Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Με κάλπη ή δημοσκόπηση ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ
Με κάλπη ή δημοσκόπηση θα αναδειχθεί ο υποψήφιος δήμαρχος που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Μεσσήνης. Αυτό συμφωνήθηκε χθες στην Αθήνα, στα γραφεία της Ιπποκράτους, σε σύσκεψη υπό την προεδρία του βουλευτή Λάμπρου Μίχου, υπεύθυνου της κεντρικής επιτροπής ανάδειξης υποψηφίων του κόμματος για τη Μεσσηνία. Στη συνάντηση μετείχαν οι 3 ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεόδωρος Αβιζιώτης, Ηλίας Πετρόπουλος και Νίκος Τζώρτζης, που συμφώνησαν να αποδεχθούν το αποτέλεσμα των προκριματικών εκλογών ή της δημοσκόπησης και οι δύο χαμένοι να στηρίξουν και να είναι υποψήφιοι στο συνδυασμό εκείνου που θα επιλεγεί. Παρέστησαν επίσης η βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο γραμματέας της Ν.Ε. Χρήστος Χριστόπουλος, ο υπεύθυνος υτοδιοίκησης της οργάνωσης Θανάσης Κανελλόπουλος και τα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής Παναγιώτης Αλευράς και Γιώργος Μπακούρος.
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν από τον κ. Μίχο να επισπευστούν οι διαδικασίες διενέργειας των προκριματικών εκλογών ή της δημοσκόπησης, ώστε η τοπική κοινωνία να εκφράσει τη γνώμη της χωρίς να χαθεί άλλος χρόνος.
Να υπενθυμίσουμε ότι από το χώρο του ΠΑΣΟΚ κινείται για τη δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού στο νέο Δήμο Μεσσήνης ο δήμαρχος Πεταλιδίου Ηλίας Κουτσοδημητρόπουλος. Γ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα