Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτος στόχος η οργάνωση του νέου Δήμου Τριφυλίας


ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ “Ε” ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ
Για την πρώτη προτεραιότητα που θέτουν στο Δήμο Τριφυλίας μας μιλούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι, εφόσον ο λαός της περιοχής τούς επιλέξει. Από ό,τι φαίνεται με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα νέο δήμο αλλά και αυτοδιοικητικό εγχείρημα, αυτό που έχουν σαν πρώτο στόχο είναι η οργάνωσή του, η ομαλή λειτουργία του με ηρεμία και συνεργασία, αλλά και η αναπτυξιακή του προοπτική.
Καταρχάς ο Κώστας Κόλλιας, επικεφαλής του συνδυασμού “Τριφυλία - Ισόρροπη Ανάπτυξη”, επισήμανε:
«Η πρώτη προτεραιότητα στον καλλικρατικό Δήμο Τριφυλίας έχοντας μάλιστα λάβει υπόψη και τις διαδικασίες που προηγήθηκαν για την συγκρότησή του, είναι να αποκαταστήσουμε την ηρεμία, την επικοινωνία, τη συνεννόηση, τον διάλογο και την συμπόρευση μεταξύ όλων των συνιστωσών του νέου δήμου. Διότι αν δεν επιτευχθεί αυτό, οποιαδήποτε παραπέρα προσπάθεια δεν θα μπορέσει να ευοδωθεί, αν παραμένουμε εγκλωβισμένοι στην διαμάχη των πόλεων με τοπικιστικά ανεδαφικά χαρακτηριστικά.
Επί της ουσίας το ζητούμενο για την Τριφυλία παραμένει η ανάπτυξη. Θα ενεργοποιήσουμε το σύνολο
 των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία που μπορούν να μεγιστοποιήσουν το όφελος στην κατεύθυνση της ανάπτυξης για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των πολιτών. Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, τις συνέπειες της προχειρότητας ή της ανεδαφικό-τητας ή της μη πλήρους μελέτης του ζητήματος “Καλλικράτης” τις βιώνουμε αυτές τις μέρες με την επιχειρούμενη κατάργηση της Γεωργικής Υπηρεσίας Τριφυλίας. Ας το έχουν στο νου τους όσοι υπήρξαν άκριτοι υποστηρικτές της καλλικρατικής διαδικασίας και όσοι παραμένουν ακόμα άκριτοι υποστηρικτές -και τώρα ενδεχομένως χύνουν κροκοδείλια δάκρυα- ότι δεν είναι δυνατόν από την μια μεριά να προβλέπει ο νόμος την αποκέντρωση του κράτους σε επίπεδο δήμων και από την άλλη οι νέοι δήμοι να αποψιλώνονται από εκείνες τις βασικές λειτουργίες που προσιδιάζουν στο χαρακτήρα τους.
Επίσης έχω δεσμευτεί, επειδή ξέρουμε ότι ο “Καλλικράτης” αναπτύσσεται κάτω από την σκιά του μνημονίου, σε συνεννόηση με τα σε συνεννόηση με τα μέλη του συνδυασμού μας και σε ανοιχτό διάλογο με τους δημάρχους και τους κοινωνικούς φορείς, να προσδιορίσουμε συγκεκριμένες προτεραιότητες. Ενα πρώτο θέμα που έχει αναδείξει και η “Ελευθερία” είναι οι δρόμοι-λαιμητόμοι. Είναι ένα σημαντικό ζήτημα καθώς αν δεν υπάρχει επαρκές και κατάλληλο οδικό δίκτυο η ανάπτυξη θα καρκινοβατεί, με δεδομένο μάλιστα ότι αναπτύσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς και η ΠΟΤΑ».

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος που ηγείται της “Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας Δήμου Τριφυλίας”, σημείωσε:
«Η προτεραιότητα στο νέο Δήμο Τριφυλίας καταρχάς θα είναι η
οργάνωσή του, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει. Και βέβαια αυ-
τόματα θα πρέπει να καταγράψουμε όλες τις τρέχουσες ανάγκες των καποδιστριακών δημων,τι υπάρχει σε εκκρεμότητα καιεξέλιξη, ώστε να κλείσουν. Από εκεί και πέρα αμέσως θα μπουν σε προτεραιότητα όσα θα αναφέρονται στο προεκλογικό μας πρόγραμμα. Σίγουρα, όπως είπα, σε προτεραιότητα είναι η οργάνωση, οι υπηρεσίες - οι οποίες θα πρέπει αμέσως να ξεκινήσουν να συνεργάζονται και να δουλεύουν για να μπορούν να αποδώσουν και προωθήσουν το έργο του δήμου. Επίσης θα δούμε τα τρέχοντα έργα των δήμων που είναι εξίσου σημαντικό για να δούμε πού βρισκόμαστε. Σοβαρό θέμα είναι και η καταγραφή όλων των οικονομικών στοιχείων των δήμων. Αυτό θα είναι και το ουσιαστικό εργαλείο για να ξεκινήσουμε, να ξέρουμε πού βρισκόμαστε, πού βρίσκεται ο κάθε δήμος, γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι όλοι οι δήμοι στην ίδια οικονομική κατάσταση. Πρέπει να γίνει μια καταγραφή, να δούμε τι έχουμε στο ταμείο μας, τι κάνει να δίνουμε, τι να παίρνουμε, για να αρχίσουμε να προγραμματίζουμε τα καινούργια - τα οποία βέβαια θα τα δείτε στο πρόγραμμά μας».

Τέλος, ο Σαράντος Κουκούμης, υποψήφιος δήμαρχος με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, τόνισε:
«Είμαστε αντίθετοι στον “Καλλικράτη” γιατί είναι τα τοπικά όργανα της κεντρικής εξουσίας που θα κληθούν να υλοποιήσουν τα αντιλαϊκά μέτρα, όπως αναφέρονται στο μνημόνιο και το πρόγραμμα σταθερότητας, και που στόχο έχουν να συρρικνώσουν περαιτέρω υπηρεσίες και τομείς που ως τώρα είχαν δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα. Αυτό θα σημάνει υποβάθμιση ή κατάργηση υπηρεσιών, απολύσεις με κατάργηση προσωπικού, δυσβάσταχτες φορολογίες για τα λαϊκά στρώματα και όλους τους εργαζόμενους. Οι πολιτικές που θα προσπαθήσουν να επιβάλουν κυρίως στον “Καλλικράτη” είναι ο περιορισμός του δημόσιου τομέα για να βρει χώρο δράσης και κυοφορίας το ιδιωτικό και μεγάλο κεφάλαιο. Μια πρώτη γεύση πήραν οι αγρότες της περιοχής με την κατάργηση της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Τριφυλίας όπως προβλέπεται από το Π.Δ. Εμείς θα αντιταχθούμε σθεναρά σε όλα αυτά τα μέτρα που πλήττουν όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας, και αυτές είναι οι προτεραιότητές μας: να μην περάσουν αυτά τα μέτρα. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας να μας δώσουν ψήφο δύναμης στο νέο δήμο, για να μπορούμε να αντικρούσουμε την εφαρμογή αυτών των μέτρων».
Ρεπορτάζ Κώστας Μπούρας

26 σχόλια:

  1. Τι Θέλει να πει, ο Σωτηρόπουλος;
    Το μόνο που κατάλαβα είναι, ότι θα δει τις ανοικτές υποθέσεις και θα φροντίση να τις κλείσει! Και τα υπόλοιπα τα λέει το πρόγραμμα του........
    Κάθε επεξήγηση δεκτή!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κε Κόλλια, αν τα έργα σας είναι αντίστοιχα με τα λόγια σας, είμαι σίγουρη, πως πετύχαμε.... διάνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ψηφίζω, ανεπιφύλαχτα Κώστα Κόλλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατρε νομιζω πως στο νοσοκομειο θα εισασταν κορφη... Για Δημαρχος ειστε πολυ κατω του μετριου.

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ... ΕΠΙΤΑΓΕΣ . Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ , Ο ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΑΛΕΚΑΣ ΕΚΕΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ... ΜΠΑΛΑ !!! ΕΝΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ... ΧΩΡΙΟΥ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΗΔΗ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Ή ΕΝΕΚΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΛΙΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Ως ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ??? ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩς ΑΠΕΧΕΤΕ , ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΩΝ ??? ΕΚΕΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ??? ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ? Ή ΑΠΑΞΙΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θέμα είναι, ξέρει και κανείς Αριθμιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑΝΑΣΗ, ΤΙ ΚΡΙΜΑ;
    ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ;
    Ο..... ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ....ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ.....
    ΜΗΝ ΛΕΤΕ, ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΕΙ.
    φΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ...
    ΠΙΣΤΕΥΕΙ, ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΟ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΉΣΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΘΈΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΟΛΟ.

    ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θανάση, κάνουν οτι δεν βλεπουν!
    Ξέρεις γιατί;
    Απλά, φοβούνται τον διάλογο!!!
    Θα πουν, θα πουν, θα πουν, θα σταματήσουν πιστεύουν!!!!
    και δεν απαντούν!
    Κάτι μονολόγους βλέπουμε και θα ακούσουμε μέχρι τις εκλογές.......
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ! ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ! ΤΙΜΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΆΛΟΓΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψηφίζω Κουκούμη, για δύο λόγους:
    Πρώτον για να δώσω δύναμη στην φωνή του, να ακούγεται πιο δυνατά τα δικαιώματα των...ταπεινών και καταφρονεμένων....
    και δεύτερον για να τιμωρήσω τα δύο μεγάλα κόμματα και τα φερέφωνά τους για την ξεδιαντροπιά που έχουν, ακόμα και σήμερα να δίνουν Χρίσματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φωτεινή, λες και ο Κουκούμης δεν είναι προϊόν χρίσματος και μάλιστα στην πιό απόλυτη μορφή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυστυχώς και οι δύο υποψήφιοι είναι οι χειρότεροι από όσους προτάθηκαν κι από τα δύο κόμματα.
    Και μην ακούσω ότι ο κος Σωτηρόπουλος είναι ανεξάρτητος! Η επιλογή του έγινε μέσα από αλλεπάλληλες συναντήσεις αυστηρά κομματικού (πασοκικού) περιβάλοντος.
    Κι όλα αυτά για τις παρωπίδες και τις τσέπες των Ξύγκα και Σαμπαζιώτη, που έβαλαν το εκβιαστικό βέτο "όχι Κυπαρίσσιο δήμαρχο". Κι ο όχλος ακολούθησε.
    Κρίμα για την Τριφυλία.

    ΔΕΞΙΟΣ ΤΡΙΦΎΛΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατί διαμαρτυρόμαστε; αφού έχουμε αφήσει δυο τρεις αναξιους να κάνουν κουμάντο καλά να πάθουμε!!!! ΑΠΟΧΗ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν Αθήναις ΦιλιατρινόςΣεπτεμβρίου 28, 2010

    Εκείνη η οργάνωση ΠΑΣΟΚ των Φιλιτρών λειτούργησε ποτέ; Άκουσα ότι πρότειναν το Σωτηρόπουλο... δηλαδή συναντήθηκαν, προβληματίστηκαν, συζήτησαν, ακούστηκαν απ΄τον καθέναν διάφορες προτάσεις και τελικά κατέληξαν; Και θα ήθελα να ξέρω ποιος είναιστην συντονιστική; Αν και πολλές φορές έχω ρωτήσει δίαφορους πέρα από κάποιον "μπάστο" όπως λένε δεν ξέρουν να μου πουν άλλον!!!!!!!!!!!!! Θα ήθελα κάποια στιγμή είτε από το θαυμάσιο αυτό blog, είτε από κάποια εφημερίδα, είτε απ΄όπου αυτοί οι κύριοι θέλουν να βγουν να να μας λύσουν αυτές τις απορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα χάλια τους τα μαυρα και οι τρεις!!!!!!!!!!!!! Ρε ουστ απο δω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γειά σου ρε Κόλλια!!!!!! Δήμαρχος Κόλλιας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κύριε Σωτηρόπουλε αληθεύει αυτό που έχω ακούσει ότι αν εκλεγείται δήμαρχος θα πάρετε την έδρα και θα την πάτε στα Φιλιατρά; Εγώ σαν Κυπαρίσσια λοιπόν γιατί να σας ψηφίσω; Γιατί λέτε τέτοιες βλακείες; μήπως δεν θέλετε να εκλεγείται; Ρωτώ... δεν ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αγαπητέ NLS και αφού είναι κορυφή γιατί από Διευθυντής που ήταν στο Κέντρο Υγείας τον υποβίβασαν και τον έκαναν άπλό γιατρό σαν τους φοιτητές που κάνουν το αγροτικό τους; Μήπως ξέρεις να μου πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κατάντια μας!
    Μας έκαναν ο,τι ήθελαν οι φιλιατρινοί! Δήμαρχοι δικοί τους 2 υποψήφιοι παρακαλω και μάλιστα κινδυνεύουμε να χάσουμε κ την εδρα... και να πω οτι αξιζουν...να πω παει χαλαλι! Ενας αξιος δεν βρεθηκε να βαλουν?αποχη-αποχη-αποχη
    κανεναν.τολματε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυστυχώς μόνο ο Τσίγγανος μπορούσε να συγκεντρώσει όσα χρειαζεται ενας υποψήφιος τριφυλιακος δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η κοινωνία, δεν είναι σε θέση να εκτιμίσει τους σωστούς!!!!!
    Γι αυτό αναδυκνείονται τα πιο λαμόγια!!!!!
    Για να είναι κανείς λαμόγιο, δεν παίζει ρόλο αν έχει λεφτα, τι δουλειά κάνει, αν έχει μούρη κλπ.
    Τα λαμόγια υπάρχουν παντού!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και ποιός είναι σε θέση? Οι πρόεδροι των κομμάτων?χαχα! ας γελάσω...!
    ειδαμε ποιούς σωστούς εκτίμησαν οι..από πάνω και τα κόμματα! Φάτε τους τώρα στη μάπα και πέιτε κ ευχαριστώ στο τέλος που δεν σας έβαλαν χειρότερους!
    Τι χουντική άποψη είναι αυτή φίλε μου? Δημοκρατία έχουμε κ στα δημοκρατικά καθεστώτα ο λαός αποφασίζει...λέμε τώρα..ή μάλλον Δημοκρατία θέλουμε να λέμε οτι έχουμε...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι υποψήφιοι Κος Κόλλιας και Κος Σωτηρόπουλος είναι γεγονός και σύμφωνα με τα δεδομένα ένας εκ των δύο θα εκλεγεί ΔΗΜΑΡΧΟΣ του νεοσύστατου
    ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.
    Ελπίζω αυτά που γράφουν και διαδίδουν να είναι πραγματικότητα και όχι προεκλογικά παραμύθια γιατί δυστυχώς οι πολιτικοί μας έχουν συνηθίσει σε αυτά.
    Ο Νεοσύστατος Δήμος Τριφυλίας που από κάποιους
    τορπιλίστηκε και σαμποταρίστηκε όσο τίποτα άλλο, που προσωπικά πιστεύω είχαν προσωπικά συμφέροντα για τις θεσούλες, πρέπει να πατήσει σε γερές βάσεις και κάποιοι πολιτικάντηδες που δεν ήθελαν την δημιουργία του νέου Δήμου καλό θα είναι να πάνε σπίτι τους και να αφήσουν τον καινούργιο Δήμο να Προχωρήσει.
    Αυτός ο Δήμος προσωπικά πιστεύω είναι ότι καλύτερη μεταρύθμιση έγινε τα τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας και η περιοχή θα έχει στο μέλλον πολλά οφέλη.
    Όσο γι αυτούς που σνομπάρουν τον νέο αυτό Δήμο θέλουν την μικροπολιτική,τα μικρορουσφέτια και τους μιστούς.
    Μακάρι οι δύο αυτοί άνθρωποι Κόλλιας και Σωτηρόπουλος να μην εγκλωβιστούν στα μικροσυμφέροντα και στα μικρορουσφέτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να κατεβει υποψηφιος ο ΓΛΟΥ ειναι ο μονος που μπορει να δωσει πνοη στον νεο ΔΗΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ......Ο Νεοσύστατος Δήμος Τριφυλίας που από κάποιους τορπιλίστηκε και σαμποταρίστηκε όσο τίποτα άλλο, που προσωπικά πιστεύω είχαν προσωπικά συμφέροντα για τις θεσούλες....

    Γιατί αγαπητέ φίλε να μην πούμε και εμείς το ίδιο για σένα;
    Ότι δηλαδή είσαι Κυπαρίσσιος και από την ύπαρξη αυτού του δήμου έχεις συμφέροντα;
    Αν δεν ήσουν επώνυμος θα μπορούσα ενδεχομένως να το αποδείξω κιόλας!!!!!!!!!
    Βέβαια, όλα είναι πιθανά, αλλά δεν είδα κανέναν να απαντάει Δημόσια στα όσα είπαν στην πλατεία των Φιλιατρών , Ο Σαπέρας κυρίως, αλλά και ο Καλοφωλιάς και ο Ξύγκας και οι άλλοι από τους Γαργαλιάνους!!!!!
    Εάν ήταν όπως τα λες τα πράγματα, γιατί δεν βγήκε ο Πετρόπουλος, ο Σωτηρόπουλος, εσυ και όποιος άλλος πιστεύει αυτά που λές, να τους διαψεύση;
    Που είσαστε όλοι κρυμένοι τότε; Γιατί ενώ κανένας δεν ήθελε να γίνει αυτός ο δήμος -τέρας, αγνοήθηκαν οι πάντες;
    Γιατί ο Σωτηρόπουλος, θεωρείται ως Προδότης στους Γαργαλιάνους και στα Φιλαιτρά, από μεγάλη μερίδα του κόσμου;
    Γιατί ακόμα και σήμερα δεν μιλά κανείς;
    Θεωρούν όλοι την δήθεν ισόρροπη ανάπτυξη, για να μας παραμιθιάζουν;
    Ας βγουν καθαρά και ξάστερα και οι δύο να πουν:
    Εμείς , οπου μπορούμε θα βοηθήσουμε τα Φιλιατρά!!!!!!!!
    Διαφορετικά, γιατί το παίζουν πατριώτες και μιλάνε για ισόρροπη ανάπτυξη απο την μία και από την άλλη κλείνουν το μάτι, πονηρά;
    _Μην κρύβεσαι λοιπόν πίσω από την ανωνυμία και λες ότι θες!
    Δημόσια και καθαρά! και εσύ και όποιος κατά την γνώμη σου πολιτικός σε εκπρωσωπεί!!!!!!
    Ιδού η ρόδος , ιδού και το πήδημα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε, ότι και ο Πάγκαλος (Γίγαντες!)!!!!!!
    Γιατί εδώ έχουμε ....νάνους με μυαλό μικρού παιδιού!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φιλε Γιωργο
    κατ' αρχην ειπα ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΟΡΦΗ και ΟΧΙ στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ με μονο εφοδιο τα ακουστικα του....
    Για τον υποβιβασμο του δεν γνωριζω τις συνθηκες κατω απο τις οποιες εγινε και τι σκοπο εξυπηρετουν. Ισως να το επεδιωξε κι ο ΙΔΙΟΣ για να μην εχει προβλημα εκλογιμοτητας τυπου ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ...

    NLS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αν είναι έτσι, γιατί πήγε στην Αθήνα δυο χρόνια και γύρισε με το ίδιο τραίνο;
    Μάλλον μύθος είναι .....η ιστορία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα