Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Δήμος Τριφυλίας ...Στηρίζει Κατσίβελα ο Γρ. Γκότσης

Την, ενδεχόμενη, γαλάζια υποψηφιότητα για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας, του γιατρού Τάκη Κατσίβελα από τους Γαργαλιάνους στηρίζει με δήλωσή του στο «Θ» ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας Γρηγόρης Γκότσης, ο οποίος, θυμίζουμε, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί Συνδυασμού με κομματικό χρίσμα.
Με τη δήλωσή του αυτή, ο κ. Γκότσης ταυτίζεται απόλυτα με το «δίδυμο» Ξύγκα – Σαμπαζιώτη, που όπως χθες αποκάλυψε το «Θ», στη συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, ζήτησαν μετ’ επιτάσεως (απαίτησαν δηλαδή) ο υποψήφιος της ΝΔ να μην είναι από την Κυπαρισσία, κάτι που χθες με το που κυκλοφόρησε η εφημερίδα, προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και ιδίως στην Τριφυλία, διάφορα, ακόμα και πικρόχολα – καυστικά σχόλια για τη στάση των δύο απερχόμενων Δημάρχων που, από «πολύχρωμοι», οβιδιακά μεταμορφώνονται σε «μαύρους»"!

Ερωτηθείς ο κ. Γκότσης πώς θα έβλεπε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Κατσίβελα για το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας, απάντησε ως εξής:
«Η απάντησή μου είναι ακριβώς αυτή που πριν από είκοσι μέρες, στις 25 Ιουλίου, φιλοξενήσατε στο Κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας σας. Σας θυμίζω πως, τότε, μεταξύ των άλλων, σας δήλωσα πως αν υπάρξει υποψηφιότητα από άλλον Καποδιστριακό Δήμο που εντάχθηκε στο νέο Δήμο Τριφυλίας, που να μπορεί να ενώνει και να αμβλύνει τις όποιες επιφυλάξεις έχουν ακουστεί, είμαι πρόθυμος να τη στηρίξω. Γιατί πιστεύω βαθιά πως, ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος του νομού έχει μία μόνο επιλογή: να πετύχει. Ως εκ τούτου, αντιλαμβάνεστε πως η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του κ. Κατσίβελα, την οποία μάλιστα θεωρώ ενωτική, θα την στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου, παραιτούμενος της υποψηφιότητάς μου για το αξίωμα του Δημάρχου και μέσα από το Συνδυασμό του – αν μου ζητηθεί – θα αγωνιστώ για να μπορέσει αυτός ο νέος Δήμος να προχωρήσει στο δρόμο της ισόρροπης ανάπτυξης και της προόδου προς όφελος όλων των πολιτών του. Θέλω να ελπίζω πως οι Δήμαρχοι και όλοι οι συνάδελφοι των καταργούμενων Καποδιστριακών Δήμων που θα αποτελούν το νέο Δήμο Τριφυλίας και που απέδειξαν με το έργο τους την αξιοσύνη τους στους Δήμους που υπηρέτησαν, θα δώσουν μέσα από αυτό τον ενωτικό Συνδυασμό τη μάχη για να τους δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσουν να προσφέρουν στον τόπο τους και έτσι να συμβάλουν αποφασιστικά στην ανάπτυξη του μεγάλου Δήμου Τριφυλίας. Πιστεύω πραγματικά πως, όλοι μαζί, αυτό το μεγάλο Δήμο με τα αμέτρητα χιλιόμετρα μαγευτικής παραλίας, με τους πανέμορφους ορεινούς όγκους, με την μεγάλη ποικιλία και υψηλή ποιότητα γεωργικών προϊόντων και τα αμύθητης αξίας μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, να τον κάνουμε πρότυπο ανάπτυξης, αρκεί όλοι να το πιστέψουμε και να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση αποβάλλοντας τα όποια κατάλοιπα τοπικισμού μας άφησαν οι Καποδιστριακοί Δήμοι».
Του
Ηλία Γιαννόπουλου

12 σχόλια:

  1. Βέβαια, εκτός Κυπαρισσίας , είναι και ο Παπαθεοδοσίου.
    Μήπως εννοούσε αυτόν ο κος Ξύγκας και τον παραξηγήσαμε άδικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελείωσε ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ αφού τον στηρίζει ο ΓΚΟΤΣΗΣ θα βγεί σίγουρα.
    Τον Γκότση στην Κυπαρισσία τον αποκαλούν ΜΠΑΚΗ
    της Τριφυλίας.
    Στις τελευταίες εκλογές ο ΓΚΟΤΣΗΣ πήγε πολύ καλά, πήρε πολλούς ψήφους και τώρα δεν αποκλείεται να έρθει και πρώτος.
    Για όποιν θέλει να μάθει να έρθει να δει τι κουκλοθέατρο παίζει κάθε βράδυ στην πλατεία της Κυπαρισσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι απερχομενοι δημαρχοι θελουν τον ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ για εχουν το πανω χερι .οι ψηφοφοροι ομως θα τους χαλασουν τα σχεδια.ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ Η ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΓΓΕΝΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ένας συγγενής, ο άλλος υποψήφιος απο την πολιτική άνοιξη, ο άλλος δεν τον θέλει ο Ξύγκας....... δεν ψηφίζουμε όλοι ΠΑΣΟΚ να ησυχάσουμε και πιό πολύ ο Αντώνης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ.
    ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΉΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΊΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΛΕΣ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.
    ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΜΠΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ.
    Ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΤΑΣΕΙ ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ Ο ΓΚΟΤΣΗΣ ΣΑΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ
    ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΞΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ-ΓΚΟΤΣΗ-ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ-ΞΥΓΚΑ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαλλον θα εχουμε ΚΑΙ ανεξαρτητο ΥΠΟΨΗΦΙΟ που προερχετε απο τηΝ.Δ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ότι να ναι είστε!!! μηχανορράφοι κάποιοι κάποιοι εκλεκτοί ανώνυμοι !!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και αντιδήμαρχος σου κολλάει καλά εσένα ? ή μήπως να μας δώσεις την ερμηνεία ΜΠΑΚΗΣ? και να μας πεις "ποιοι" είναι αυτοί που τον λένε...γιατί παρά τους μήνες που πέρασαν απο το σχόλιο σου εγώ πρώτη φορά ακούω κ τον χαρακτηρισμό!!! απρόσωπες επιθέσεις... μισητοί , κακόβουλοι , ανίδεοι μηχανορράφοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΤΣΙ...ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ...ΚΑΙ ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΑΠΕΙΡΑ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΣ....ΑΛΛΙΩΣ ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...ΑΝΤΕ ΔΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΕΣ.ΚΑΙ ΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOG ΤΟΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ...ΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ...ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα