Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Το ΠΑΣΟΚ ενωμένο στην μάχη της κάλπης, στην Τριφυλία...

Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής

Σε μάζωξη που είχαν προχθές το βράδυ στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο, Φιλιατρών, ο Πυρσός, οι υπεύθυνοι, στελεχών της Νομαρχιακής Επιτροπής, αυτοδιοικητικών παραγόντων της περιοχής και μελών των συντονιστικών οργανώσεων, αντάλαξαν απόψεις και αποφασίστηκε, μέσα σε συντροφικό κλίμα να γίνουν οι διαδικασίες επιλογής υποψηφίου δημάρχου...

Μέχρι στιγμής υπάρχουν οι υποψηφιότητες των Κων Πετρόπουλου Θανάση , που αυτοπροτάθηκε και του Δημήτρη Σωτηρόπουλου που ετεροπροτάθηκε και τον οποίο δημοσιεύματα, φέρουν να μην .....πολυενδιαφέρεται!
Και οι δύο είναι υπέρμαχοι του Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας, όπως είναι σήμερα, γεγονός που σχεδόν καταδικάζει σε μαθηματική αποτυχία, το εγχείρημα!

Απο εκεί και πέρα, κανείς δεν ενδιαφέρεται, γεγονός που δείχνει ότι τα πολλά και ιστορικά στελέχη του Πασοκ, απέχουν. Το γεγονός αυτό βέβαια έχει και τα .... θετικά του!
Την έλειψη αντάρτικου, με επίσημο μανδύα, γιατί απο πληροφορίες που έχουμε, οι πολίτες.... έχουν αποφασίσει!


Και στην Κυπαρισσία, αλλά πολύ περισσότερο στα Φιλιατρά, οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, παραμένουν οργανώσεις Σφραγίδα....και το κόμμα έχει πολυφωνία!!!!


Ελπίδα απο το πουθενά, ίσως δίνουν οι ψίθυροι που ακούγονται τελευταία και πλέον έχουν αρχίσει να γίνονται φωνές, που υποστηρίζουν την λύση Ηλία Τσιμπλή!

Πραγματικά, είναι ο άνθρωπος που ενώνει, ιστορικά, το όλον ΠΑΣΟΚ και ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής!
Κανείς δεν μπορεί να αποκλείση τίποτα! Οψόμεθα!!!





4 σχόλια:

  1. Πραγματικά, ο Ηλίας έιναι μία λύση!
    Χωρίς επίσημο χρίσμα, χωρίς τίποτα! Μπορεί ο Ηλίας με τον πύρινο λόγο του, να ξυπνήσει συνειδήσεις...Μπορεί να κάνει την μητέρα των εκπλήξεων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, μας δουλεύει; Αυτός ο άνθρωπος πάντα έτσι ήταν! Την μιά δηλώνει, ότι δεν τον ενδιαφέρει, την άλλη δεν ξέρει τίποτα... μέχρι και την δήλωση ......άλλοι την έκαναν!
    Καλά πιστεύει ότι μας κοροϊδεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα τρίκαλα στα δυο στενά!
    Με τον Σωτηρόπουλο το ΠΑΣΟΚ, πιστεύει ότι θα περάσει την πολιτική του;
    Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΟΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΛΙΚΩΝ ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα