Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

Λαμία: Από πνευμονικό οίδημα πέθανε η 14χρονη που νοσούσε από κορονοϊό - Τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή


Η 14χρονη μαθήτρια, άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου - Σήμερα η κηδεία της
Ανείπωτος πόνος για την τραγική απώλεια της μαθήτριας του 4ου Γυμνασίου, το απόγευμα του Σαββάτου στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, από κορονοϊό.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση μετά και τη νεκροψία - νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, η 14χρονη υπέστη πνευμονικό οίδημα, ενώ νοσούσε από κορονοϊό. Να σημειωθεί πως αναμένονται και τα αποτελέσματα των υπολοίπων εξετάσεων, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι λόγοι που οδήγησαν στον θάνατό της.
Η 14χρονη μαθήτρια, άφησε την τελευταία της πνοή στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας το μεσημέρι του Σαββάτου, στις 5 Δεκεμβρίου και βύθισε στη θλίψη την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη τη χώρα.



Το 14χρονο κορίτσι, νοσούσε από κορονοϊό από τις 29 Νοεμβρίου, διακομίστηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 9:30΄ το πρωί του Σαββάτου και στις 17:30 έφυγε από τη ζωή στα επείγοντα έπειτα από ανακοπή καρδιάς, πριν προλάβει να διακομιστεί στην Αθήνα στο νοσοκομείο Παίδων.
Σήμερα ο τελευταίος αποχαιρετισμός
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, σήμερα Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, οι δικοί της άνθρωποι, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο αντίο στην 14χρονη που "έφυγε" τόσο άδικα και πρόωρα.
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.
Μετά την τελετή θα ακολουθήσει η ταφή στο χωριό Στίρφακα Λαμίας.
ΕΔΕ για το θάνατο της
Υπενθυμίζεται πως προχθές Κυριακή, ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε η ζωή του 14χρονου κοριτσιού στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, διέταξε ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης, σε συνεννόηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσκομείου Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά.
Μάλιστα την ΕΔΕ θα κάνει ανώτατος γιατρός, με βαθμό Συντονιστή Διευθυντή, ο οποίος θα είναι από άλλο νοσοκομείο, εκτός Λαμίας, της 5ης ΥΠΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα