Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Παρών Φιλντίσης και Βασιλόπουλος στο ψηφοδέλτιο Κατσίβελα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του πριν προβεί στην τελική ανακοίνωση του συνδυασμού του η οποία θα έχει ορόσημο την νέα εποχή του 'Καλλικράτη', ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας Τάκης Κατσίβελας έχοντας επαφές με άτομα που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου τους και παράλληλα συμβάλλουν ως προσωπικότητες στην διαμόρφωση πολιτικών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Εκτός απο την δεδομένη συμμετοχή όπως έχουμε αναφέρει εξαρχής των σημερινών Δημάρχων Κυπαρισσίας, Φιλιατρών αλλά και του Δημάρχου Αυλώνος που επιβεβαιώσε ότι στηρίζει ενεργά την προσπάθεια αλλά και την παρουσία σημαντικού αριθμού δημοτικών συμβούλων απο όλες τις περιοχές μαζί με φρέσκα πρόσωπα θα δούμε να δίνεται ιδάιτερη έμφαση στις ορεινές περιοχές. Για του λόγου το αληθές σε πρόσφατη συγκέντρωση παραβρέθηκε και αποτυπώνεται στο φωτογραφικό φακό η συμμετοχή που έχει ήδη κλειδώσει για τον πρώην Πρόεδρο της κοινότητας Τριπύλας κ. Γιάννη Βασιλόπουλου ο οποίος ως γνωστόν έχει εκφράσει την αγωνία του για το μέλλον της περιοχής που ζει κυρίως απο την κτηνοτροφία. Με τον τρόπο αυτό εκφράζονται οι τοπικές κοινωνίες σε κάθε περιοχή αφού τα δείγματα ισόνομης μεταχείρισης απο το νέο υποψήφιο είναι θετικά και καταγράφεται σε κάθε επαφή του με τον κόσμο. Σύντομα θα γνωρίζουμε και ποιοί θα στελεχώσουν ψηφοδέλτιο σε Γαργαλιάνους αλλά και τον Δήμο Αετού όπου έγιναν οι πρώτες κρούσεις.

24 σχόλια:

  1. ΡΙΚΟΣ ΜΠΕ!!!!!!Αυγούστου 26, 2010

    ΤΟΝ ΣΑΚΗ ,,, ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ,,,,ΤΟΝ ΣΟΥΚΑ ,,, ΤΟ ΛΟΥΠΗ ,,,,ΑΑΑ!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΜΟ,,,ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ. ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΑ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε,γρηγοράδα!!!!!!
    Τα ρφλέξ του Νικοπολίδη, μου φαίνεται οτι εχει!!
    Τελικά έχει βελτιωθεί πολύ....
    Τον ,,,,θυμάμαι τότε, στους αγώνες που δίναμε για το περιβάλλον...δεν ήταν και τόσο πολύ γρήγορος....λέτε να βελτιώθηκε;
    Αλλά και στην Διαμαρτυρία που κάναμε τότε μαζί με το εργατικό κέντρο, για την βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης του λαού,έτσι γρήγορος ήταν αν όχι και τόσο σβέλτος, πάντως γρήγορος....
    Και στους πολιτιστικούς, στους αθλιτικούς, στους τοπικούς συλλόγους πάντα ο κος Κατσίβελας μπροστάρης!!!!! γρήγορος!!!!! γρήγορος σαν αστραπή! σαν φαντασία!
    Τόσο πολύ που δεν είμαι σίγουρος που ξεκινά η φαντασία και που τελειώνει η αλήθεια......
    Φαίνεται ότι ((οι έμπειροι στα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου τους και παράλληλα συμβάλλουν ως προσωπικότητες στην διαμόρφωση πολιτικών που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, όπως οι .... Φιλντίσης και Βασιλόπουλος!!!!!!
    (((μαζί με φρέσκα πρόσωπα θα δούμε να δίνεται ιδάιτερη έμφαση στις ορεινές περιοχές. Για του λόγου το αληθές σε πρόσφατη συγκέντρωση παραβρέθηκε και αποτυπώνεται στο φωτογραφικό φακό η συμμετοχή που έχει ήδη κλειδώσει για τον πρώην Πρόεδρο της κοινότητας Τριπύλας κ. Γιάννη Βασιλόπουλου ο οποίος ως γνωστόν έχει εκφράσει την αγωνία του για το μέλλον της περιοχής που ζει κυρίως απο την κτηνοτροφία. Με τον τρόπο αυτό εκφράζονται οι τοπικές κοινωνίες σε κάθε περιοχή αφού τα δείγματα ισόνομης μεταχείρισης απο το νέο υποψήφιο είναι θετικά και καταγράφεται σε κάθε επαφή του με τον κόσμο

    Τώρα γιατί αυτό είναι δείγμα ισόνομης μεταχείρησης απο τον Κατσίβελη....Θα μας τοπει κανένας; Ο Θεός ίσως... Λίγη σοβαρότητα, δεν θα έβλαπτε, νομίζω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κος Βασιλόπουλος, πρώην ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ, 'εκφρασε τηυν αγωνία του για την περιοχή που ζει απο την κτηνοτροφία, στον Κατσίβελη...........
    Ο οποίος δεν μάθαμε. Έδωσε λύσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη μεταγγραφική επιτυχία του κου Κατσίβελα-η.......
    ¨ανθρωποι κάθε ηλικίας και .......χρώματος, τρέχουν να προλάβουν να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο του Τροπαιοφόρου αγωνιστή, γνωστού για το απαράμιλλο σθένος του ΗΓΕΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσίβελας, με τις ισχύουσες σήμερα διατάξεις, έχει κώλυμα εκλογιμότητας.

    Άρθρο 14 παρ.12 ν.3852/2010 (Καλλικράτης): Για τους υποψήφιους στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 ισχύουν αποκλειστικά τα κωλύματα του άρθρου 29 του Κ.Δ.Κ. στα διοικητικά όρια της εκλογικής τους περιφέρειας.

    Άρθρο 29 Κ.Δ.Κ.: Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι δήμαρχοι στους δήμους δημόσιοι υπάλληλοι στα διοικητικά όρια των οποίων άσκησαν καθήκοντα προϊσταμένου οργανικής μονάδας επιπέδου γενικής διεύθυνσης ή διεύθυνσης ένα έτος πριν τη διενέργεια των δημοτικών εκλογών.

    Εγκύκλιος ΥΠΕΣΔΑ 45349/31/28-8-2006: Ως προϊστάμενοι οργανικών μονάδων επιπέδου Διεύθυνσης νοούνται και οι Διευθυντές των Κέντρων Υγείας. (Πηγή: Μάρκου Καραναστάση, Ο νέος Κ.Δ.Κ., άρθρο 29.)

    Mε πιο απλά λόγια, το θέμα προκύπτει, επειδή ο κ . Κατσίβελας, έχει ασκήσει διοίκηση.

    !!!ΛΥΠΑΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ Ο ΑΛΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΕΔΩΣΕ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΕΔΩΣΕ ΑΕΡΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ Δ,Σ, ΜΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΡΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ,ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχος θα είναι η Κα Κατσίβελα και θα δείτε.
    Αλήθεια γιατί δεν ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο στους Γαργαλιάνους, μαλλον θα έχει μεγάλη αποδοχή και δεν θα ξέρει πιον να πρωτοδιαλέξει.
    Άν ήταν έτσι Κοι θα είχε βγεί και Δήμαρχος στους Γαργαλιάνους και δεν θα είχε βγεί ο ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ.
    Όσο για τον Κο ΞΥΓΚΑ και βέβαια πρέπει να είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ αλλά δήλωσε κουρασμένος και
    δεν πρέπει να τον καταπιέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    Καλά τι ανέκδοτα διαβάζω πρωί - πρωί!!!!!!
    Πως το είπες Αλέκα;
    ΧΑ!Α!Α!Α!Α!Χ!Α!!Α!!Α!!Α!!Α!!Α!!Α!!!!!!!!
    Λέτε να κυκλοφορήσουν ανέκδοτα του Ξύγκα; (όπως των ποντίων!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χα!χα!χα! ((Η σκύλα απο την χαρά της τα εκανε στραβά τα κουτάβια!!!!)))
    ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΛΟΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΤΕΝΤΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!
    Εκτός και αν .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νοιώθουν αδύναμοι οι τοπικοί παράγοντες να σηκώσουν στους όμους των, τον καινούργιο δήμο!!!!!!!!!
    Αυτή είναι η αλήθεια και το πρόβλημα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά, άμα είναι παρών ο φλιντίσης....τελείωσε το πράγμα!!!!!
    Θεέ και κύριε των δυνάμεων του καλού και του κακού.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΗ?????????? ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΟΕΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΝ ΦΛΙΝΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΠΗ ΤΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣΑυγούστου 27, 2010

    ΣΑΚΗΣ, ΤΗ ΛΕΕΙ ΣΑΚΗΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ?????
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΓΑ ΠΓΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ,ΤΩΓΑ ΔΕΝ ΞΕΓΩ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φοβερή ιδέα! Με ανεβάζει! Αδρεναλίνη στο κόκκινο! Μιλάμε, θα λέμε τα πάντα όλα!!!! το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο!!!!!
    Θα βγει το τέλειο...το τέλειο...το τέλειο......δεν μου βγαίνει!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παρτε τον ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ,ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ και τις αλλες δημοκρατικες δυναμει και αντε συντομα στο καλο ,,,αντε λεμε ,, ,πισογλεντηδες ,,αντε ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχαχα διασταύρωση Φιλντίση - Λούπη!!!! Έχω μείνει άφωνος!!!!!!!!!!! Η τέλεια διασταύρωση ένας Λουπωειδής Φιλντισάκος και ένας Φιλντισένιος Λούπαρος!!!!!!! γκουχ γκουχ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΝΤΙΣΗΣ: ο Γίγας!!!!!!
    Χωρίς Φιλντίση, προκοπή δεν γίνεται!!!!!!!
    Παιδιά, το νού σας, μην τον χάσουμε!!!!!!!!
    Φιλντίσης και ξερό ψωμί!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι σας έκανε κύριοι, ο Φιλντισάκος και τα βάλατε μαζί του;
    Ίσα-ίσα, που βγήκε και....ξεκαθάρισε την θέση του!!!!!!
    Έλεγα και εγώ!
    Τι θα κάνει ο κος Φιλντίσης;
    Και βγήκε ο χριστιανούλης και δήλωσε αμέσως, περιορίζοντας την αγωνία μου, ότι θα βάλει πλάτες και θα στηρίξει την επιλογή Κατσίβελα!!!!
    Και έτσι δεν ανησυχώ!!!!!!!
    κοιμάμαι ήσυχος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦιλιατρινόςΑυγούστου 27, 2010

    Βλέπω εδώ μέσα και γράφονται όλων των ειδών τα σχόλια με περιεχόμενο πολύ άσχημο ή πολύ σημαντικό, σοβαρό ή γελοίο και αναρωτιέμαι. Ποιοι μας έβαλαν και τσακωνόμαστε μεταξύ μας, κάνουμε πλάκες και βρίζουμε; Αναρωτιέμαι ποιοι φταίνε για όλα αυτά; Ποιους συμφέρει η αναμπουμπούλα; Και η απάντηση είναι πολύ απλή. Δεν είναι ούτε Φιλιατρινόι ούτε Γαργαλιανιώτες. Είναι πιο βαθειές οι ρίζες. Την κυβέρνηση δεν τη βρίζει κανείς; Τους καλούς μας βουλευτές που μας φέρανε ως εδώ; Μπράβο τους! Τα κατάφεραν ωραία! Πήραν έδωσαν και βγήκανε λάδι, κι εμείς λέμε για τον Κατσίβελα, και τον Ξύγκα και τον Πετρόπουλο.. Άλλα ονόματα έπρεπε να κράζουμε. Οι εθνικές εκλογές έπρεπε να μας καίνε, γιατί στις Δημοτικές πάλι αυτό που θέλουν οι από πάνω θα γίνει. Θα τσακωθούμε μεταξύ μας για να φτιάξουν Πράσινο ή Μπλε ή Λιλά Δήμο... Φιλιατρινοί ξυπνήστε και ρίχτε τις ευθύνες στους πραγματικούς υπαίτιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένας ΑγριλιώτηςΑυγούστου 28, 2010

    Κάπου έχεις δίκιο, Φιλιατρινέ Φίλε,όμως σου ξευφεύγει μια λεπτομέρεια!!!!!Ο Κατσίβελας, και ο Ξύγκας και ο Πετρόπουλος που λες, εκφράζουν ακριβώς αυτούς που λες και κατακρίνεις και εσύ!
    Μα, τότε, για πιο πράγμα μας κατακρίνεις;
    Αυτούς ακριβώς δεν υπηρετούν; Αυτούς δεν εκφράζουν; Αυτούς δεν γλείφουν;
    Πως είναι δυνατόν, να τους αφήσουμε στο απυρόβλητο;
    Αυτοί δεν είναι πουλημένα τομ.........;
    Γιατί λοιπόν στεναχωρείσαι που τους λέμε ότι τους λέμε;
    Είναι ακριβώς οι ίδιοι και χειρότεροι με αυτούς που λες!
    Σκέψουτο λίγο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟΡΙΑ για δυνατούς λύτες: Τώρα που θα αποσυρθεί ο Κατσίβελης τι θα γίνουν ο Κυρ Γιάννης; θα πάει με τον επόμενο που θα του πλασσάρουν; θα μείνει με τον Κατσίβελη και ας αποσύρθηκε εκείνος; ή θα ρωτήσει τον Φίλο του τον Φιλντίση;
    Κάθε λογική απάντηση δεκτή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τα πάνω - κάτω έρχονται! Να δούμε πιο καινουργιο πρόσωπο θα έχουμε....
    Τους παλιούς, αφού τους έφτυσαν, δεν μπορούν να τους προτείνουν...θα είναι ξεφτίλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και όμως! Υπάρχει καινούργιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα