Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσκεψη του Σωτήρη Παναγιωτόπουλου στην Κυπαρισσία...

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/9/2010) ΤΟΥ ΥΠΟΨ. ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Αύριο το απόγευμα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1/10/2010 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, θα περιοδεύσει σε όλα τα χωριά της Κοινότητας Τρικόρφου καθώς και σε Δ.Δ του Δήμου Ανδρούσας & συγκεκριμένα:
5:30 μμ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ, 6:00 μμ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑ, 6:15 μμ ΔΡΑΪΝΑ, 6:45 μμ ΚΛΗΜΑ 7:15 μμ ΜΑΓΓΑΝΙΑΚΟ, 7:45 μμ ΤΡΙΚΟΡΦΟ, 8:30 μμ ΕΛΛΗΝΟΕΚΛΗΣΙΑ, 9:00 μμ ΚΑΛΟΓΕΡΟΡΑΧΗ.

Χθες το πρωί ο κ. Παναγιωτόπουλος, με υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού ¨ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨ επισκέφτηκε την Κυπαρισσία. Πρώτος σταθμός ήταν η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας, όπου είχε συνεργασία με υπηρεσιακά στελέχη της Διεύθυνσης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τρέχοντα αγροτικά ζητήματα της ευρύτερης περιοχής, όπως η καθυστέρηση των σχεδίων βελτίωσης νέων αγροτών στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, η εξέλιξη του προγράμματος δακοκτονίας στην Τριφυλία, η υψηλή δραστηριότητα των θερμοκηπιακών καλλιεργειών στην ευρύτερη περιοχή, τα προβλήματα στην φετινή σοδειά του τρύγου και οι συνέπειες στην αγροτική παραγωγή από τις φετινές χαμηλές τιμές στα σταφύλια, η μειωμένη φετινή παραγωγή στα καρπούζια, κ.α.
Επίσης συζητήθηκε το επίκαιρο θέμα της κατάργησης της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας που σχεδιάζει η Κυβέρνηση με τον νέο οργανισμό της Περιφέρειας που δημοσίευσε πρόσφατα. Κατέγραψε το κλίμα που επικρατεί στην Τριφυλία, την έντονη ανησυχία, την αγωνία και την αβεβαιότητα που έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον αγροτικό κόσμο της περιοχής η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, εξέφρασε τις απόψεις του για το θέμα αυτό (οι οποίες δημοσιεύθηκαν), τοποθετήθηκε κάθετα κατά της κατάργησης και δεσμεύτηκε να στηρίξει οποιαδήποτε κίνηση γίνει για την αναστολή αυτής της κατάφορα άδικης για την Τριφυλία Κυβερνητικής απόφασης. Πρότεινε να κατέβει ο ίδιος ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Ντόλιος στην Τριφυλία, ώστε να ενημερωθεί έγκυρα και υπεύθυνα για το έργο της Διεύθυνσης Τριφυλίας και να διαπιστώσει ο ίδιος τις καταστροφικές συνέπειες που θα επιφέρει κυριολεκτικά στους αγρότες της Τριφυλίας μια τέτοια απόφαση αν ισχύσει.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε καυστικά και για την συμπεριφορά των Βουλευτών του Κυβερνώντος κόμματος, λέγοντας ότι είναι πρωτοφανές εκπρόσωποι του Μεσσηνιακού λαού να δέχονται την προκλητική στάση και συμπεριφορά του Υφυπουργού Εσωτερικών ¨που με το έτσι θέλω¨ κράτησε στο Νομό του δύο Διευθύνσεις και να καταργεί την Διεύθυνση πρότυπο της Τριφυλίας.
Η αντίδρασή τους τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος, πέρα από ερωτήσεις στη Βουλή, δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο και τηλέφωνα στους Υπουργούς, πρέπει να είναι κάθετα διεκδικητική, έντονα σκληρή και αδιαπραγμάτευτη, γιατί γνωρίζουν πολύ καλύτερα από τον καθένα μας ότι αυτό που γίνεται είναι άδικο και θα έχει καταστροφικές συνέπειες και συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος.
Κλείνοντας ζήτησε από όλους, Βουλευτές, Συνδικαλιστικούς φορείς των αγροτών, αυτοδοικητικούς φορείς, κ.α, να ενωθούν σε ένα κοινό μέτωπο αγώνα για να προασπίσουν και να θωρακίσουν τα δίκαια αιτήματα των αγροτών ώστε να παραμείνει η Διεύθυνση Τριφυλίας ζωντανή και να συνεχίσει να λειτουργεί όπως σήμερα.
Στα πλαίσια της περιοδείας του στη συνέχεια ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, επισκέφτηκε υπηρεσίες της πόλης, όπως, το ΚΕΠ, την ΕΑΣ Μεσσηνίας, το Λιμεναρχείο, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Ελληνική Αστυνομία, τον Δήμο Κυπαρισσίας, κ.α.

ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΣΩΤΗΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ .
1) ΣΤΗΝ Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΚΑΙ κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ.
2) ΣΤΗΝ ΕΑΣΜ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. Σ.ΜΠΑΚΟΥΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΣΥΝ/ΜΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.
3) ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ κ. Γ.ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.

4 σχόλια:

  1. ...ΑΣΠΡΗ ΚΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΥΦΑΚΙ...!!!!!!!!!ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΘΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω! Πω!Πω! Παρατηρητικότητα !!!!
    Φίλτατε, όμως, για ποιά μισθά μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα ανώνυμε φαντάζεσαι να φορούσε και άσπρο παπουτσάκι; γιατρός γιατρός!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα λεφτάαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα