Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος Τριφυλίας: Επισκόπηση ...τεκταινόμενων

Γράφει και σχολιάζει ο Αλχημιστής :

Ότι είμαστε η χώρα του κουτσομπολιού και της φήμης είναι κάτι, ούτως ή άλλως, δεδομένο-άπτεται και των παραδόσεών μας, εάν θέλετε-ασχέτως εάν στη σύγχρονη εποχή έχει πάρει διαστάσεις... βιομηχανίας.

Τούτη τη φορά, η πολιτική- η προεκλογική περίοδος για να είμαστε ακριβείς- έπεσε θύμα της φημολογίας ….του καφενείου!

Αφού τελείωσαν τα σενάρια οι υποθέσεις και οι διαπλοκές για το ποιοι θα είναι οι χρισμένοι, οι εκλεχτοί των κομμάτων, μάλλον, τελείωσαν και ποιοι θα είναι υποψήφιοι Δήμαρχοι και ποιοι δεν θα είναι.

Έτσι έχουμε από την μεριά του ΠΑΣΟΚ, για άλλη μια φορά υποψήφιο τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο, γιατρό του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών!
Μετά από πολύ σκέψη βάζω, δεν βάζω, βάζω, (ποιοι ήταν οι λόγοι που δεν του επέτρεπαν να βάλει; Δεν υπάρχουν πλέον; Δεν θα πρέπει να δώσει κάποιες εξηγήσεις;) επικράτησε στο εσωκομματικό πεδίο του μοναδικού αντιπάλου του Θανάση Πετρόπουλου.
Μετά από ένα, Χολιγουντιανής εμπνεύσεως, σενάριο, ο Κος Πετρόπουλος εκκάλεσε με δημόσια δήλωση, μαζί με κάποιους άλλους, τον κο Σωτηρόπουλο, να ηγηθεί της προσπάθειας για την Δημαρχία του νέου δήμου Τριφυλίας , πράγμα που αποδέχτηκε ο κος Σωτηρόπουλος, πάλι με δημόσια δήλωση, μέσα σε λίγες ώρες….

Από την μεριά της Ν.Δ. Υποψήφιος είναι ο Κώστας ο Κόλλιας…
Ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. , υποψήφιος Βουλευτής, υπεύθυνος συνδικαλιστικού της Ν.Δ. αποδέχτηκε πρόταση της επιτροπής της Ν.Δ. να ηγηθεί της προσπάθειας οργάνωσης του νέου Καλλικρατικού δήμου Τριφυλίας!
Πριν , είχε αναθέσει με προσωπική επιλογή του προέδρου του κόμματος, στον Κο Κατσίβελα ιατρό Διευθυντή του Κέντρου Υγείας από τους Γαργαλιάνους, συγγενή του κου Σαμαρά, να ηγηθεί της προσπάθειας αυτής!
Προέκυψε το γνωστό σε όλους ασυμβίβαστο, (που χρεώθηκε προσωπικά στον κο Σαμαρά) , και η δήλωση αυτόνομης καθόδου του κου Παναγιώτη Τσίγγανου, ο οποίος , όπως είναι ήδη γνωστό, παραιτήθηκε υπέρ του κου Κόλλια!
Θα πρέπει εδώ να θυμίσουμε, ότι Δήλωση για υποψηφιότητα είχαν υποβάλει ο κος Ανδρινόπουλος , συνταξιούχος στρατιωτικός από τους Γαργαλιάνους και ο Φαρμακοποιός , παλιός αυτοδιοικητικός παράγοντας, τ. πρόεδρος της Εράνης , Βασίλης Παπαθεοδοσίου από τα Φιλιατρά!
Είναι πρωτοφανής η συμπεριφορά που επεφύλαξε το κόμμα της Ν.Δ. και στους τρεις υποψηφίους (ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ, ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ) αφού τους απέρριψε και τους τρεις, 2 φορές και ο κος Σαμαράς προσωπικώς, δεδομένου μάλιστα, ότι ο κος Παπαθεοδοσίου, είχε θέσει υποψηφιότητα βουλευτή με τον κο Σαμαρά, όταν ήταν στην Πολιτική Άνοιξη!!!!

Από την πλευρά του ΚΚΕ Υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας είναι ο Σαράντος Κουκούμης, ο οποίος ανακοίνωσε και ονόματα 26 υποψήφιων συμβούλων και όλα δείχνουν ότι θα έχει μια πολύ καλή πορεία, εισπράττοντας την δυσαρέσκεια και από τα δύο μεγάλα κόμματα, κυρίως όμως από το ΠΑΣΟΚ!

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Εκτός από το ΚΚΕ, οι υπόλοιποι δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα!
Βρίσκονται στην προσπάθεια ακόμα καταρτισμού της λίστας των υποψηφίων συμβούλων…. Με πολύ επιφύλαξη θα αναφέρουμε κάποια ονόματα που συζητούνται, όμως ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, αφού τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα….
Από την μεριά του ΠΑΣΟΚ στα Φιλιατρά θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι
Εκτός του κου Σωτηρόπουλου και οι:
Τσούτσιας Κωνσταντίνος, δικηγόρος
Λίτσας Κωνσταντίνος, οδοντίατρος
Σταματελόπουλος Παναγιώτης Λογιστής
Κυριακόπουλος Ηλίας καθηγητής
Στασινόπουλος Γρηγόρης υπάλληλος στο Κ.Υ.
που αποτελούν την εκλεγμένη δημοτική ομάδα του κου Σωτηρόπουλου
Από κει και πέρα ακούγονται τα ονόματα του Αντωνόπουλου Σταύρου και Γώγου Κωνσταντίνου.

Από την πλευρά της Ν.Δ. στα Φιλιατρά θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι οι
Εκτός του κου Κόλλια και οι:
Στάμος Χαράλαμπος Συνταξιούχος ΟΤΕ
Κάης Παναγιώτης Συνταξιούχος ΕΛΤΑ
Παγάνης Χαράλαμπος Συνταξιούχος καθηγητής
Γιαννόπουλος Διονύσιος Συνταξιούχος τραπεζικός
Λεβεντούρη Θεοδώρα Καθηγήτρια
Από την τωρινή ομάδα του κου Ξύγκα, παρά τις όποιες μικροεπυφυλάξεις εκφράζονται.
Από εκεί και πέρα ο Χαράλαμπος Σουρέτης, ο Τάσος Πούλος ή κάποιος από την οικογένεια, θεωρούνται επικρατέστεροι.

Βέβαια καθημερινά η λίστα θα μεγαλώνει αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν και πολλές αρνήσεις.
Επίσης μεγάλο πρόβλημα είναι οι γυναίκες που με την ποσόστωση θα πρέπει να είναι…. αρκετές!

Δεδομένου ότι εκτιμάται ότι οι εκλεγέντες θα είναι 6 από την πλειοψηφία και 3 από την μειοψηφία, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ο υποψήφιος δήμαρχος καταλαβαίνετε τι μάχη θα δοθεί για την διεκδίκηση του σταυρού!

55 σχόλια:

  1. Αυτό που ποτέ μου δεν θα καταλάβω είναι γιατί η Ν.Δ. τους έβαζε και έκαναν αιτήσεις υποψηφιότητας αφού δεν επρόκειτο να της υλοποιήσει. Βλέπετε ο ξάδελφος και ο συνδικαλιστής δεν είχαν ανάγκη τις διαδικασίες... ορίστικαν από άνωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ο ΤΑΣΟΣ Ο ΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΞΑ ΤΟΥ ΞΥΓΚΑ ??ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΚΟΤΣΗ???? ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΕΠΕΣΕ ΤΟΣΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΞΥΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ,,,, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΤΕ ,ΤΩΡΑ ,,,,ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι παραδεκτό από όλους!
    Τον Παπαθεοδοσίου τον έφτυσαν, κατάμουτρα!
    Γι αυτό, κάποια εξήγηση θα πρέπει να υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς τελείωσε ο συνοστισμός και όλοι έχουν πάρει νουμεράκι για την εκουσία.Παρόλο που η ελληνική κοινωνία έχει πληρώσει και πληρώνει ,τα λάθη των αρχόντων , που διορίστικαν ουσιαστικά από τα κόμματα , δε θ'ελει να μάθει από αυτά τα λάθη και άφησε για άλλη μια φορά να αποφασίσουν για αυτή κάποιοι καμένοι εγκέφαλοι , αργόσχολοι , μέλλη των κομματικών τοπικων οργανώσεων .Αλήθεια τους έχετε ποτέ συναντήσει αυτούς του ανθρώπους ? έχετε συζήτήσει μαζί τους ?Πάνω από όλα το κόμμα , το βόλεμα και προσωπικές φιλοδοξίες .ΚΡΙΜΑ.Δεν υπάρχει τελικά σωτηρία ? τα κόμματα είναι πιο ισχυρά από τους πολίτες ? Είμαστε αδύναμοι ως μονάδες , διότι δεν μπορούμε να παρακάμψουμε όλοι τις κοντόφθαλμές διεκδικήσεις μας έναντι του κοινού συμφέροντος και να αποβάλουμε αυτούς που δεν εργάζονται για το κοινό συμφέρον . Είμαστε αδύναμοι ως μονάδες , διότι απομωνοθήκαμε στο καναπέ και στη τηλεόραση χωρίς να έχουμε επίγνωση των δυνάμεών μας .ΕΝ κατακλείδι λοιπόν θα ξαναδούμε πάλι το ίδιο έργο , εμείς στα καφενεία και οι πολιτικοί στην εξέδρα να κατηγορεί ο ένας τον άλλο ΜΟΝΟ , χωρίς προτάσεις ρεαλιστικές και την άλλη ημέρα των εκλογών θα δούμε τα σκουπίδια στη πόρτα μας , τους δρόμους με λακούβες , τους παιδικούς σταθμούς πλήρεις χωρίς το δικό μας παιδί και την τοπική οικονομία να βουλιάζει . Προτείνω λοιπόν όπου συναντάμε αυτούς του διορισμένους υποψηφίους να τουσ προκαλούμε σε δημόσιο διάλογο , θέτοντας τα προβλήματα του τόπου μας , ώστε από τις απαντήσεις τους να καταλάβουμε τη ματαιότητα της ψήφου μας.π.χκύριε Σωτηρόπουλε γιατί πιστεύετε ότι αυτή τη φορά , εαν κερδίσετε τις εκλογές , δεν θα παραιτηθείτε πάλι ? αυτή τη φορά δεν θα είστε ριψάσπις ? κύριε Κόλλια ποιός είστε ? Γιατί πιστέυετε ότι το ρετουσαρισμένο σχήμα του κυρίου Ξύγκα και του κυρίου Σαμπαζιώτη με επικεφαλή εσάς θα επιτύχει?Αφού ξέρουμε όλοι οτι είστε μόνο περιτύλιγμα .Τι σημαίνει γραμματέας συνδικαλισμού κόμματος ?οργανώνετε τους συνδικαλιστές να λειτουργούν όχι για τα συμφέροντα του εργαζόμενου , αλλά για την επιροή του κόμματος σε αυτούς ?ΑΥΤΟΎς ΡΕ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΜΕ ???? ΝΤΡΟΠΉ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θανάση, εκφράζεις την Κοινωνία! Μιλάς στην ψυχή του κάθε πολίτη! Πολλοί πιστεύουμε αυτά που λες! Απλά δεν έχει σχηματοποιηθεί ακόμα!
    Πολλά συχγαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ και εγώ! Μπράβο παιδιά.
    Ναι, σε όλους δημόσιο διάλογο!
    Έτσι θα αναγκασθούν τουλάχιστον να μαθαίνουν τα προβλήματα όλων των περιοχών, για να μπορούν να απαντήσουν.
    Συνεπώς θα υπάρχει ...ελπίδα επίλυσης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο το ΚΚΕ έχει σειρά και πρόγραμμα!
    Ανακοίνωσε μάλιστα και υποψηφίους.
    κε Σωτηρόπουλε,κε Κόλλια, Τι γίνεται;
    Είναι αλήθεια ότι υπάρχει απροθυμία από τους πολίτες;
    Υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρώσετε τα ψηφοδέλτια;
    Τόσο πολύ λοιπόν έχετε απογοητεύσει τον κόσμο, εσείς και τα κόμματα που εκποσωπείται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψωμί δεν έχουμε τυρί ζητάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάθ' ενός η πορδή, μόσχος του μυρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον Οκτώβρη τα κουδούνια , το Νοέμβρη παραμύθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ανακοινώσουν, έστω μερικά ονόματα, οι κοι Σωτηρόπουλος και Κόλλιας;
    Να δούμε και μεις ποιοί θα είναι οι στυλοβάτες τους!
    Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι, όταν εκλέγονται, χάνουν την φωνή τους..... αλλά καμαρώνουν σαν γύφτικα σκερπάνια!!!!!!!!!
    Είναι τελείως .....εκτός!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιά φωνή τους χάνουν;
    Ρήτορες όλοι, ούτε ο Δημασθένης έτσι......
    ΌΛΟ προτάσεις και ιδέες και κριτική είναι!!!!!
    Να δεδις φίλε μου τα πρακτικά ...θα πάθεις!!!!

    Αλλά, φίλτατε φίλε μου, δεν τους διορίζει κανείς εκεί.Εμείς τους εκλέγομε. Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σοφία μπορείς να μας σε ποιούς αναφέρεσαι? Διότι αν αναφέρεσαι σε όσους εκφράζουν την αποψή τους εδώ και τη χαρακτηρίζεις πορδή , τότε μάλλον ανήκεις στη κατηγορία του κοπαδιού οπότε δεν είσαι συνομιλητής με όλους όσους εκφράζουν την άποψη τους , πορδή για εσένα .Εάν δεν είναι έτσι τότε συγγνωμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ σωστά αυτά που διαβάζω για τους αναξιόπιστους πολιτικούς μας που μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, από συνδιασμό σε συνδιασμό και από παράταξη σε παράταξη ανάλογα με τα προσωπικά τους οφέλη. Δυστυχώς όμως, ως γνήσιοι Έλληνες όλοι μας, θα τα ξεχάσουμε λίγο πριν το παραβάν του εκλογικού μας τμήματος και θα τους επιλέξουμε για μία ακόμη φορά, σκεπτόμενοι και εμείς τα δικά μας προσωπικά οφέλη. Αυτά που κάθε φορά, λανθασμένα,νομίζουμε ότι θα υποστηρίξουν οι πολιτικοί μας μετά την εκλογική αναμέτρηση που τους τιμήσαμε με την ψήφο μας. Αυτά που, δυστυχώς, εκείνοι θα ξαναθυμηθούν λίγο πριν την εκπνοή της τετραετίας, για να εμπλουτίσουν τις νέες υποσχέσεις τους. Ας τολμήσουμε σ΄ αυτές τις εκλογές να τους τιμωρήσουμε επιτέλους. Όλους. Χωρίς εξαίρεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλλον αναφέρεται στο σχόλιο του Μπάμπη....
    Διαφορετικά,θα ήταν προσβλητική για όλους μας. Δεν νομίζω ότι αυτή ήταν η πρόθεση της Σοφίας...
    Όμως είναι γεγονός Φίλε Μπάμπη, ότι και τα δύο Κόμματα εξουσίας και όσοι οσφυοκάμπτες τα ακολουθούν χωρίς κριτική άποψη, έχουν πλήρως απογοητεύσει τον κόσμο, σε σημείο , που εγω πιστεύω, δεν θα πάνε να ψηφίσουν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μεγάλη απώλεια, θα υπάρχει και από τους Αθηναίους.....
    Από όσο ξέρω δεν θα κατέβουν πολλοί!!!!!!!!
    Η αποχή θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτών των εκλογών γενικώτερα!
    Εδώ στην περιοχή μας πιστεύω θα φτάσει στα ψηλότερα επίπεδά της, λόγω και των γνωστών προβλημάτων, αλλά και της ανικανότητας πιστεύω των υποψηφίων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλοι μου Ο κόρακας δεν κάνει περιστέρι, πάλι κόρακα θα κάνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αν υπολογίσεις ότι από την μειοψηφία θα εκλεγούν 2 μόνο και ο Αρχηγός, καταλαβαίνεται ότι οι πιο πολλοί θα είναι νεροκοβουλιτές.....
    Ίσως γι αυτό να υπάρχει απροθυμία συμμετοχής!
    Αν υπολογίσεις και την ποσόστωση των γυναικών,καταλαβαίνετε.... ίσως εκλεγεί και ένας!!!!!!!!
    Οπότε δικαίως ο φίλος έλεγε το γνωστό: Που πάτε ρε Καραμίχαλοιιιιιιιι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ξευτίλα είναι ότι ο κος Σωτηρόπουλος, μου έλεγε ένας φίλος ονόμασε τον συνδιασμό του, με πρώτο συνθετικό την λέξη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!!!!!!!!!!!!!
    Προφανώς, επειδή είναι ό ίδιος γκα-γκα, νομίζει ότι είμαστε και εμείς και μας κοροϊδεύει στα ίσια!!!!!
    Δυό μήνες κοιλοπονούσε το Πασοκ( τώρα ποιό πασοκ θα μου πέιτε, γιατί αν ειναι το πασοκ ο χωροφύλακας και δυο - τρεις ορτινάτσες ή καμαριέρες του Σωτηρόπουλου, κακό που μας βρήκε) να βγάλει υποψήφιο, και τώρα ο Επίσημα χρισμένος, που παρακαλούσε γονυπετής μέχρι προχτές, για να πάρει το χρίσμα, να λέει τώρα ότι είναι ανεξάρτητη η ομαδούλα του, προκειμένου να μας εξαπατήσει!!!!!
    Γι αυτό και μόνο μαύρο στον θρασύ, που τολμά και μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας.....
    Τι αξιοπιστία να έχει ένας τέτοιος άνθρωπος σαν τον Σωτηρόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο χειρότερος Δήμαρχος που έχει περάσει από τα Φιλιατρά!
    Ήταν Δήμαρχος, Πρόεδρος Συμβουλίου περιοχής και γιατρός και απο πάνω έκανε και βίζητες.......
    Μόνο η κονόμα.....και οι άλλοι τρέχανε!!!!!
    Παραιτήθηκε, τους παραίτησε, επανειλημένα τσακώθηκε μαζί τους και στο τέλος έβαζε τέτοια θέματα που τα ψήφιζε μόνο η αντιπολίτευση!!!
    Τα ξεχάσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνο ο γιατρός μας μπορεί να σώσει, τον καινούργιο Δήμο!!!!!
    Ψήφο στον Σωτηρόπουλο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σημασία έχει ότι σε κάθε περίπτωση, όποιος και να βγεί, ο δήμαρχος θα είναι από τα ΦΙλιατρά!!!
    Αν συνεργαστούμε με τους γαργαλιάνους μποόύμε να τους πάρουμε την έδρα!!!!!!
    Ο Σωτηρόπουλος το έχει δηλώσει, ας το δηλώσει και ο Κόλλιας!
    Έδρα του δήμου Τριφυλίας, τα Φιλιατρά!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όσες εκλήσεις και να γίνουν, είναι φοβερά δύσκολο να κλείσουν ψηφοδέλτια....έχει να πέσει κάζο...... θα δείτε ονόματα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επέιδή παρακολουθούσα απο το ραδιόφωνο τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών, έχω να πώ, ότι οι πιό πολλοί είναι μουγγοί!!!
    Αλλά θέλουν να ξαναβάλουν. γιατί; Το θεωρούν αξίωμα; Τι κέρδος έχουν; Τους ψήφους τους παίρνουν παρακαλετά και πολλές φορές εκβιαστικά!!!!!!! Τι είναι εκείνο που τους κάνει να θέλουν να τα κάνουν αυτά, αφού δεν έχουν όφελος;
    Κάθε απάντηση δεκτή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά, ο Σακις και ο Μπάμπις, πάντως δεν παίζονται......
    Μιλάγανε δεν μιλάγανε, μίλαγε και μόνο η Παρουσία τους!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ασκούνται πιέσεις στον ...Μπάμπις!!!!!
    Και εγώ που νόμιζα ότι κάτι θα αλλάξει!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φίλοι μου, μου λένε για πιέσεις που ασκούνται σε δημόσιους Υπαλλήλους προκειμένου να συμετάσχουν στα ψηφοδέλτια!!!!!
    Που καταντήσαμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πρώτη φορά, ένα μήνα από τις εκλογές και δεν έχουμε καταλάβει, τίποτα ακόμα!
    Λίγο η φτώχεια, λίγο το .....απέραντο του δήμου
    και επικρατεί άκρα ησυχία παντού!!!!!!!
    Λέτε να βγει...... ο Κουκούμης!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανδρινόπουλος, Παπαθεοδοσίου, δεν πρέπει να κάνουν μιά δήλωση και να λένε....κάτι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το Φαρμακείο, τι θα το έκανε ο Παπαθεοδοσίου;
    Μήπως ήταν ...μούφα, η αιτησή του;
    Κάτι τέτοιο ψιθιρίζεται, ότι λέει ο αρχηγός!!!
    Και αρχηγός είναι ένας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ που είμαι από ΓαργανοΦιλιατροΚυπαρισία, δεν θα πάω να ψηφίσω!!!!!!!!!!
    Μόνο με αποχή μπορεί να καταλάβουν και η κυβέρνηση και οι παρατρεχάμενοι ότι ο κόσμος τους σιχάθηκε όλους και όλα!!!!!!!!!!!
    Κανείς να μην πάει να ψηφίση!!!!!
    ΑΠΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συνάντησα μια ημέρα σε μια εκδήλωση στα Φιλιατρά τον Κο κόλλια και τον Κο Σωτηρόπουλο.
    Πραγματικά τους λύπήθηκα γιατί έψαχναν άνθρωπο για να ανταλάξουν μια κουβέντα.
    Όλοι διακριτικά τους απέφευγαν.
    Ίσως να μην φταίνε αυτοί προσωπικά αλλά ο κόσμος έχει συχαθεί αυτούς τους εθνοπατέρες
    Δημάρχους,Βουλευτές,Νομάρχες.Υπ.Περιφερειάρχες κλπ και τους το δίχνει κατάμουτρα.
    Δεν πείθουν κανέναν ότι θέλουν το καλό της πατρίδας της πόλης τους του Δήμου τους.
    Και το χοιρότερο είναι ότι αν συνεχίσουν οι τωρινοί να λειτουργούν αλαζονικά κλπ οι επόμενοι που θα έρθουν θα δείτε ότι ο κόσμος θα τους πάρει με τα παλούκια.
    Και το αξίζουν οι καραγκιόζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΌΛοι οι χαραμοφάιδες και οι συνταξιούχοι ασχολούνται!!!!!
    Το κράτος τους δίνει σύνταξη, γιατί κουράστηκαν, να πάνε να ξεκουραστούν! Ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν!!!
    Και ο ξύγκας, με το ....όραμα, τους έκανε όλους αντιδημάρχους και προέδρους!
    μετρήστε:
    Στάμος χαράλαμπος, Παγάνης Χαράλαμπος, Γιανόπουλος Σάκης, Κάης Τάκης, Παναγιωτόπουλος Αναστάσιος και στα 8 χρόνια δημαρχοντίας μόνο ο Σαραντόπουλος Κωνσταντίνος και γριβάκης Φώτιος ήτανε μη συνταξιούχος!!!!!!!!
    Όχι ότι όλοι οι συνταξιούχοι, είναι ανήμποροι και χωρίς πείρα και ικανότητες, αλλά μην μου πείτε ότι στηρίζεις το μέλλον , την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου σου, μόνο στα γερασμένα ...παληκάρια........
    Αν λοιπόν ο Ξύγκας είχε όραμα και ..προοπτική, σίγουρα θα είχε άλλες επιλογές!!!!
    Οι επιλογές των συνταξιούχων και μόνο για να υλοποιήσουν την πολιτική του; φανερώνει την ανυπαρξία της!!!!!!
    Δυστυχώς και ο επόμενος .....δήμαρχος είναι και αυτός συνταξιούχος και μάλλον επιμένει στους συνταξιούχους,αυτοί είναι της ηλικίας του - αυτούς ξέρει - έτσι έδεσε και το γλυκό, μπήκε και το κερασάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ...Δηλ.μεγαλε πιστευεις πως οταν θα γινοταν Δημαρχος ο Βασιλης δεν θα μπορουσε να βρει καποιον συναδελφο του,να τον βαλει στη θεση του?Ολα ηταν σχεδιασμενα απο οσα ακουω που λενε.Επεσε ομως στους μηχανισμους του Σωτηρη...και ετσι στερηθηκε ο νεος Δημος απο τις υπηρεσιες του καλλιτερου στελεχους της παραταξης. Οσοι τον ξερουν απο κοντα γνωριζουν ποσο δουλευταρας ειναι και τι οραματα εχει.Γι αυτο ...πιστευω εχει προκαλεσειτον φοβο..αλλα και τον..φθονο..και ετσι την πατησαμε..και εμεις και ο Αρχηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΟΛΑ !!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΟΛΗΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι λέει ο ...συγγραφέας;
    Τι εννοεί ο ποιητής;
    περιμένουμε..... μην λέμε και ότι θέλουμε!!!!
    Αναμένουμε στην πρίζα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ...KALA TOY TA HONETE !!!AFOY PAZEI SYNEXEIA AMYNA KAI DEN MILAEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ...ΦΙΛΕ ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ.!!ΑΣΤΟΝ ΚΑΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ????ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ???ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΗΣΥΧΟ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πάντως έχει δίκιο ο Φίλος...
    Όλο οι μίδιοι και οι ίδιοι.... και όλοι συνταξιούχοι..... Τι να κάνουν οι έρημοι οι παπούδες; Κάνουν ότι μπορούν!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν δεν ξέρεις δεν πρέπει να ...υποθέτεις!!!!!
    Θα έβανε έναν συνάδελφο στην θέση του!!!
    ΜΑ αν ήταν έτσι δεν έβαζαν ένα συνάδελφο και ο ΣΑμπαζιώτης και ο Ξύγκας;
    Προφανώς, φίλε Φιλόλαε, είσαι τελείως ανημέρωτος.......αλλά μιλάς, λες....κάποιοι σ΄ακούν.....
    Αλλά εσένα δεν σε πειράζει, συνέχισε να σπέρνεις αμάθεια ...και φήμες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ...AN EIXAN KOTSIA LES DEN UA KATEBAINAN??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οχι, γιατί πρέπει να μεταβιβασθεί η επιχείρηση!!!
    Γι αυτό λένε, ότι Ο Παπαθεοδοσίου δεν ήθελε να βάλει, απλά ήθελε να είναι συνομιλητής......
    για να πάρει καμιά θεσούλα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλά, μια ζωή ο Παπαθεοδοσίου έτσι είναι......
    τώρα θα τον μάθουμέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο Βασίλης έχει γράψει ιστορία!
    Δεν μπορείται να τα γράφετε αυτά!
    Δεν σας τιμούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σημασία έχει οτι ολο οι ίδιοι και ίδιοι ασχολούνται. γιατί;
    Που είναι οι νέοι; που είναι οι γυναίκες; Που είναι οι νέοι άνθρωποι;
    Μόνο ο Κόλλιας και ο Σωτηρόπουλος υπάρχουν;
    Τον Σωτηρόπουλο τον έχουμε δει! Ανεπαρκής!!!!
    Ο Κόλλιας, τον φέρανε από την Αθήνα, λές και ολόκληρη Τριφυλία, δεν είχε!
    Άσε που στα χρίσματα των Κομμάτων, και των δύο κομμάτων, δεν τηρήθηκε καμία διαδικασία!
    Μάλλον διευθέτηση, μοιρασιά λαφύρων έμοιαζε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Χάλια το ΠΑΣΟΚ, μπάχαλο η Ν.Δ.
    Από εδώ η σκύλα, από εκεί η χάρυβδη!!!!!!!!!
    Τι να διαλέξω εγώ;
    Μάλλον Κουκούμη!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Είχε πάει, μου είπανε ο Σωτηρόπουλος στην Σαρακηνάδα νομίζω..... Ήταν εκεί, αν δεν κάνω λάθος και ο Μπακούρος, ο Βλαστός, ο Γαλάνης, ο Δριμής και 5-6 ακόμα άτομα και στα Φιλιατρά λένε ότι είχαν κοσμοσυροή!!!!!!
    Φανταστείτε ερημιά, στις άλλες συγκεντρώσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλά και που να δεις στο Κοπανάκι!!!!
    Τον έβγαλαν και στο you tube!!!!!!
    με 10 άτομα συνοδεία, τον δήμαρχο Αετού, τον Γαλάνη, τ.. δήμαρχο Αυλώνας,τον Μπακούρο, τον Καπετάνιο και κάποιους άλλους και αν χαιρέτησε καμιά 10-15, είναι ζήτημα......
    Φανταστείτε ....ρεύμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τον λυπάμαι.....
    Αλήθεια τον λυπάμαι τον Σωτηρόπουλο, όπως και όλους τους άλλους υποψηφίους!!!
    Τους τραβολογάνε από εδώ και από εκεί σε μια φαρσακωμωδία, ανευ αρχής και ανευ τέλους.....
    Δεν πειράζει όμως..... τα αξιώματα πριν τα κατακτήσεις, απαιτούν τις δικές τους θυσίες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. εγω θα ψηφισω τον ΣΩΣΩΝΗ, ΤΟΝ ΧΑΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΚΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΚΕ, και σταυρό στον Κουκούμη!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η γυναίκα ενός υποψηφίουΣεπτεμβρίου 27, 2010

    Τι σταυρό κουβαλάω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αν σε ρωτούν οι φίλοι, μην τους απαντάς!
    ξέρεις γιατί;
    Γιατί δεν έχεις τι να τους πεις!
    Δεν πρόκειται να σε καταλάβει κανένας. Μόνο όσοι έχουν περάσει, από αυτό το ....στάδιο, μπορούν και καταλαβαίνουν!!!!
    Κράτα γερά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα