Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Να παραιτηθεί η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ζητεί ο δήμαρχος Αίπειας

“ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ“
Την παραίτηση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ ζητεί ο δήμαρχος Αίπειας Νίκος Αναστασόπουλος, κατηγορώντας τους επικεφαλής της ότι λειτουργούν ερασιτεχνικά, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ακόμα ούτε ένας υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στο νομό.
Χαρακτηριστικά ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε στην “Ε“:
«Οι επικεφαλής της Νομαρχιακής λειτουργούν τόσο ερασιτεχνικά σε μια τέτοια δύσκολη περίοδο, που θα έπρεπε να έχουν δηλώσει παραίτηση. Σε 1,5 μήνα έχουμε εκλογές και δεν έχουν καθήσει να συζητήσουν, δεν έχουν καλέσει κανέναν αυτοδιοικητικό για να πάρουν την άποψή του. Ούτε τηλέφωνο δε μας έχουν πάρει. Θα έπρεπε να έχουν καλέσει πλειοψηφίες και μειοψηφίες των δημοτικών συμβουλίων που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ, να έχουν ακούσει τις απόψεις τους και τη γνώμη τους. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ακόμα καμία ανακοίνωση για τους δήμους της Μεσσηνίας. Παραιτούνται οι τοπικές οργανώσεις και αυτοί κάθονται στις καρέκλες τους;». Γ.Σ.

4 σχόλια:

  1. Πολύ στενόμυαλη και εγκλωβισμένη μόνο σε δοκιμασμέμες και αποτυχημένες απο το παρελθόν λύσεις είναι η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ!!!
    Επιτέλους ξυπνήστε, ανανεωθείτε, στο 2010 βρισκόμαστε.....
    Ξεχάστε τις παλιομοδίτικες συνταγές!!!!!
    Φρέκα πρόσωπα, καινούργιες ιδέες,ανατρεπτικές και υπερβατικές λύσεις μπορούν να δώσουν την λύση......
    Ας αφήσουμε την γεροντοκρατία και τον παλαιοκοματισμό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή η Νομαρχιακή μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι είναι το τσιράκι των Βουλευτάδων μας και κάνει ότι της υποδείξουν για δικό τους όφελος καλά θα κάνει για μια φορά και μόνο να σταθεί στο ύψος που της αρμόζει και να πράξει αυτό για το οποίο είναι ταγμένη... να υπηρετεί το κόμμα και όχι τους βουλευτές.... Γι΄αυτό πάμε από το κακό στο χειρότερο και αν δεν συμμορφωθεί θα έχει τις αποδείξεις το βράδυ των εκλογών αλλά τότε δυστυχώς θα είναι πολύ αργά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Μπάμπη πολύ καλά τα λες αλλά πως να σταθεί στο ύψος της όταν αυτοί που την υπηρετούν είναι τσιράκια συγκεκριμένου Βουλευτή; Αν τους βαστάει ας κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που θα τους υποδείξει ο Βολευτάκος. Γιατί δυστυχώς Βολευτάκος είναι και όχι Βουλευτής...... Για λύπηση είναι όλοι τους.... Α ρε Γιωργάκη αυτά που έπρεπε να αλλάξεις δεν τα άλλαξες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι, είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε!!!!!!
    Έτσι θα γεννηθεί το καινούργιο...... πάνω στις στάχτες σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα