Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 26/9/2010) ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1

Στο Δ.Δ Στασίμου του Δήμου Είρας και στην εορτή της Μετάστασης του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, θα παραστεί αύριο το πρωί Κυριακή 26/9/2010 & ώρα 8:30 πμ, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, προσκεκλημένος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Στασιμαίων «Η Αρχαία Είρα».
Επίσης ο κ. Παναγιωτόπουλος στις 10:00 πμ, θα μεταβεί στο πάνω Ψάρι όπου θα εκπροσωπήσει τη ΝΑΜ στον εορτασμό της 176ης επετείου της Μεσσηνιακής Επανάστασης 1834, στην εκδήλωση μνήμης & τιμής στους πρωταγωνιστές Γιαννάκη Γκρίτζαλη & Μητροπέτροβα.
Το απόγευμα, ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης, θα επισκεφτεί με στελέχη και υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του Συνδυασμού, τα παρακάτω Δημοτικά Διαμερίσματα:

5:00 μμ ΚΑΛΑΜΑΚΙ
5:30 μμ ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ
6:00 μμ ΜΑΘΙΑ
6:30 μμ ΛΥΚΙΣΣΑ
7:00 μμ ΚΟΚΚΝΟΥ
7:30 μμ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
8:00 μμ ΜΗΛΙΤΣΑ
8:30 μμ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
9:00 μμ ΛΟΓΓΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2

Εντυπωσιακή υποδοχή του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας.
Θερμής υποδοχής από τους εμπόρους, τους παραγωγούς και το αγοραστικό κοινό που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αγορά της Καλαμάτας, έτυχε η ομάδα του Συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» που επισκέφτηκε σήμερα το πρωί την Κεντρική Αγορά, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Σωτήρη Παναγιωτόπουλο.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, είχε την ευκαιρία να συζητήσει για αρκετές ώρες με εμπόρους της αγοράς για τρέχοντα θέματα, ενώ παράλληλα αντάλλαξε απόψεις και ενημερώθηκε από παραγωγούς αγρότες και πωλητές για τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ύπαιθρο, για τις τιμές και για την προώθηση των προϊόντων τους.
Ο υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, δήλωσε ότι η αγροτική οικονομία αποτελεί τον στυλοβάτη της ανάπτυξης στον τόπο μας. Η ποιοτική διαφορά των προϊόντων μας, η βιολογική γεωργία και τα προϊόντα ονομασίας προέλευσης στηρίζουν τον ανταγωνισμό και την ανάπτυξη του Νομού μας, όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και στην παγκόσμια.
Τέλος, επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα είναι δίπλα και κοντά στους αγρότες παραγωγούς και εμπόρους και μαζί θα προχωρήσουν την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

2 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως θα περιμένω , απαντήσεις!!!!!
    Διαφορετικά θα βγώ με ντουντούκες και θα φωνάζω:
    Όχι στους βολεμένους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΚΥΡ ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ .ΑΠΟ ΠΟΥ,ΠΟΣΟ ΠΟΤΕ Κ ΓΙΑΤΙ,ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα