Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

«Θα ματώσουμε όλοι» είπε στους Πελοποννήσιους

«Θα ματώσουμε όλοι!». Με τις 3 αυτές κουβέντες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς έδωσε στους υποψηφίους της Περιφέρειας Πελοποννήσου (και για τους δύο θεσμούς) το στίγμα για το πώς πρέπει να κινηθούν την προεκλογική περίοδο, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας.

Χθες το μεσημέρι, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Σαμαρά, του γραμματέα Ανδρέα Λυκουρέντζου και του γραμματέα Οργανωτικού Μανώλη Αγγελάκα με όλους τους υποψηφίους της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ειδικότερα, είχαν κληθεί ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δημήτρης Δράκος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι που έχουν λάβει τη στήριξη του κόμματος. Επίσης, οι πρόεδροι των 5 ΝΟΔΕ, οι βουλευτές, οι πρώην βουλευτές και οι πολιτευτές του κόμματος στους νομούς της Περιφέρειας.

Η σύσκεψη είχε στόχο το συντονισμό του προεκλογικού αγώνα, ενώ ο κ. Λυκουρέντζος αναφέρθηκε σε οργανωτικά ζητήματα. Στην τοποθέτησή του, ο κ. Σαμαράς είπε ότι θα επισκεφθεί την Πελοπόννησο και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θα ματώσουμε όλοι. Πρώτα εγώ και μετά εσείς»

2 σχόλια:

  1. ...ΑΝΤΩΝΗ,ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΤΩΝΕ ΚΑΝΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνη, βολέψου με τον Νίκα και τον Κόλλια και άσε τον Δράκο.
    Για όλους έρχεται κάποτε ο καιρός!
    Ας πρόσεχες..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα