Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Με Δημ. Σωτηρόπουλο προχωράει το ΠΑΣΟΚ  - ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ
Την υποψηφιότητα του γιατρού Δημήτρη Σωτηρόπουλου, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Φιλιατρών, ανακοίνωσε χθες για τη δημαρχία της Τριφυλίας ο συνδυασμός “Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία Δήμου Τριφυλίας“.
Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους Θανάση Πετρόπουλο, δημοτικό σύμβουλο - επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Κυπαρισσίας, Δημήτρη Δριμή, δήμαρχο Αετού, Γιώργο Γαλάνη, πρώην δήμαρχο Αυλώνα - επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Δήμου Αετού, και Θεόδωρο Τσαλαμανδρή, πρόεδρο της Κοινότητας Τριπύλας. Στην ανακοίνωση σημειώνεται:
 «Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη της κοινωνίας μας για ανεξαρτησία, πολυφωνία, ισοπολιτεία, διαφάνεια, δικαιοσύνη, σοβαρότητα, εντιμότητα, σχεδιασμό, προγραμματισμό και κυρίως σεβασμό προς τον πολίτη, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοέμβρη. Ως υποψήφιο δήμαρχο προτείνουμε τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, καταξιωμένο γιατρό και γαλουχημένο στα αυτοδιοικητικά ιδανικά, ο οποίος μπορεί πέρα από τοπικισμούς να ανταποκριθεί στις ανάγκες του διευρυμένου Δήμου Τριφυλίας. Καλούμε όλους τους πολίτες σε αυτή τη δημιουργική και προοδευτική προσπάθεια για την επιτυχία του νέου θεσμού. Ο συνδυασμός μας είναι ανοιχτός σε κάθε νέα σκέψη, πρόταση, ιδέα». Σε δήλωσή του ο Δημ. Σωτηρόπουλος τονίζει: «Αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση που μου έγινε από την “Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας“ να ηγηθώ ως υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Νοεμβρίου και υπόσχομαι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για ένα δήμο ενιαίο, δυνατό, αναπτυξιακό και δυναμικό, σύγχρονο και προοδευτικό. Η συμπαράταξη όλων των υγιών δυνάμεων του νέου δήμου μας, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αποτελεί το θεμέλιο για την επιτυχία του δήμου μας, την ευημερία και προκοπή των κατοίκων του, ώστε να καταλάβει ο δήμος μας περίοπτη θέση, όπως του αξίζει, στο νέο χάρτη της αυτοδιοίκησης. Καλώ όλους, αδιακρίτως των πολιτικών ιδεολογιών καθενός, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο τους, να συστρατευτούν στη μεγάλη αυτή συμπαράταξη της “Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας“, διότι τα μηνύματα της επιτυχίας και ανάπτυξης του νέου δήμου μας, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύει η χώρα μας, είναι ελπιδοφόρα. Ο δήμος μας είναι υποχρεωμένος να πετύχει και θα πετύχει».

23 σχόλια:

 1. ΑΦΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ - ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ. ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ - ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ. ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ - ΚΑΤΑΝΤΙΑ - ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τσουκάτος: ο Παπακωνσταντίνου δεν λέει την αλήθεια για τα λεφτά απο την Ζήμενς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τσουκάτος: ο Παπακωνσταντίνου δεν λέει την αλήθεια για τα λεφτά απο την Ζήμενς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βάλτε το Λίτσα, αρχηγό!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μακάρι να πετύχει ο άνθρωπος και σαν υποψήφιος αλλά και σε περίπτωση που εκλεγεί σαν ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
  Δυστυχώς όμως στην πόλη μας έχει καλλιεργηθεί από την νυν Δημοτική Αρχή ένα μεγάλος τοπικισμός ο οποίος εκθέτει και προσβάλει το επίπεδο των Φιλιατρινών.Τα Φιλιατρά είναι μια παλιά μεγάλη πόλη με ιστορία,πολιτισμό κλπ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου.Υπάρχουν και άλλες πόλλεις με
  πολιτισμό και ιστορία λιγότερο ή περισσότερο αποτελούμενη από ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να δημιουργεί έριδες κλπ.
  Τα Φιλιατρά είναι Φιλιατρά και η Κυπαρισσία Κυπαρισσία και οι Γαργαλιάνοι Γαργαλιάνοι και η Καλίτσαινα Καλίτσαινα και η Τραγάνα Τραγάνα.
  Εκείνο το ΤΟΥΠΕ που καλλιεργήθηκε τον τελευταίο καιρό δεν ξέρω αν καλλιεργήθηκε για μικροσυμφέροντα ή από κουταμάρα μας έχει κάνει κακό και οι Τριφύλιοι συντοπίτες μας μας βλέπουν με όχι καλό μάτι.
  Πρέπει μα γίνει μια ύστατη προσπάθεια να ξαναστηλώσουμε την προσωπικότητά μας και το επίπεδό μας και να αφήσομε πίσω τις κραυγές και τα παραμύθια του καφενείου ότι εμείς είμαστε και άλλος δεν είναι.
  Η ευκαιρία είναι μία.ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ μπορούν να αναπτυχθούν ΄μαζί με τις άλλες πόλεις του Δήμου Τριφυλίας και να βάλλουμε στο περιθώριο και στο χρονοντούλαπο όλους αυτούς τους παραμυθαντζίδες και λασπολόγους που κατέβασαν το επίπεδο των Φιλιατρινών προσπαθώντας να δραπετεύσουν με διάφορες δικαιολογίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Έτσι μπράβο!!! Δήμαρχος από τα Φιλιατρά. Μπας και δούμε άσπρη μέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δεν ξέρω τι λέει ο ανώνυμος πιο πάνω περι τοπικισμού αλλά δεν γνωρίζει καλά τα πράγματα. όλο αυτό ξεκίνησε από την Κυπαρισσία και όχι από μας. Αυτοί μια ζωή μας έβλαπαν σαν παρακατιανούς και πάντα τα ήθελαν όλα δικά τους. όχι μόνο τώτα λόγω του δήμου Τριφυλίας αλλά από παλιά όταν άκουγαν για Φιλιατρά έβγαζαν σπυράκια!!!! Ας πάρουν τώρα ένα Φιλιατρινό δήμαρχο και περαστικά τους!!!
  Σωτηρόπουλος δήμαρχος!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ρε παιδιά οι Γαργαλιάνοι που είναι; Σβήστηκαν από το χάρτη;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΓαργαλιανιώτηςΣεπτεμβρίου 15, 2010

  Φίλε Ανώνυμε γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. χαχαχαχα μια παροιμία λέει στο τέλος ξυρίζεται ο γαμπρός!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ρε, συ ανώνυμε, Ο΄υτε ο πετρόπουλος δεν τα λέει αυτά!!!
  Μήπως είσαι απο την Κυπαρισσία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ένας πρέπει να είναι ο στόχος!

  Αυτό που έχει πει ο Σωτηρόπουλος!!!!!

  Ναι στον Καλλικράτη! Ναί στον Δήμο Τριφυλίας!

  ΜΕ ΕΔΡΑ, ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Θέλουμε την έδρα, γι αυτό ψηφίζουμε για Δήμαρχο Φιλιατρινό!
  Σωτηρόπουλο ή Κόλλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αφήστε τις ευχές!
  Κρυφοί Κυπαρίσσιοι είστε όλοι!
  Ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω!
  Δήμαρχος από τα Φιλιατρά!
  Κόλλιας ή Σωτηρόπουλος!!!!!!
  και τώρα μπορείτε, να πάτε να κοιμηθείτε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. .....δεν μας βλέπουν, λέει, με καλό μάτι!
  Αυτοί έρχονται γυρεύοντας και μάλιστα με το ζόρι!!!!!
  Αν δεν μας βλέπουν ...με καλό μάτι, ας μας δουν με κακό!!!!!
  Κακό του κεφαλιού τους!!!!!!
  Εμένα δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ο Σωτηρόπουλος ή ο Κόλλιας Δήμαρχος!
  Με ενδιαφέρει ότι κλείδωσε Δήμαρχος Φιλιατρινός!!!!!!
  Και δεν θέλω να με ευνοήση, να μην με αδικήσει θέλω!!!!!!
  Τα συμφέροντά μου, θέλω να προστατεύση!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ναι καλά, Φιλιατρινός Δήμαρχος... Να δούμε, τι θα κάνει όταν βγει -είτε είναι Δήμαρχος είτε είναι αντιπολίτευση- θα τα υπερασπιστεί τα Φιλιατρά ή θα συμφωνεί με ότι λέει ο Πετρόπουλος? Για να δούμε ποιος θα κάνει κουμάντο τελικά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Παιδιά ένα είναι σίγουρο Δήμαρχος θα είναι Φιλιατρινός.Αν περάσει στο β΄ γύρο ο Τσίγγανος δήμαρχος θα είναι ο Σωτηρόπουλος και αν περάσει στο β΄ γύρο ο Κόλλιας δήμαρχος θα είναι ο Κόλλιας.περαστικά Κυπαρίσσιοι.Βάλατε τα χέρια σας και βγάλατε τα μάτια σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Το ΚΟΥΙΖ συνεχίζεται. Ακούγεται έντονα οτι....
  KATEBAINEI ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ!!!!
  Όπότε.... προκόψαμε! του κουτρουλη ο Γάμος!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Π Ο Ι Ο Σ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;

  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΟΣΟ ΕΠΡΕΠΕ, ΟΙ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΙ, ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

  ΚΟΛΛΙΑΣ: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ, ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ.......ΘΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Κώστας Κόλλιας.
  Η ήρεμη δύναμη!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Δημήτρης Σωτηρόπουλος!
  Η χαμένη Δύναμη της παράταξης του ΠΑΣΟΚ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ήρεμη Δύναμη=Χαμένη δύναμη=Ανεπαρκείς και οι δύο!
  Και ο Κόλλιας και ο Σωτηρόπουλος!
  Φιλιατρινοί δεν είναι και οι δύο; Τι μπορείς να περιμένεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αν διώξει κάτι κλημαντήρηδες που έχει δίπλα του, κάτι μπορεί να κάνει.
  Αλλα μου φαίνεται δύσκολο ότι μορεί να το κάνει, αφού άγεται και φέρεται απο αυτούς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα