Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Την άδεια κυνηγίου του ανανέωσε για μία ακόμη χρονιά, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης του οποίου....

.....είναι μέλος εδώ και χρόνια. Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ρουμελιώτης θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό “Νέα Πελοπόννησος“.
Αναγγέλλοντας την υποψηφιότητα του κ. Ρουμελιώτη, ο κ. Τατούλης δήλωσε: «Οι κυνηγοί είναι μια ομάδα που κινείται σε ξεκάθαρα πλαίσια, με διάθεση προσφοράς και συμμετοχής. Και χαίρομαι που με τον πρόεδρο του συλλόγου δεν θα είμαστε μόνο συνοδοιπόροι στα βουνά, αλλά θα δώσουμε μαζί τον
αγώνα μας για μια δυνατή Περιφέρεια». Με τη σειρά του ο κ. Ρουμελιώτης σημείωσε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή μας που ένας κυνηγός μέλος μας, ένας πολιτικός που έχει δώσει τόσα χρόνια μάχες με ήθος, αξιοπρέπεια και ξεκάθαρους στόχους, ξεκίνησε τον αγώνα του από τον σύλλογό του - και προσωπική τιμή που ο Πέτρος Τατούλης με επέλεξε για το ψηφοδέλτιό του».
Στον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης τον κ. Τατούλη υποδέχτηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και κυνηγο\που ήθελαν να του ευχηθούν καλή επιτυχία και να του θέσουν τους προβληματισμούς τους γύρω από το κυνήγι. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης είπε ότι τις ανησυχίες αυτές τις μοιράζεται και ο ίδιος αφού είναι πάντα παρών σε όλες τις εκδηλώσεις και δράσεις του συλλόγου, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε προβλήματα του κυνηγίου απ‘ όποια θέση κι αν βρίσκεται.
Οπως κάθε χρόνο ο κ. Τατούλης επέλεξε να εκδώσει γενική άδεια θήρας, αφού όπως δήλωσε το κυνήγι γι‘ αυτόν είναι μια διέξοδος στην δύσκολη καθημερινότητά του, είναι το μεράκι του για τις λίγες ελεύθερες ώρες που του μένουν, κι ο συνδετικός κρίκος με το χωριό του και τους συντοπίτες του.
Ο Γ. Ρουμελιώτης, πρόεδρος του συλλόγου και μέλος του Δ.Σ. της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, καλωσόρισε τον Πέτρο Τατούλη και αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που υπάρχει τόσα χρόνια σε όλες τους τομείς. Του ανέφερε επίσης τα τρέχοντα προβλήματα του κυνηγίου και του ζήτησε να δεσμευτεί πως την επόμενη μέρα των εκλογών θα σκύψει πάνω στο κυνήγι, ώστε ν‘ αναπτυχθεί ένα πλάνο δράσεων που θα αναβαθμίσει την κυνηγετική δραστηριότητα στην περιοχή και θα δώσει οριστικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα που ταλανίζουν τους κυνηγούς. Οι κυνηγοί, δήλωσε ο κ. Ρουμελιώτης, είναι ίσως η μοναδική κοινωνική εφεδρεία που προσφέρει με ανιδιοτέλεια στη φύση, στο περιβάλλον, στην οικονομία και στην κοινωνία, και πρέπει να στηριχτούν.

2 σχόλια:

  1. Στην ποδιά της Μαριγώς σφάζονται παληκάρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ζήτω ο αυριανός περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ τοτε να τον ψηφίσομε θα είναι καλός περιφερειάρχης ρε ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα