Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

«Έχτισαν» την πόρτα του Δημαρχείου Καλαμάτας

Κοινό συλλαλητήριο, για να μην υπάρξει καμία αύξηση σε πετρέλαιο, ψωμί, ΔΕΗ και ΦΠΑ, διοργάνωσαν χθες στην Καλαμάτα, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, οι οργανώσεις ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ, ΟΓΕ.

Όπως αναφερόταν σε ανακοίνωσή τους, αιτήματα της συγκέντρωσης ήταν μεταξύ άλλων: «Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, μείωση 30% στους λογαριασμούς για τους ανέργους και τους χαμηλόμισθους.

Να μην αφήσουμε καμία λαϊκή οικογένεια να την καταδικάσουν στη δυστυχία, χωρίς θέρμανση, χωρίς ρεύμα, χωρίς τρόφιμα. Αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην εξίσωση του φόρου πετρελαίου θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης και σε μεγάλες ανατιμήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, θα δοθεί άλλο ένα σκληρό χτύπημα στο ήδη πενιχρό εργατικό λαϊκό εισόδημα».

Μετά το πέρας της συγκέντρωσης στην πλατεία 23ης Μαρτίου ακολούθησε πορεία στους δρόμους της Καλαμάτας. Μάλιστα, στο ύψος του Δημαρχείου, ομάδα φοιτητών και σπουδαστών, με αφορμή και τα τελευταία γεγονότα στη Φοιτητική Εστία του ΤΕΙ, «έχτισε με ογκόλιθους την κεντρική είσοδο του κτηρίου». Α.Π.

1 σχόλιο:

  1. ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    Το είχα κάνει και εγώ σε έναν φίλο, όταν ήμουν φοιτητής στην Αθήνα.... του είχα κτίσει την πόρτα στο διαμέρισμα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα