Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

“Εκβιασμούς” καταγγέλλει ο Μεν. Γερονικολός στο ΚΙΝΑΛ


Σκληρή ήταν η δήλωση του υποψήφιου Βουλευτή Μεσσηνίας και μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μεν. Γερονικολού, με την οποία καταγγέλλει «πολιτική αλητεία» και «πολιτικό εκβιασμό» από την «“πεθερά” του πρωτοπαλίκαρου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία» και «τον… βαστάζο της», οι οποίοι, όπως αναφέρει, «προαναγγέλλουν εκκαθαρίσεις στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Νομού και βόλεμα των φίλων του υποψήφιου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής».
Ο κ. Γερονικολός αναφέρει στη δήλωσή του ότι «ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας δηλώνω ευθέως ότι η πολιτική αλητεία και ο πολιτικός εκβιασμός που επιχειρείται δεν θα μείνουν αναπάντητα».
Η δήλωση του κ. Γερονικολού έχει ως εξής:
«Η “πεθερά” του πρωτοπαλίκαρου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσσηνία και ο… βαστάζος της, προαναγγέλλουν εκκαθαρίσεις στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του Νομού και βόλεμα των φίλων του υποψήφιου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής.
Ως υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας δηλώνω ευθέως ότι η πολιτική αλητεία και ο πολιτικός εκβιασμός που επιχειρείται δεν θα μείνουν αναπάντητα.
Δηλώνω ευθέως, σε όσους τολμούν να σκεφτούν, ότι μπορούν να εκβιάσουν όσους έχουμε στηρίξει με το αίμα μας το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής, ότι θα μας βρουν δυναμικά απέναντί τους.
Οι χιλιάδες προοδευτικοί ψηφοφόροι που έβγαλαν πρώτο τον Γιώργο Παπανδρέου στη Μεσσηνία, να είναι όλοι βέβαιοι γι’ αυτό, θα τους δώσουν ηχηρή απάντηση.
Όσοι θεωρούν ότι θα μετατρέψουν το Κίνημα και τη παράταξη σε “ΈΝΩΣΗ” φίλων και συγγενών είναι βαθιά νυχτωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα