο ίδιο σημείο απάντησε θετικά με την εξήγηση ότι έχει εκδηλωθεί ξανά 3 φορές φέτος γεγονός που αποδίδεται σύμφωνα με τους κατοίκους σε εμπρηστική πρόθεση απο άγνωστο ή αγνώστους.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 33χρονος Βούλγαρος ο οποίος θεωρείται υπεύθυνος για την φωτιά που ξέσπασε χθες στην Μεσσήνη.Ο 33χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

  1. Φωτιά επιασε επίσης στους Γαργαλιάνους το καφενείο του Καραχούντρη , στην πλατεία!!!!
    Απαιτείται μεγάλη προσοχή!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα