Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΚΟΛΛΙΑ

“Είμαστε δύσπιστοι, πείτε μας την αλήθεια” “Στους Γαργαλιάνους είμαστε πληγωμένοι και δύσπιστοι. Γι‘ αυτό πλέον δεν πιστεύουμε εύκολα τις εντυπωσιακές υποσχέσεις των πολιτικών“. Με αυτά τα λόγια ξεκινάει την επιστολή που έστειλε στον υποψήφιο δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων Φώτης Παναγιωτακόπουλος.
Αναλυτικά η συνέχεια της επιστολής: “Οπως είπε στην Θεσσαλονίκη ο κ. Σαμαράς «πείτε μας την αλήθεια! Γιατί το ψέμα μάς έχει πεθάνει!». Κύριε Κόλλια, έχετε βέβαια το χρίσμα του κόμματος της Ν.Δ. αλλά για να γίνετε δήμαρχος Τριφυλίας χρειάζεστε φυσικά και το χρίσμα των ψηφοφόρων. Οι ψηφοφόροι των Γαργαλιάνων έχουμε προδοθεί από τις δημοτικές μας αρχές των τελευταίων 8 ετών και απαιτούμε λύσεις στα μακροχρόνια προβλήματα του τόπου μας. Ζητούμε από τους υποψήφιους δημάρχους να αναγνωρίσουν αυτά τα προβλήματα και να δεσμευτούν δημόσια για την λύση των. Δεν ζητάμε περισσότερα από όσα δικαιούμαστε να έχουμε.
 Εχουμε δικαίωμα σε καθαρό νερό κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση και όχι νερό με βοθρολύματα... Εχουμε δικαίωμα να έχουμε και στους Γαργαλιάνους βιολογικό καθαρισμό όπως έχουν τα Φιλιατρά, η Κυπαρισσία, η Χώρα και σχεδόν όλες οι πόλεις και κωμοπόλεις της Μεσσηνίας. Εχουμε δικαίωμα να έχουμε ασφαλτοστρωμένους αγροτικούς δρόμους όπως έχουν τα Φιλιατρά και η Κυπαρισσία. Εχουμε δικαίωμα στη νόμιμη και υγιεινή διαχείριση των απορριμμάτων μας και όχι κάψιμο των σκουπιδιών όπως γίνεται παράνομα εδώ και 8 χρόνια σε βάρος της υγείας όλων μας. Εχουμε το δικαίωμα να επαναλειτουργήσει το τουριστικό μας περίπτερο προς όφελος του δήμου και όχι κάποιου τρωκτικού της δημοτικής αρχής. Εχουμε δικαίωμα στη δημιουργία προγραμμάτων για τα νέα παιδιά των Γαργαλιάνων ώστε να τα σώσουμε από τα ναρκωτικά. Εχουμε δικαίωμα στην δημιουργία ΚΑΠΗ στους Γαργαλιάνους όπως έχουν όλες οι άλλες πόλεις της Ελλάδος. Εχουμε δικαίωμα επαναλειτουργίας των ιαματικών λουτρών του Βρομονερίου προς όφελος του δήμου. Και τέλος έχουμε δικαίωμα να έχουμε και εμείς έναν περιφερειακό δρόμο όπως έχουν σχεδόν όλες οι άλλες πόλεις του δικού μας μεγέθους.
Ολα τα παραπάνω μας είχε υποσχεθεί ότι θα τα πραγματοποιήσει η σημερινή δημοτική αρχή αλλά μας εξαπάτησε... Αυτό που πονάει περισσότερο είναι ότι μας εξαπάτησε δυο φορές... Αντί να κάνουν τα παραπάνω έργα μάς έκαναν χωριό... Το κόστος μάλιστα για όλα αυτά τα έργα που μας υποσχέθηκαν, αλλά δεν τα έκαναν, είναι πάνω από 4.000.000 ευρώ. Είμαστε ίσως ο πιο υπερχρεωμένος δήμος της Ελλάδας με παρόμοιο πληθυσμό. Γι’ αυτό κ. Κόλλια συγχωρέστε μας τον θυμό μας και την δυσπιστία μας. Εσείς, κ. Κόλλια τι προτίθεστε να κάνετε, ούτως ώστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη μας στα καυτά αυτά θέματα; Περιμένουμε τις απαντήσεις σας σε αυτά τα θέματα για τα οποία η σημερινή δημοτική αρχή μας είπε ψέματα... Γι‘ αυτό τούτη τη φορά θα είμαστε περισσότερο προσεκτικοί για το πού θα βάλουμε την ψήφο μας. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω δίκαιων αιτημάτων μας. Οι 5.500 περίπου ψηφοφόροι των Γαργαλιάνων περιμένουν να δεσμευτείτε (αν φυσικά μπορείτε) και τότε θα κερδίσετε και τις ψήφους μας. Μη μας τάζετε ελπίδες... αν το κάνετε θα μας βρείτε αδιάφορους στον αγώνα σας. Προσοχή στις επιλογές σας για δημοτικούς συμβούλους Γαργαλιάνων. Πιστεύουμε ότι η επιλογή ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί με τον σημερινό δήμαρχο (και από τις δυο πλευρές) σε αποφάσεις που έβλαπταν τους Γαργαλιάνους τα τελευταία 8 χρόνια, θα έχει σαν αποτέλεσμα την αδιαφορία του κόσμου στον συνδυασμό σας. Είναι κάπως απίθανο να σας ψηφίσουμε αν θα επιλέξετε για υποψήφιο σύμβουλο αυτόν που «συμφωνούσε απόλυτα» με την απόφαση της τρόικας Γαργαλιάνων να δίνουμε νερό (που δεν έχουμε) στην ΠΟΤΑ και για αντάλλαγμα να παίρνουμε τα σκουπίδια της... Ηλθε η ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι“.

4 σχόλια:

  1. Έχουν και οι Γαργαλιάνοι τα δίκια τους!!!!
    Νοιώθουν...απομονωμένοι και προδομένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ζητάτε ρε πατε καλα?υπαρχει περιπτωση να μην σας πει ναι οτι κ αν ζητησετε προεκλογικα?για οσα κ αν δεσμευτεί θυμηθητε:για τους ψηφους θα ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλοίμονό του άμα πει όχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πάντα και μακράν ο......πρώτος ενημερωμένοςΣεπτεμβρίου 23, 2010

    Ο Ξύγκας φώναζε, ο Σταυρούλης βολεύτηκε!!!!!
    Και μετά μου λέτε εμένα.....μανταλάκια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα