Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Αγρίνιο: Σεσημασμένος με φάκελο στην ΕΛΑΣ ο 33χρονος μητροκτόνος, είχε βγει πρόσφατα από το ψυχιατρείο


Για υποθέσεις ληστείας και βιασμού είχε καταδικαστεί ο 35χρονος δράστης της μητροκτονίας στο Αγρίνιο, που έχει κλειστεί φυλακή αλλά και σε ψυχιατρικό κατάστημα κατά το παρελθόν.

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα στο Αγρίνιο. Ο 33χρονος μητροκτόνος δολοφόνησε την 54χρονη μητέρα του ενώ τραυμάτισε και την 80χρονη γιαγιά του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και είναι σε κατάσταση σοκ. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο 33χρονος σκότωσε τη μητέρα του με αιχμηρό αντικείμενο ή τη γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου.
Ο 33χρονος απ΄  ότι φαίνεται είναι γνωστός στις Αρχές για περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας αλλά και για άλλα αδικήματα και είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης. Το 2013 είχε καταδικαστεί για την απαγωγή και τον βιασμό μίας γυναίκας στα Γιάννενα και είχε αποφυλακιστεί το 2017, έκτοτε, όμως, μπαινόβγαινε στις φυλακές.
Ο 33χρονος - μετά τη σύλληψή του - δεν είπε λέξη σχετικά με τη δολοφονία της μητέρας του και τον τραυματισμό της γιαγιάς του. Αυτό, πάντως, που προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς που έφθασαν στο σημείο της δολοφονίας είναι η σκηνή του εγκλήματος. Οπως προκύπτει από αυτήν, ο 33χρονος φαίνεται πως δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια την έσερνε μέσα στο σπίτι από τα μαλλιά.
Αγρίνιο: Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Όπως αναφέρει το karvasaras.gr, το φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Νοεμβρίου 2021 όταν ο 35χρονος πήγε στο σπίτι στο οποίο διέμενε η μητέρα και η γιαγιά του και αφού επιτέθηκε αρχικά με τα χέρια του στη μητέρα, γρονθοκοπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι, στη συνέχεια την χάραξε και με μαχαίρι, χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τα χτυπήματα ή από το μαχαίρι.
Παράλληλα ο μητροκτόνος τραυμάτισε και την 80χρονη γιαγιά του η οποία όμως κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί πριν προλάβει να διαφύγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα