Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ… ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Στην Καλαμάτα με το Σκαλαίο και στην Πυλία με το Φιλιππόπουλο.
Το πρόσωπο του Γιώργου Σκαλαίου φαίνεται ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες υποστήριξης για τη θέση του δημάρχου Καλαμάτας από το ΠΑΣΟΚ. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο για το Δήμο Πύλου-Νέστορος να υποστηριχτεί ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος.
Στο μέτωπο των εξελίξεων, χθες ο Πέτρος Κατσιλιέρης -όπως αναμενόταν- απάντησε οριστικά “όχι“ στην πρόταση που του είχε γίνει για το Δήμο Καλαμάτας. Από διάφορες πλευρές έπεσαν καινούργια ονόματα στο τραπέζι των τοπικών συζητήσεων, όπως αυτό του δικηγόρου Αντώνη Γιαννακόπουλου, αλλά το όνομα του δημάρχου Θουρίας Γ. Σκαλαίου συζητείται όλο και περισσότερο στους κύκλους ακόμη και στελεχών που αρχικά είχαν... κλωτσήσει, όταν έγινε η πρόταση.
Για το Δήμο Πύλου, παρά τις σχετικές πιέσεις ο Διονύσης Αλευράς είπε τελικά “όχι“ στην πρόταση να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, ενώ αποσύρθηκε από την κούρσα ο Ηλίας Κανάκης. Μετά τις εξελίξεις αυτές λοιπόν, δεν αποκλείεται το ΠΑΣΟΚ να δώσει τη στήριξη στο Λ. Φιλιππόπουλο.
Εκτός κούρσας ο Ηλ. Κανάκης
Εκτός κούρσας για το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου στο Δήμο Πύλου-Νέστορος, έθεσε εαυτόν χθες ο Ηλίας Κανάκης, μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και δημοτικός σύμβουλος Πύλου.
Σε δήλωση που έκανε αναφέρει τα εξής: “Λόγω της μεγάλης καθυστέρησης για την επιλογή του καταλληλότερου υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Πύλου- Νέστορος, παραιτούμαι από την διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ σεβόμενος πάντα την προσωπική μου και πολιτική μου αξιοπρέπεια, για τον λόγο ότι η πρότασή μου για δημοσκόπηση- κάλπες για να δώσουμε το δικαίωμα επιλογής στην κοινωνία, μεθοδεύτηκε και δεν έγινε δεκτή από τα όργανα όπως πραγματοποιήθηκε σε άλλους δήμους“.

2 σχόλια:

  1. ...Του Αντώνη Γιαννακόπουλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σιγά την προσωπικότητα!!!!!!
    Άμα προτείνονται...τόσο μεγάλου βεληνικούς Ονόματα, κατάλαβα!!!!!!
    Ποιοί κάνουν κουμάντο όπως επίσης και τι θα επιτύχουν!!!!!
    Έρημο ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το στρίβειν δια του αραβώνος, είναι παλιά ιστορία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα