Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Έχασε τη ζωή της 53χρονη συμβολαιογράφος

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες 53χρονη Χαραλαμπία Αδαμοπούλου κάτοικος εν ζωή Φιλιατρών, σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη λίγο πριν από τις 8.00 το πρωί στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών. Το όχημα που οδηγούσε , μάρκας Peugeot, κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο Μαραθούπολης – Φιλιατρών, με κατεύθυνση προς Φιλιατρά. Στην περιοχή της Αγίας Κυριακής εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία, βγήκε εκτός του οδοστρώματος σε παρακείμενο αγρόκτημα, προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Στις 8.00 π.μ. ειδοποιήθηκε η Τροχαία και η Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί υπάλληλοι και δύναμη από την Π.Υ. Γαργαλιάνων, για τον απεγκλωβισμό της άτυχης γυναίκας. Δυστυχώς, όμως, ήδη είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Ασθενοφόρο μετέφερε το άψυχο κορμί της στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Με το άκουσμα της θλιβερής είδησης, τα Φιλιατρά και η Μαραθούπολη βυθίστηκαν στο πένθος. Οι οικείοι της, συγγενείς, γνωστοί, φίλοι, απλοί πολίτες που τη γνώριζαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε. Μάτια βουρκωμένα, πρόσωπα χλωμά και σαστισμένα και ένα πελώριο «γιατί» στα χείλη τους…

Η 53χρονη ήταν συμβολαιογράφος στο επάγγελμα και σύζυγος του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, κ. Νίκου Φάμπα, με τον οποίο έχουν μία κόρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα