Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Προφυλακίσθηκε ο ένας δράστης για τις ένοπλες ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο 20χρονος Ρομά που κατηγορείται για τις δύο ληστείες σε σπίτια ηλικιωμένων στη Μεσσηνία, ενώ, όπως σημείωσε, ο συνήγορός τους Δημήτρης Τσιφιλιτάκος, ο δεύτερος κατηγορούμενος ένας 22χρονς  Ρομά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Και οι δύο ληστείες είχαν πραγματοποιηθεί σε βάρος ηλικιωμένων, η μία στις 27 Απριλίου (Μεγ. Σάββατο) και η άλλη στις 6 Μαΐου στη Σπερχογεία και τον Άγριλο του Δήμου Καλαμάτας, αντίστοιχα. 
Οι δράστες είχαν μπει στα σπίτια με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και κρατώντας πιστόλι.Από γενετικό υλικό που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας από τα σημεία των ληστειών, οδηγήθηκαν στην ταυτότητα των δραστών και το απόγευμα της Παρασκευής σε Μικρομάνη και Σπερχογεία, συνέλαβαν τον 20χρονο και τον 22χρονο. 
Στην ίδια ομάδα κατηγορούνται ότι εντάσσονται και άλλοι δύο Ρομά 19 και 24 ετών.
Συγκεκριμένα, σε μπαλτά που χρησιμοποίησαν ως διαρρηκτικό εργαλείο, οι αστυνομικοί βρήκαν στη χειρολαβή γενετικό υλικό του 20χρονου.
Στον 22χρονο ορίσθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.
tharros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα