Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Ετοιμος να παραιτηθεί από βουλευτής είναι ο Μιχαλολιάκος και το πιθανότερο είναι ότι θα το ανακοινώσει αύριο μαζί με την υποψηφιότητά του για τον δήμο Πειραιά. Θέλει, υποτίθεται, να δώσει χαρακτήρα ανεξάρτητης υποψηφιότητας -αν είναι δυνατόν. Το ουσιώδες, όμως, είναι ότι θα πάρει πάνω του όλο το βάρος...
της αποτυχίας να βρει κατάλληλο υποψήφιο για τον Πειραιά. Μήνες ψάχνει και τίποτα δεν κατάφερε! Ετσι, ο κλήρος έπεσε στον ίδιο και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι απειλείται με συντριβή. Η πιθανότητα να χάσει και από τον Μαντούβαλο και να αποκλειστεί από το δεύτερο γύρο μοιάζει ισχυρή αυτή την ώρα.

4 σχόλια:

  1. Μας δουλεύουν όλοι!

    Ανεξάρτητος και ο Μιχαλολιάκος!!!!!!!!!

    Μαύρο στους χρισμένους!

    Μαύρο στους δήθεν!

    Ναι στους πραγματικά ανεξάρτητους!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια συγνωμη...τις τοπικες γιατι τις εχουν?γιατι δεν τις ακουνε?ποιος ειναι ο μιχαλολιακος να γνωριζει για ολους τους δημους,ποιος ειναι ο καταλληλος υποψηφιος?απ'οτι αποδεικνυεται ανεπαρκης ειναι!αντε απεναντι στον μαντουβαλο να δεις....ουτε η μανα του δεν θα πηγαινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα εκανε και στον δημο τριφυλλιας...μανταρα!!αντι να ενωσει το κομμα,το μοιρασε!αρα, σαν τον τσιγγανο κι'αυτος...ανεξαρτητος που προσκειται στην νδ.οκ.για να λεμε τα πραγματα οπως ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σθγνωμη...παραιτηθηκε 'η τον "παραιτησαν"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα