Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ηράκλειο: Ένας 42χρονος πατέρας τριών παιδιών κατέφυγε στη δικαιοσύνη επειδή τον ξυλοκοπούσε η γυναίκα του


Απίστευτο κι όμως πραγματικό. Σωματώδης άντρας τον οποίο έδερνε η γυναίκα του προσέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου να προστατευθεί.
Την ώρα που οι ειδήσεις κατακλύζονται από υποθέσεις κακοποίησης γυναικών και γυναικοκτονίες, ένας 42χρονος άντρας από το Ηράκλειο της Κρήτης δείχνοντας τεράστια αυτοσυγκράτηση για να μην χειροδικήσει στη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών του, που τον χτυπούσε και τον ταπείνωνε συστηματικά, ακόμα και μπροστά στα παιδιά τους, προσέφυγε στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος άντρας όλα αυτά τα χρόνια του έγγαμου βίου του, φρόντιζε να παρέχει τα πάντα στη γυναίκα του και στα παιδιά του σε καθημερινή βάση, όταν ξαφνικά η σύζυγός του άρχισε να παρουσιάζει ένα βίαιο πρόσωπο απέναντί του, μη μπορώντας ο ίδιος να κατανοήσει τους λόγους που την οδηγούσαν να χρησιμοποιεί λεκτική, σωματική και ψυχολογική βία προς τον πατέρα των παιδιών της.
«'Εχει περάσει τα πάνδεινα στα χέρια της συγκεκριμένης γυναίκας» λένε άτομα από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. «Αν άφηνα ελεύθερο το θυμό μου, θα είχε γίνει μεγάλο κακό. Έχοντας πάντα στο μυαλό μου τα παιδιά μου, δεν ύψωσα ποτέ το χέρι μου πάνω της κι αντέδρασα προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη» υποστήριξε στο δικαστήριο ο 42χρονος άντρας και οπλισμένος με μεγάλη υπομονή, περίμενε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.
Το Πρώτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου έκρινε ένοχη την κατηγορούμενη, η οποία δεν εμφανίστηκε και επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών με αναστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα