Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. η σύζυγος του διοικητή που κατηγορείται ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τις πλαστές ταυτότητες


Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, η οποία ξεσκέπασε τις παράνομες δραστηριότητες επίορκων αστυνομικών.
Μετά την αποκάλυψη ότι ο 37χρονος άνδρας που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο επί της Θηβών στην Νίκαια, ήταν πελάτης του κυκλώματος παράνομων ελληνοποιήσεων και είχε λάβει πλαστή ταυτότητα, με το αζημίωτο, όπως αναφέρει το enikos.gr, η σύζυγος του διοικητή τμήματος Ασφαλείας στη Δυτική Αττική, ο οποίος φέρεται να είναι ο εγκέφαλος του κυκλώματος, είναι κι εκείνη κατηγορούμενη.
Η αρχιφύλακας υπηρετεί στο γραφείο ταυτοτήτων του ίδιου τμήματος και φέρεται να είναι συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ., δεν συνελήφθη στα πλαίσια της αυτόφωρης διαδικασίας, καθώς το τελευταίο διάστημα, η ίδια είχε γεννήσει το παιδί της και είχε πάψει την δράση της. Παρόλα αυτά, το όνομά της βρίσκεται στην μεγάλη δικογραφία στην οποία έχουν ασκηθεί κακουργηματικές διώξεις σε 20 μέλη του κυκλώματος μεταξύ των οποίων αστυνομικοί, δημοτικοί υπάλληλοι και ένας δικηγόρος, οι οποίοι συμμετείχαν σε υποθέσεις παράνομων ελληνοποιήσεων, αποκομίζοντας όφελος πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν στο γραφείο του διοικητή και τον πίεσαν να ανοίξει το χρηματοκιβώτιό του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον συνδυασμό, ωστόσο οι αστυνομικοί το άνοιξαν τελικά με τροχό και εντόπισαν μέσα 320.000 ευρώ! Ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος και επίορκος διοικητής ισχυρίστηκε ότι τα χρήματα ήταν ενός συγγενή του και ότι τα φυλούσε εκεί προκειμένου να τον βοηθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα