Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Σύσκεψη για ανάκληση των παραιτήσεων στις Τ.Ο.

Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σύσκεψη με σκοπό να ανακαλέσουν τις παραιτήσεις τους τα προεδρεία στις Τ.Ο. στους δήμους του νέου Δήμου Οιχαλίας (Μελιγαλά - Οιχαλίας - Ανδανίας - Δωρίου) και στην Τ.Ο. του Δήμου Πύλου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στη Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ στην Καλαμάτα.
«Ζητήσαμε να ανακαλέσουν για να συνεχίσουμε την κοινή δράση και σε άλλα σοβαρά ζητήματα, πέρα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και πρώτα από όλα να δώσουμε ενωμένοι τον αγώνα στις εκλογές του “Καλλικράτη“», παρατήρησε ο γραμματέας της Νομαρχιακής Χρήστος Χριστόπουλος. Επεσήμανε ότι στις οργανώσεις στο νέο Δήμο Οιχαλίας υπάρχει διάθεση να ανακαλέσουν, αντίθετα με την Τ.Ο. Πύλου που φαίνεται να εμμένουν στις παραιτήσεις. Για το γεγονός της μη διεξαγωγής προκριματικών εκλογών ή δημοσκόπησης για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου στο Δήμο Πύλου - Νέστορος, που αποτέλεσε την αιτία παραίτησης των στελεχών της Τ.Ο. Πύλου, ο κ. Χριστόπουλος είπε: «Δε συμφώνησαν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για κάλπη ή δημοσκόπηση, γι’ αυτό και δεν εφαρμόστηκαν οι διαδικασίες αυτές. Και η κεντρική επιτροπή ανάδειξης προχωράει στη διαδικασία της πολιτικής αξιολόγησης, όπως προβλέπεται, για την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου».

12 σχόλια:

  1. Τώρα ,μάλιστα!
    Είμαστε μία χαρούμενη και ευτυχισμένη οικογένεια στο ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!
    Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην υποστηρίξει κανέναν υποψήφιο, αν θέλει να έχει πρόσωπο στην κοινωνία!!!!
    Όποιος μπορεί και αξίζει, ιδού η ρόδος ιδού κασι το πήδημα!!!!!!!
    Έτσι δεν θα έχουμε και οσφυοκάμπτες .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πειραματισμοί και εκπαίδευση «μαθητευόμενων μάγων» αυτή τη χρονική συγκυρία θα έχουν καταστροφικές συνέπειες.
    Χρειάζονται ετοιμοπόλεμοι που να πιστεύουν στον εαυτόν τους, για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στην πρόκληση του Καλλικράτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μέγεθος των προβλημάτων είναι πάρα πολύ μεγάλο. Η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί είναι τιτάνια. Δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, αλλά αυτός που θα έχει την τελική ευθύνη θα πρέπει να ξέρει, να θέλει και να μπορεί.
    Για το τόπο μας είναι ιδιαίτερη η πρόκληση. Τα πρώτα χρόνια θα πρέπει να μπουν οι βάσεις για μια ορθολογική λειτουργία των Δημοτικών υπηρεσιών και θέσπισης θεσμών για την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που έχει ο τόπος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στις μικρές κοινωνίες η παρέμβαση των κομμάτων σε αυτό το επίπεδο λειτουργεί παραμορφωτικά. Οι διεκδικούντες κάποιο αξίωμα είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να προσδιορίζονται πολιτικά και με σαφήνεια. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν αν αυτός που ζητά τη ψήφο τους έχει πολιτικό υπόβαθρο, ποιο είναι αυτό και σε τι ακριβώς πιστεύει. Άλλη η άποψη του ΚΚΕ για την αυτοδιοίκηση, άλλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., άλλη της Ν.Δ. και πάει λέγοντας.
    Κανένας δε δικαιούται να ψαρεύει σε θολά νερά.
    Απο το σημείο αυτό όμως μέχρι την ωμή και απροσχημάτιστη παρέμβαση των κομμάτων υπέρ των συγγενών και άλλων Λατζέρηδων της κομματικής νομενκλατούρας, όπως έγινε απο την Ν.Δ. στο δήμο μμας,με την πρόταση Κατσίβελα, απέχει! Απέχει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει η εντύπωση, ότι ο πρώτο δήμαρχος του Καλλικράτειου δήμου της Τριφυλίας, θα καεί σ' αυτήν την πρώτη τετραετία, λόγω των ανυπέρβλητων οικονομικών και άλλων εγγενών προβλημάτων που θα κληθεί εκ των πραγμάτων να αντιμετωπίσει. Και αυτό είναι σε μεγάλο ποσοστό αλήθεια! Θα πρέπει δηλαδή να έχουμε υποψηφίους όχι χρισμένους αλλά έτοιμους να θυσιαστούν στο βωμό της προστασίας και της θέσπισης κανόνων για την προάσπιση των πολιτών!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Θοδωρή από τα γραφόμενά σας καταλαβαίνω ότι είστε ένας πολύ σωστός και ισορροπημένος άνθρωπος. Έχετε πιάσει το νόημα και μιλάτε πολύ σωστά. θα έπρεπε να γράφετε και το επώνυμό σας γιατί τέτοιους ανθρώπους θα πρέπει να τους γνωρίζουμε και να μπορούμε να τους σφίγγουμε το χέρι. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται ο δήμος. Μα καλά όλοι αυτοί οι υπεύθυνοι ανθρώπους σαν εσάς γιατί δεν τους καλούν να ηγηθούν κάποιου Ψηφοδελτίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΄Φίλε ανώνυμε δεν έχεις μάθει ακόμη ότι οι υπεύθυνοι που λες, δηλαδή οι Βουλευτές μας, δεν θέλουν σκεπτόμενους ανθρώπους για ηγέτες, αλλά αχυράνθρωπους, για να μπορούν να τους κουμαντάρουν και στην ουσία να κάνουν αυτοί ότι θλελουν; ΔΥΣΤΥΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ...... γι΄αυτό έχουμε και τα χάλια που έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μανώλης με τα λόγια φτιάχνει ανώγεια και κατώγια, φίλε Ανώνυμε! Άν ο καθένας που λέει δυο λόγια της προκοπής ηγείτο ψηφοδελτίου, ο Παπαθεοδοσίου θα ήταν ο Πρώτος!!!!!
    Αλλά βλέπετε, ότι τέτοια δεν τα λογαριάζουν και..... μάλλον καλά κάνουν!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έ.... όχι ρε παιδιά με δύο δεκάρικους και ...ηγεσία στο ψηφοδέλτιο!!!!!
    Έλεος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε ανώνυμε...... με μεγάλη ευκολία, χαρίζεις ηγεσίες!!!!
    Ούτε ο Σαμαράς να ήσουνα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι είναι αυτά που λέτε!!!!!
    Εμείς πάντως, στηρίζουμε Βασίλη και πάσης Ελλάδος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα