Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αποκλειστικές δηλώσεις Θεόδωρου Σαπέρα για τα δημοτικά των Φιλιατρών- Δεν χωρούν σε ένα τόπο αντιπαλότητες και μικρότητες

(Η συνέντευξη δόθηκε στο πολύ καλό blog  Radio Kyparissia 93,6 fm stereo , από το οποίο και  την αναδημοσιεύουμε)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ δηλώσεις για τις εξελίξεις στο Δήμο Φιλιατρών παραχώρησε στον 936 ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Θεόδωρος Σαπέρας σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην περιοχή. Πιο αναλυτικά οι ερωτήσεις και απαντήσεις που δόθηκαν είναι:

Ερώτηση: Κύριε Σαπέρα . Τελειώνει η θητεία του τελευταίου Δημάρχου Φιλιατρών, του κου Ξύγκα …
Θυμόμαστε όλοι τις σκληρές επιθέσεις σας . Σα μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου τον κατακεραυνώνατε διαρκώς . Τι λέτε τώρα ....σας καλώ να κάνετε μια αυτοκριτική .
Υπήρξατε δίκαιος μαζί του... και σε τελευταία ανάλυση ακόμα κι αν δεχθούμε πως ήταν κακός Δήμαρχος, μήπως ισχύει και εδώ το παπούτσι απ' τον τόπο σου κι ας είν' και μπαλωμένο?

Απάντηση: Θα σου πω κάτι... πρόσφατα μου είπε: «Όταν αδικείς, όταν τα πλούτη σου είναι προϊόν απάτης δεν τα χαίρεσαι. Έρχεται κάποια ανώτερη δύναμη, που κάποιοι την λένε Θεό, κάποιοι άλλοι θαύμα ή θεία δίκη ή όπως αλλιώς θέλει ο καθένας δεν ξέρω (εγώ πάντως πιστεύω ότι είναι μια δύναμη που ενεργεί κατά τέτοιον τρόπο πάνω σου, που σε αναγκάζει να φερθείς κατά συγκεκριμένο τρόπο), ώστε, δεν σου επιτρέπει να τα χαρείς. Κάτι θα συμβεί, και θα πληρώσεις το βαρύ τίμημα των πράξεών σου….» μου φάνηκε ειλικρινής.
Πιστεύω ότι ίσως είναι από τα golden boys της Δεξιάς!!!
Πετυχημένος επαγγελματίας, ζηλευτός οικογενειάρχης, επιστήμονας, με κοινωνικότητα και πολύ ανεπτυγμένο IQ!!!!
Στο ερώτημά σας αν πέτυχε σαν Δήμαρχος θα απαντούσα ‘ότι 8 χρόνια στο κουμάντο της πόλης, είχε πιστεύω αναμφίβολα, θετικό πρόσημο ο απολογισμός του!!
Και το σημαντικό είναι, ότι πολλοί μπορούν να πουν πολλά. Και να έχουν δίκιο!! Και θετικά και αρνητικά!! Ένα όμως δεν μπορούν να αμφισβητήσουν!!! Ότι ο Άλκης έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και στις δυνάμεις του ... έχει , τσαμπουκά!!! Και όταν σου μιλάει σε κοιτά ίσα, κατευθείαν στα μάτια!!!
Για όσους μπορούν και καταλαβαίνουν την γλώσσα των χεριών, την γλώσσα των αισθημάτων, μπορούν να καταλάβουν πολλά!!! Μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς σημαίνει αυτό!
Τον ξέρω από παλιά, από μαθητή! Ήταν πάντα ξεχωριστός! Πάντα οξυδερκής και αγωνιστής! Δεν τα παράτησε ποτέ! Αγωνίστηκε για όλους και για όλα! Ακόμα και τότε που φαινόντουσαν όλα χαμένα, ακόμα και τότε που φαινότανε πως δεν υπήρχε ελπίδα καμία!
Και πάντα τα κατάφερνε! Άλλοτε πολύ μελωδικά, άλλοτε πάλι, πολύ δυναμικά, μα ποτέ ρίψασπις, ποτέ επαίτης και ζήτουλας! Πάντοτε με περηφάνια εισέπραττε την επιβεβαίωση της δικής του αδάμαστης θέλησης……
Τι και αν πήραμε τον δρόμο σε αντίθετη κατεύθυνση. Δεν έχει καμία σημασία. Είχαμε και έχουμε διαφορές. Σχεδόν πάντα, διαφωνούσα μαζί του. Όμως πάντα τον σεβόμουν! Δεν σου άφηνε ποτέ περιθώριο να πράξεις κάτι διαφορετικό!
Είναι, πράγμα σπάνιο βέβαια, προϊόν της δικής του συμπεριφοράς, ο σεβασμός που τρέφω στο πρόσωπό του και όχι αποτέλεσμα της δικής μου θέλησης ή ευγένειας. Είναι κάτι που αναγκάζεσαι να το κάνεις, μόνο όταν συναντάς στο διάβα σου προσωπικότητες!! Και μια τέτοια προσωπικότητα είναι ο Άλκης ο Ξύγκας!!
Ο Άλκης της διπλανής πόρτας!! Ο πιο προσιτός απ΄ όλους τους δημάρχους… που η καθημερινότητα, όχι μόνο δεν τον έφθειρε, αλλά απέδειξε πως όταν κάποιος έχει προσωπικότητα, δεν έχει ανάγκη να το παίξει «μούρη» για να έχει αυξημένο πρεστίζ, αλλά το έχει σε κάθε περίπτωση…. Η απόσταση από τα γεγονότα και η σύγκριση, θα αποδείξει και σε αυτούς, που σήμερα διαφωνούν με την άποψή μου, την ορθότητά της…
Γι΄ αυτό πιστεύω, ότι οι αντιπαλότητες και οι μικρότητες δεν μπορούν και δεν πρέπει να στερήσουν τον τόπο από συμπολίτες που για το μόνο που αγωνιούν και σκέπτονται, είναι πως θα απαντήσουν στα ερωτήματα των παιδιών, σε πιο περιβάλλον τους έχουμε ετοιμάσει να ξεδιπλώσουν τις δικές τους χάρες και αρετές…
Με δεδομένο λοιπόν τον πολιτικό χώρο στο οποίο κινείται και εξ αυτού του λόγου, την κατεύθυνση των ιδεών του, μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί ένα χαρισματικό άτομο, που οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε το δικαίωνα να έχει αυξημένη ευθύνη και βαρύτητα ο λόγος του για τα διαδραματιζόμενα στην πόλη καθώς και τα μελλούμενα να συμβούν!!!
Εύχομαι στον Άλκη τον Ξύγκα πολλές επιτυχίες στην συνέχεια της ζωής του και παρά τις διαφωνίες μας και διαφορές μας σε πάρα πολλά θέματα και ζητήματα, οι οποίες παραμένουν αναλλοίωτες στο διάβα του χρόνου, να έχει μια λαμπρή διαδρομή και θητεία, σε όποιο μετερίζι και αν το απαιτήσουν οι ανάγκες του τόπου!!!
Λέω τα παραπάνω μετά την απόφαση του κ. Ξύγκα να μην κατέβει ξανά υποψήφιος, διεκδικώντας να εκπροσωπήσει εκ νέου τους συμπολίτες μας, καθώς και την δική μου απόφαση περί αποχής που έχω λάβει από το καλοκαίρι….
Ακόμη λέω τα παραπάνω, επειδή πιστεύω, ότι ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος, αν καταφέρναμε να ξεπεράσουμε τους λόγους που μας αναγκάζουν, να μην εκφράζουμε δημόσια κάτι που πιστεύουμε, φοβούμενοι την ερμηνεία που θα δώσουν κάποιοι, κενοί περιεχομένου τύποι.
Ξέρετε εγώ πιστεύω ότι η αναγνώριση και τα εύσημα ανήκουν στην ζωή. Θα ήθελα για παράδειγμα και τα καλά και τα κακά που έχουν να μου καταλογίσουν να τα πουν τώρα και όχι μετά θάνατο… Μισώ τους επικήδειους…
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες την δυνατότητα να πω, αυτά που πιστεύω, ιδιαίτερα τώρα, που τελείωσαν οι υποψηφιότητες και τα υπόλοιπα, γιατί κάποιοι, που θεωρούν είδηση οτιδήποτε είναι κακό, αρνητικό, θα έσπευδαν να αποδώσουν δόλο και σκοπιμότητα σε αυτή την κατάθεση ψυχής που σας έκανα! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!

113 σχόλια:

  1. Σαπέρα, πάντα πρωτοπόρος....πάντα απρόβλεπτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι κε Σαπέρα που αναγνωρίζεται, την αξία του κου Ξύγκα!!!
    Συγχαρητήρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΑΠΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΞΥΓΚΑ .ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ???ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΥΣ . ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΠΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΑΤΕΙΑ Ο ΞΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ...ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ !!! ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ??? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ .
    ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΕΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΡΕΤΕΣ .ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ .ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΑΠΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΌΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ . ΟΣΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ . ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΑΓΙΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ??? ΗΜΑΡΤΟΝ. ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΚΑΙ ΚΥΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΑΠΕΡΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κε Σαπέρα και εσεις και ο κος Ξύγκας, ανεξάρτητα από το αν συμφωνείτε ματαξύ σας, αλλά και με μας, πιστεύω, ότι είσθε χρήσιμοι στην πόλη!
    Γιατί λοιπόν λέτε, ότι εσείς αποχωρήσατε από το καλοκαίρι(;) και ο κος Ξύγκας δεν ξαναβάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτο!
    Μα είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα;
    δεν το πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς φίλε Θανάση, τον αδικείς τον κο Σαπέρα.
    Επειδή εκτιμώ, ολα όσα γράφεις, πραγματικά παραξενεύτηκα.
    Παρακολούθούσα, για να μην πω όλα, σχεδόν τα πιό πολλά Δημοτικά Συμβούλια (μεταδίνονταν ραδιοφωνικώς απο το ράδιο - Νίκη)και πολλές φορές είχα ακούσει τον κο Σαπέρα να κάνει αντιπολίτευση, αλλά όχι για την αντιπολίτευση,να κάνει προτάσεις αλλά και να επιτίθενται σφόδρα στον κο Ξύγκα και στην όμαδα του για παραλείψεις και καθυστερήσεις. Είχε κάνει πρόταση μομφής στο προεδρείο, πολλές φορές το είχε καταγγείλει, μέχρι και αποχωρήσει!
    Στην περίπτωση μάλιστα της ΔΕΥΑΦ, επέβαλε 2 6ωρες συνεχόμενες συνεδριάσεις, βγήκε στο ραδιόφωνο, φώναξε όσο μπορούσε!
    Το να δέχεται, ότι ο κος Ξύγκας,σαν άνθρωπος είναι πολύ αξιόλογος, ότι στην πολιτική κατεύθυνση που κοιτά, έχει μέλλον, δεν νομίζω ότι αναιρεί τίποτα από όσα πίστευε και πιστεύει!
    Δεν θα πρέπει να παραβλέψουμε όλοι μας, ότι ο κος Ξύγκας, είναι απο τους λίγους δημάρχους που όταν του έκανες μιά σωστή πρόταση, την αποδεχόταν και την υλοποιούσε. Αυτό το ξέρουν όλοι!
    Για όλα αυτά λοιπόν, πιστεύω, ότι αξίζει έπαινος στον κο Σαπέρα και όχι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωστε υπάρχουν ακόμα άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΕ ΣΑΠΕΡΑ!
    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ!
    ΤΙΜΗ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάντα πίστευα, ότι είσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος!
    Χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γι αυτό, έχετε μεγάλες κοιλιές και οι δύο!
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑΙΏΝΕΙ Ο ΣΑΠΕΡΑΣ.
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΦΩΝΑΖΑ ΟΤΙ Ο ΞΥΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ! ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το αναγνωρίζουν ακόμα και οι αντίπαλοι!
    Ο Ξύγκας άφησε εποχή!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχεις δίκιο φίλε Μπάμπη.
    Την περίπτωση της ΔΕΥΑΦ, την θυμάμαι και εγώ!
    Μόνος ο Σαπέρας, εναντίον και των 17!!!!!!!!
    Μπράβο του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνεχίζει να διδάσκει.... μπράβο μεγάλε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Ξύγκας φαίνεται από το έργο του. Και ο Σαπέρας από το δικό του. Ήταν και οι δύο πολύ δραστήριοι τα τελευταία χρόνια, όπως πρέπει να είναι η συμπολίτευση και η αντιπολίτευση. Πρέπει να διαφωνούν αλλά να συνεργάζονται και να αναγνωρίζει ο ένας τα δίκια του άλλου. Τώρα, άμα κάποιος κάνει αντιπολίτευση κοιτώντας πως θα σπείρει ζιζάνια για να μην ξαναχάσει μελλοντικά εκλογές, τότε έχουμε άλλα φαινόμενα... Μακάρι αυτοί οι δύο άνθρωποι να ασχολιόντουσαν και με το Δήμο Τριφυλίας. Τότε θα είχαμε κάποια ελπίδα να μην αδικηθούν τα Φιλιατρά στο ΔΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποκτούν μεγαλύτερη αξία, οι δηλώσεις αυτές, γιατί σίγουρα δεν εμπεριέχουν σκοπιμότητες!
    Να λοιπόν που υπάρχουν και σωστοί άνθρωποι την σημερινή ημέρα!
    Παράδειγμα προς μίμιση!
    ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπάρχει και άλλη ανάγνωση!
    Γιατί δεν την βλέπετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδή γνωρίζω, τον κο Σαπέρα και τον ψήφισα, δεν με εκπλήσει καθόλου.
    Γι αυτό άλλωστε και το ψήφισα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όταν πράτεις μεγάλα,
    είναι δύσκολο να αρέσεις σε όλους, κε Σαπέρα!
    Ισχύει από την εποχή του Σόλωνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣΣεπτεμβρίου 28, 2010

    ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΥΧΗ. ΡΕ ΣΑΠΕΡΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ. ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ. ΜΗ ΦΕΥΓΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....ΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κε Σαπέρα, όταν ασχολείσαι με το τίποτα, το κάνεις κάτι!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε Σαπέρα παιδάκι μου, είσαι λεβέντης, αλλά,
    όλο το βράδυ πίνω- πίνω-πίνω και πάλι δεν σε πάω.
    Πάντως, ανεξάρτητα από αυτό, έχεις ψυχή,μπράβο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μου το είπανε και δεν το πίστευα!
    Δεν ξέρω ακριβώς τι λέει, αλλά το γεγονός ότι αναγνωρίζει αρετές στον αντιπαλό του, τον τιμά ιδιαίτερα!!!!!!
    Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και όλοι οι άλλοι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ ΠΑΡΕΑ , ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΞΕΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΠΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΥΓΚΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ .ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΣΕ ΝΕΚΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟ(;)ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΠΕΡΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΕΝΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ , ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗ , ΟΥΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗΣ , ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΠΕΡΑ , ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ .ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΤΟΥ ΞΥΓΚΑ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ . Ο ΔΥΝΑΜΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΡΕΤΕΣ , ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑΣ , ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΤΗ ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ MEA CULPA , ΤΟΝ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ , ΤΗΝ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ . ΕΓΩ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΣ , ΑΛΛΑ ΤΙΜΟΥΣΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΑΠΕΡΑ .ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΟΥ ΞΥΓΚΑ Ο ΣΑΠΕΡΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ , ΗΜΑΡΤΟΝ . ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ .Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΞΥΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ , ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΥΠΟΨΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΗΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΙΔΟΤΕΛΕΙΑ .ΜΑΚΑΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ .ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΒΡΟΦΡΟΣΥΝΗ , ΓΕΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ , Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΕ , ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΞΩΡΑΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Στην πολιτική και στην Ελλάδα όλα μπορούν να συμβούν και να ειπωθούν.
    Πιος περίμενε να λέει αυτά ο Κος Σαπέρας για τον Κο Ξύγκα.
    Πιος περίμενε πριν ένα χρόνο ότι ο Σαμαράς θα διέγραφε την Ντόρα
    Πολύ πιθανό σ λίγο καιρό να πλέκει καιτο εγκώμιο του Κου Σωτηρόπουλου.
    Και όλα αυτά για τον κοσμάκη που τσακώνετε και φωνάζει για τις μγάλες ιδέες και τα οράματα των πολιτικών που τελικά αποδεικνίεται ότι δεν είναι τίποτα άλλο από προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες.
    Λοιπόν Κοι μας διδάσκετε το τι σημαίνει σεβασμός και αξιοπρέπεια αλλά θα πρέπει να κάντε το ίδιο και όταν κατεβένετε σε εκλογές και θέλετε να κλείσετε ψηφοδέλτιο.
    Καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια του Κου Σαπέρα που ο Κος Σωτηρόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος στον Δήμο Τριφυλίας και έχει πολλές πιθανότητς να είναι ο πρώτος Δήμαρχος του Δήμου Τριφυλίας αλλά τι να του κάνω ας πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητέ Θανάση, διάβασα την τοποθέτησή σου και πραγματικά, είναι πολύ αξιόλογη!
    Διακρίνω όμως μία μικρή, αλλά οπωσδήποτε υπάρχουσα, θα το πω όσο πιο ελαφρά μπορώ, εναντίωση εναντίον του Κου Σαπέρα!
    Επειδή όλα κρίνονται στην πράξη και δεν βλέπω που, ο κος Σαπέρας μπορεί να έχει ανάγκη τον κο Ξύγκα...
    Σκέφτομαι:
    Στο τέλος του χρόνου παύει να είναι δήμαρχος, άρα....
    Σαν κόμμα, το κόμμα του κου Ξύγκα, είναι στην αντιπολίτευση, άρα.....
    Στο δημοτικό Συμβούλιο, ο κος Σαπέρας από το καλοκαίρι, έχει προς τιμήν του παραιτηθεί, άρα.......
    Στις δημοτικές εκλογές, ο κος Σαπέρας δεν συμμετέχει ενεργά, άρα.....

    Δεν βλέπω λοιπόν, που ο κος Σαπέρας μπορεί να έχει….. ανάγκη τον κο Ξύγκα!
    Γιατί να μην υποθέσω, πιο λογικό μου φαίνεται άλλωστε, ότι κατά την διάρκεια του αγώνα τους, για τον νέο δήμο Φιλιατρών με έδρα τους Γαργαλιάνους, δεν ήρθαν πιο κοντά, δεν αναγνώρισε αρετές τουλάχιστον ο κος Σαπέρας στον κο Ξύγκα και επειδή ήταν και γείτονες και μιας ηλικίας, παιδικές θύμισες δεν τους έφεραν πιο κοντά;
    Γιατί να μην δεχτώ σαν πιθανότερο, αν θέλεις ακόμα, να του εξήγησε κάποια πράγματα με άλλη προσέγγιση ο κος Ξύγκας και ο Κος Σαπέρας να ένοιωσε αν θέλεις ότι ενδεχομένως παραήτανε σκληρός απέναντί του;
    Γιατί να μην δεχτώ, ότι ο κος Σαπέρας μετά τον κοινό αγώνα τους και την παραίτησή του(που μέχρι σήμερα την έχει κάνει πράξη) δεν βλέπει κάπως διαφορετικά τα πράγματα;
    Αλήθεια, πως γνωρίζεις εσύ, αν και σε ποιο επίπεδο είχαν συνεργασία;
    Εγώ ξέρω, όταν παρουσιάστηκε πρόβλημα με το νερό στο χωριό, αν και είχαν αποφασίσει να έλθουν και οι τρεις Ξύγκας- Σωτηρόπουλος- Σαπέρας, ήρθαν μόνο οι Ξύγκας και Σαπέρας. Συζήτησαν, προσπάθησαν, συνεργάστηκαν, μέχρι και γεώτρηση μας πρότειναν να ανοίξουν.......
    Αλλά, γνωρίζω και μία άλλη περίπτωση, που ο κοι Ξύγκας και Σαπέρας, είχαν έρθει σε συνεννόηση για την μελέτη σκοπιμότητας την οποία είχε αναθέσει ο δήμαρχος στον κο Σαπέρα να κάνει , σχετικά με την ανάγκη και την δυνατότητα του δήμου, να δρομολογήσει τακτική συγκοινωνία με τα δημοτικά διαμερίσματα...
    και δεν είμαι γνώστης ακριβώς και κάποιων άλλων ακόμα......
    Αυτό δεν σημαίνει ότι συνεργάζονταν;
    Αλλά αυτό σημαίνει, ότι δεν είχαν και δεν έχουν και τεράστιες διαφορές;
    Προφανώς κάπως αλλιώς προσπαθείς να ερμηνεύσεις τα πράγματα!
    Αλλά για να προχωρήσω λίγο ακόμα και να κάνω τον συνήγορο του....Κου Σαπέρα, τόσο αφελής πιστεύεις ότι είναι και αν ήτανε κάτι ...πονηρό, θα το εκδήλωνε με τόσο χοντροκομμένο τρόπο;
    Μα αν είναι τόσο χοντροκομμένος δεν θα μπορούσε .....
    Και βεβαίως μιας και γνωρίζεις τον κο Ξύγκα από την εποχή του…. Ακορντεόν, αλλά και όποιον άλλον γνωρίζεις, που μπορεί να άκουγε τα δημοτικά συμβούλια, μπορείς να τους ρωτήσεις να σου πουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα πράγματα λοιπόν είναι απλά:
    Ηταν κάποτε δύο γειτόνισσες. Έστειλε λοιπόν η μία την υπηρετριά της και έριξε στον κήπο της άλλης, τα σκουπίδια της!
    Την είδε η γειτόνισσα και φωνάζει στο δουλικό, να την περιμένει ένα λεφτό....
    Κόβει και της δίνει ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα!

    ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

    Ότι έχει ο καθένας δίνει!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. poio ergo re paidia afise o xygas?mono ta kantounia k ta pezodromia twn symvoulwn tou eftiaxe...ama itan swstos tha eftiaxe k ta ypoloipa....oso gia to sapera einai klassikos kwlotoumpas...apo opoion ta parei auton k tha yposthrixei...to eidame k stis proigoumenes ekloges..kati etoimazei k twra o xontros...gia na doume...enas filiatrinos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. nai symfono mazi soy!!!!
    htane olympiakos kai egine panathinaikos!
    Htane xristianos kai egine moysoylmanos!
    Kai malista ta pire kiolas!
    Geia soy arxonta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δ. ΓεωργακόπουλοςΣεπτεμβρίου 29, 2010

    Κλασσικός Φίλος!
    Δεν βλέπει κανένα έργο του Ξύγκα, βλεπει κολοτούμπες απο τον Σαπέρα που τα παίρνει κιόλας
    και αυτός είναι ο έξυπνος που τα ξέρει όλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και κρύβεται σαν κακομοίρης πίσω από μιά ανωνυμία!
    Δύστυχη Ελλάδα, με τέτοιους πολίτες, πως να πας μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ...ΣΕ ΚΡΑΤΑΕΙ..ΚΑΠΟΥ??? ΦΛΙΝΑΦΗΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ Π.Χ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κρατηθήτε.. η έκπληξη έρχεται και θα κάνει ΜΠΑΜ!!!!!! ΄
    Θεωρείτε ότι έγιναν οι δηλώσεις τώρα; Αμ δε.....
    τα καλυτερα έπονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμε μήπως εννοείς αυτό που υποψιάζομαι....
    Αν ναι θα γίνει πάταγος!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Θα γίνει χαμός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δήμαρχο σαν τον Ξύγκα δε θα ξαναδούμε. Έφτιαξε τόσα πράγματα στην πόλη, ασχολήθηκε όσο κανείς στο παρελθόν. Τώρα ήρθε ο Καλλικράτης και έχουμε την Κυπαρισσία στο κεφάλι μας, είτε βγει Δήμαρχος Φιλιατρινός είτε όχι. Εν ολίγοις, έρχονται δύσκολες εποχές για όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ας σκεφτούμε απλά… Ας πάρουμε δυο λέξεις της καθημερινότητας μας.
    Το ΝΑΙ και το ΟΧΙ.
    Η αναγνώριση της αξίας του ΝΑΙ δεν αναιρεί την αξία του ΟΧΙ.

    Μια καλή ανάγνωση του κειμένου του κ. Σαπέρα ( "...Τι και αν πήραμε τον δρόμο σε αντίθετη κατεύθυνση. Δεν έχει καμία σημασία. Είχαμε και έχουμε διαφορές. Σχεδόν πάντα, διαφωνούσα μαζί του. " )
    δεν θα έβλαπτε… τουναντίον θα προφύλασσε από σκεπτικιστικούς σχολιασμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Δεν μπορεί! Κάτι ύποπτο κρύβεται.
    Τόσο μεγαλόκαρδος το παίζει; Αμάν πιά!
    Το μέλλον θα δείξη και ...θα με θυμηθείτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ξύγκα, φοβού τους δαναούς και δώρα φέροντες!!!!
    Αλλά χοντρός είσαι και εσύ! Δεν πάτε να πνιγείται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι αλήθεια, η πληροφορία που έχω, οτι έχουν φτιάξει συνδυασμό!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μέσα στις επόμενες μέρες, ανακοινώνουν συνδιασμό;
    Κάθε πληροφόρηση δεκτή!
    Πάντως είναι βέβαιο, ότι κάποια σκοπιμότητα εξηπηρετούν!!
    Άλλως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπράβο ρε!
    Είσαι μεγάλη ψυχή! Ψυχάρα!
    Δεν είσαστε τυχαία χοντροί και οι δύο!
    Είτε φτιάχνετε συνδιασμό (μακάρι), είτε όχι, χίλια μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Με κέντρο τους Γαργαλιάνους, κατεβάζουν ανεξάρτητο συνδιασμό!!!!!!!
    Πολλά μεγάλα και καινούργια ονόματα!
    Προχωρείστε! Είμαστε μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επιτέλους! Να ζήσετε χίλια χρόνια! Μας βγάζετε από το αδιέξοδο!
    Πιστεύουμε σε σας! προχωρήστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τελικά, το ανακοίνωσαν;
    Είμαστε μαζί σας!!!!!!!
    Επιτέλους!
    Μία πραγματικά, ανεξάρτητη κίνηση!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τελικά, ποιός το είπε; είναι σίγουρο; που το ανακοίνωσαν; δεν έχω δει τίποτα πουθενά!
    Τι πράγματα είναι αυτά!
    Μην διαδίδετε φήμες. Αν δεν είστε σίγουροι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ,ΜΕΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣ,ΤΩΡΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΣΑΜΑΡΑ,ΑΥΡΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΙ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΞΕΚΙΝΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙΑΣΤΑΣΙΑΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΚΟΣ,,,,,,,,ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΡΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. θυμαμε τους δυο χοντρους ((αδυνατοι τοτε ))στο υποστεγο του γυμνασιου παιζαμε τα διφραγκα στο μπασκετ ,ρολοι,πως κανανε ,,,,οι ιδιοι ειναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΕΓΩ Ο ΞΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΜΠΑΜΠΗ ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ??? ΠΟΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. κυριε Γεωργακοπουλε τι σας ενοχλει περισσοτερο που κρυβομαι πισω απο την ανωνυμια μου ή που λεω ορισμενες αληθειες?για πειτε μου εσεις μερικα απο τα συνταρακτικα εργα που εκανε ο κυριος Ξυγκας στα Φιλιατρα,εκτος βεβαια απο το φτιαξιμο των αυλων του κυριου Σαραντοπουλου(Σουκα),του κυριου Καη κ της κυριας Λεβεντουρη?μονο αυτα τα καντουνια υπαρχουν στα Φιλιατρα γιατι εγω ξερω παρα πολλα που εμειναν ως ειχαν τοσο στην Παναγια οσο κ στον Αγιο Αθανασιο κ τον Αγιο Ιωαννη..τωρα οσο για τον κυριο Σαπερα εαν ειχε φιλοτιμο θα επρεπε να ντρεπεται για αυτα που λεει..προετοιμαζει το εδαφος για να δωσει τις ψηφους του στον κυριο Κολλια ωστε να βλαψει τον κυριο Σωτηροπουλο οπως εκανε κ στις προηγουμενες εκλογες..αλλα αυτην τη φορα ο Σωτηροπουλος ΘΑ ΝΙΚΙΣΕΙ γιατι ειναι ο μονος που αξιζει!!!δεν χρειαζεται να εχει κανει υψηλο δεικτη νοημοσυνης για να καταλαβει τοσο το εργο του κ.Ξυγκα οσο κ τις προθεσεις του κ.Σαπερα...αλλα μαλλον εσεισ δεν διαθετετε ουτε αυτην την ελαχιστη νοημοσυνη..!!!οποιος καταλαβε καταλαβε...κ αν θα παει η Ελλαδα μπροστα με κατι τυπουσ σαν κ μενα ασε να το κρινει καλυτερα η ιστορια(ειμαι τοσο μικρος που μπορω να εχω ονειρα για τον τοπο κ για την Ελλαδα γενικοτερα)...αντε γειαααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ούτε Παναθηναϊκός, ουτε Ολυμπιακός!
    Μήπως είσαι ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αγαπητέ ανώνυμε!
    Δεν ξέρω γιατί είσαι τόσο πολύ εμπαθής, αλλά ξέρω, ότι ο μπαξές έχει από όλα!!!!!!
    Όπως ξέρω ακόμα ότι είσαι καταδικασμένος να είσαι κρυψίνους και κακομοίρης....
    Τράβα τον δρόμο σου, εσύ δουλικό γεννήθηκες και έτσι θα συνεχίσεις. Σε λυπάμαι, που δεν προκειται ποτέ σου να δεις τα πράγματα όμορφα!
    Είσαι ένας μεγάλος φουκαράς!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ρε σεις ο ΣΑπέρας ήταν του Βενιζέλου, πότε έγινε Βασιλικός;
    Μικρόψυχοι, δεν βρίσκεται τίποτα ουσιαστικό να του πείτε και λέτε σαχλαμάρες!!!!!!!!
    Γιά σας, ρε προοδειτικοί....ανώνυμοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σαν τον Ξύγκα δήμαρχο, θα κάνουμε πολλά χρόνια να δούμε!
    Άλλωστε δεν το λέει ο Κος Σαπέρας μόνο, το είπε και ο φιλιατρινός λαός που τον εξέλεξε 8 χρόνια δήμαρχο!!!!!!!!
    Μπράβο λοιπόν και στους δύο, και θα τους παρακαλούσα , έγώ, ένας ανώνυμος, να συνεχίσουν να είναι υποψήφιοι!
    Είναι σίγουρο ότι οι συμπολίτες μας, θα τους επιβραβεύσουν για το ήθος τους και για την παληκαριά τους!
    Γιατί αυτά, δεν τα λέει όποιος και όποιος, πρέπει να είσαι παληκάρι γοα να τα πεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κε Σαπέρα, για άλλη μια φορά δείξατε πως πρέπει να είναι οι πολιτικοί και η πολιτική!!!!!
    Μπράβο σας!!!! Σας συγχαίρω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γ. ΓεωργιόπουλοςΣεπτεμβρίου 29, 2010

    Σαπέρα, μην τους ακούς!
    Είσαι πολύ ψηλά και εσύ και ο Ξύγκας και δεν σας φτάνουν!!!!!
    Κάτι παλιόπαιδα είναι, που βγάζουν ότι έχουν!
    Αν είχαν ψυχή, θα μίλαγαν επώνυμα!
    Μην τους δίνετε σημασία λοιπόν, κάτι γυμνοσάλιγγες είναι που ντρέπονται γιατί είναι αυτοί που είναι
    Σας ζηλεύουν!
    Να ξαναβάλετε υποψήφιοι, σας παρακαλούμε!
    Σας έχουμε ανάγκη και τους δύο!!!!!!!!!!!!!
    Σας έχει ανάγκη ο Δήμος!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. σαπερα βαλε με τον κολλια ,θα βγεις πρωτος σε σταυρους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. gia to ti gennithika k gia to ti eimai ase na to kserw egw kalytera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Πρέπει να βάλουν. Πρέπει να βοηθήσουν, τώρα ειδικά που γίνεται χαμός με το νέο Δήμο. Μακάρι να βάλουν και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Είπαμε σε λίγες μέρες... τα καλύτερα έρχονται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ένας χοντρόςΣεπτεμβρίου 30, 2010

    Εγώ αυτό που ξέρω, επειδή κάποιοι κουφιοκεφαλάκηδες ασχολήθηκαν με τις κοιλιές του Ξύγκα και Σαπέρας ότι μπορεί να έχουν κοιλιές αλλά είναι έξω καρδιά και οι δύο!!!! Έχετε δει ποτέ χοντρό άνθρωπο και να είναι σκουντούφλης και κακομοίρης; Ποτέ!!!! Λεβέντες μου προχωράτε!!!! Παλικάρια μου είμαστε μαζί σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γειά σου ρε άρχοντα Σαπέρα!!!!!
    Πολύ όμορφα τα λες και ο Ξύγκλας λεβέντης είναι!!!!!
    Αλλά δεν ξέρεις ότι εδώ είναι επαρχία τριφυλίας;
    Να κατεβείτε και οι δύο υποψήφιοι!
    Σας έχουμε ανάγκη και τους δύο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γειά σου Σαπέρα!
    Για άλλ μια φορά, αποδυκνείεις πόσο λεβέντης είσαι!!!!
    Μπράβο!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. κε Σαπέρα,είναι μεγάλη τιμή για μένα, που είχα Προϊστάμενο, ένα τόσο σπουδαίο άνθρωπο σαν και εσάς!
    Διαβάζοντας το κείμενο σας ένοιωσα πολύ υπερήφανη, που σας γνωρίζω!
    Συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εχω να πω πως ο Σαπερας μας δειχνει το φεγγαρι και εμεις κοιταμε το δαχτυλο του ....
    Γι αυτο δεν θα παμε ΠΟΤΕ μπροστα σαν κοινωνια ...

    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μπράβο ρε παιδιά!
    έτσι σας θέλω!
    Όλα τα Φιλιατρινόπουλα μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο Ξύγκας έχει αφήσει εποχή!
    Τώρα, εγγράφει υποθήκη για το μέλλον και ο Σαπέρας!
    Όχι γιατί πιστεύει ή δεν πιστεύει αυτά είπε, αλλά γιατί έχει την Μαγκιά και τα λέει!!!!
    Είναι και οι δύο, τα golnden boy's της κοινωνίας των Φιλιατρών!
    Κρίμα για την απόφαση που πήραν!
    Σίγουρα θα γίνουμε πολύ φτωχότεροι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Και όμως συμβαίνουν και αυτά!
    Άνευ λόγου και αιτίας, σε ανύποπτο χρόνο, έχουμε μια κατάθεση ψυχής!
    Όσο και αν προσπάθησα, δεν είδα υπαρκτή σκοπιμότητα!
    Όπως επίσης, ούτε μελλοντική σκοπιμότητα, που δεν θα γίνει φανερή!!!!!
    Άρα πρός το παρόν, παρότι είμαι πολύ δύσπιστος, οφείλω να την δεχτώ!
    Και , ενώ είχα τελείως διαφορετική άποψη, για τον Άλκη τον Ξύγκα, πείθομαι ...και την αλάζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ουέ και αλίμονο αν αποδειχτεί, πιθανή εξυπηρέτηση σκοπιμότητας!!!!!!!
    Θα γυρίση μπουμερανκ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ...Ο ΞΥΓΚΑΣ ΜΑΣ ΚΟΒΕΙ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗ ΠΟΛΗ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΨΙΜΑΤΑ,ΤΩΝ ΒΛΑΒΩΝ,ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ,ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ...ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΝΗ...ΚΑΙ ΚΕΛΑΙΔΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Σαπέρα, δίνεις ρέστα! Τα πήρες όλα!!!!!!
    Όσο για τον Ξύγκα, δεν είναι όλα τα λεφτά το νερό και οι λακούβες!
    Παρέλαβε ένα διαλυμένο και καταχρεωμένο δήμο και τον ανασυγκότησε!
    Γι αυτό γιατί δεν μιλάτε;
    Για την αποχεύτευση που λειτουργεί(θυμάστε τι έλεγαν;τους Κυπρίους, την ΕΥΔΑΠ, τους Γερμανούς,το ρομπότ...πόσα λεφτά δεν είχαν φάει;) πάλι δεν λένε τίποτα!!!!!
    Και τόσα άλλα.....
    Ο Ξύγκας, πέτυχε!!!!!
    Σας αρέσει δεν σας αρέσει!!!!!!!
    Όσο για τον Σαπέρα, πραγματικά, του βγάζω το καπέλο!!!!!!!!! Ξεχωρίζει σαν την ήρα από το σιτάρι!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ...φιλε τσαμπα εκτιθεσαι, ο ιδιος εφερε ορκωτους λογιστες,και τα εβγαλε ολα μελι γαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Υπάρχει ο τύπος και η ουσία!
    Υπάρχει η επιφάνεια και ένα στρώμα κάτω απο την επιφάνεια!
    Θέλω να δώ και να μάθω και δεν θέλω να δω και να μάθω!
    Τον αντιπολιτεύομαι για να τον διορθώσω, ή για να πείσω απλά ότι έχει άδικο αυτός και δίκιο εγώ, για να προσπορισθώ οφέλη;

    Με ενδιαφέρει η πρόοδος του τόπου μου, ή να πείσω απλά, ότι ο Δήμαρχος δεν ήταν η καλύτερη επιλογή.....
    Ποιός είναι τέλος πάντων ο σκοπός μου; Τι ακριβώς επιδιώκω;

    Όλοι λοιπόν γνωρίζουμε, σε τι κατάσταση παρέλαβε τον Δήμο ο κος Ξύγκας...... και σε τι περίπου κατάσταση τον αφήνει!
    Άρα η επίκληση των ορκωτών λογιστών φανερώνει και δια γυμνού ακόμα οφθαλμού, την έλειψη επιχειρημάτων εναντίον του κου Ξύγκα!!!!!!
    Αρα ο κος Σαπέρας που βγαίνει και δηλώνει, ενάντια σε όλα τα λεγόμενα κάποιων κακεντρεχών συμπολιτών μας, ότι παραδέχεται τον κο Ξύγκα, σαν ένα δήμαρχο με θετικό πρόσημο στον απολογισμό του, φανερώνει την αξία και την δύναμη του ανθρώπου που μπορεί και λέει, ακόμα και με προσωπικό,(προσωρινό,) κόστος την πραγματικότητα!!!!!!!
    Γι αυτό λέω, ένα μεγάλο Εύγε!
    Μακάρι τέτοιες συμπεριφορές να γίνουν παράδειγμα προς μίμιση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ...φιλε...ζαλιστικα...με τις αμπελοφιλοσοφιες σου!!τους ορκωτους λογιστες του εφερε ο ξυγκας καιτο αποτελεσμα της ερευνας τους ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ!!τις ευλογιες του θοδωρη...αστο βρωμαει το πραγμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΠΑ_ΝΑ_ΘΗ_ΝΑ_ΪΚΟΣ - ΠΑ_ΝΑ_ΘΗ_ΝΑ_ΪΚΟΣ - ΠΑ_ΝΑ_ΘΗ_ΝΑ_ΪΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ...παιχταρα μου!!!!ετσι να τους κραξουμε λιγακι..γιατι η...εξεδρα...κοιμηθηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Φίλε ανώνυμε.... από τα πιο καλά σχόλια που έχω διαβάσει!
    Πολύ έξυπνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!
    Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!
    Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!
    Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!
    Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!
    Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!
    Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!
    Ολυμπιακός! ολυμπιακός!Ολυμπιακός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ...ΘΑΝΑΣΑΚΗ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ...ΜΕ ΤΟΥΤΑ ..ΚΑΙ ΜΕΤ¨ΑΛΛΑ..ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΑΤΕ.. ΜΑΓΚΑΚΙΑ!! ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΕΡΑΝΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Καλό θα είναι να αφήσετε τις χαζομέρς και οι δύο και να κοιτάξετε να ασχοληθήτε πάλι γιατί σας έχει ανάγκη ο τόπος μας. Και προσέξτε γιατί είναι υποχρέωσή σας και όχι δικαίωμά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ξύγκα αν βρεις άλλον ένα σαν το Σαπέρα θα αποδειχθείς σε μέγαλο και επιτυχημένο δήμαρχο!! Ρε πως γράφετε η ιστορία!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Συμφωνώ μαζί σου φιλε ανώνυμε. Φαντάσου να μην ζούσαμε εδώ και να μην βλέπαμε με τα μάτια μας!! Είναι ικανοί να μας τρελάνουν!! Και μη χειρότερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Τι έγινε ρε παιδιά; ανακοίνωσε τελικά το συνδιασμό ο Ξύγκας με το Σαπέρα; Το μεσημέρι πέρασα από την πλατεία και τους είδα να κάθονται δίπλα δίπλα σε μια τραπεζερία 10 μέτρα!!! Ξέρει κανείς τίποτα; Ας μας πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ναι, τους είδα και εγώ!!!!!
    Αλλά έπρεπε να τους δω;
    Δεν σας τα είχα πει, απο προχθές, ότι είναι μούφα η δουλέιά;
    Να και οι αποδείξεις!!!!!!!!!!!!!!
    Περιμένετε και θα δείτε και άλλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Α ρε Σαπέρα!!!!
    Τι δουλειά έχεις εσύ, με τον Ξύγκα;
    Από πότε οι ακροδεξιοί, παίρνουν συγχωροχάρτι;
    Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
    Κρίμα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ακόμα και αν τα πιστεύει, γιατί το έκανε τώρα;
    Τι εξυπηρετεί;
    Μην μου πείτε τίποτα..... γιατί δεν το πιστεύω!
    Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλά έτσι και αλλοιώς ο ένας είναι χειρότερος από τον άλλον!
    Δεν πάνε να πινηγούνε!
    Καλύτερα έτσι τους πήραμε χαμπάρι! Τους κατάλαβε ο κόσμος! Ο σκηνοθέτης τους δεν τα υπολόγισε καλά! Είναι ερασιτέχνης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Είναι σίγουρο ότι κάτι ετοιμάζουν στους Γαργαλιάνους.....
    Θυμειθείτε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αν είναι δυνατόν!
    Μερικών το μυαλό πάει πάντα στο κακό!
    Μιά κουβέντα είπε ο άνθρωπος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Όσο βάρος μπορεί να σηκώσει ο καθένας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΑΓΙΟΡΓΙΤΗΣΟκτωβρίου 01, 2010

    ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ....ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΞΥΓΚΑ.. ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ-ΜΙΣΘΟ-ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πιστεύω και εγώ ότι πρέπει να κάνει έναν δημόσιο απολογισμό ο Δήμαρχος για τα πεπραγμένα του!
    Μπορεί και το πιθανοτερο είναι να μάθουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Και εγώ συμφωνώ!
    Αλλά να κάνουν απολογισμό και ο Σωτηρόπουλος και ο Σαπέρας!
    Με ραδιοφωνική κάλυψη!
    Να ακούσουμε από όλους τις αντηρήσεις, τις συμφωνίες και ότι άλλο ήθελε προκύψει!!!!!
    Και να μπορούν, αν μπορούν, να τον αντικρούσουν οι άλλοι!!!!!!
    Πιστεύω ότι πρέπει να καθιερωθεί μια τέτοια διαδικασία για το καλό και των ίδιων αλλά και των πολιτών!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ...ΜΑΚΗ,ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΟΙ-ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ.!! ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΡΓΟ....ΣΥΝ ΤΟΝ ..ΑΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Σιγά!!!!!!!!
    Άμα γίνει αυτό που λες εγώ θα γυρίσω ανάποδα ένα κακκάβι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καλά υπάρχει τόση πολύ αφέλεια στον κόσμο;
    Ήμαρτον Θεέ μου!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ...ΝΙΚΟ,Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ..ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ??Η ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΟ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Σιγά, μην δεχτεί ο Σωτηρόπουλος να κάνει κουβέντα!!!!!!
    Γιατί να θέλει; Τι έκανε και αυτός 4 χρόνια;
    Ας μας πει! Θέλει να γίνη και δήμαρχος τρομάρα του!!!!!
    Δεν δέχονται γιατί δεν τους συμφέρει!

    Ας οργανώσει κάποιος σύλλογος, κάποιος όμιλος, εν πάσει περιπτώσσει κάποιος μια τέτοια κουβέντα!
    Θα είναι πολύ χρήσιμη αλλά
    Εδώ ο Σωτηρόπουλος προσπαθεί να μας πείση, ότι είναι ανεξάρτητος, μας δουλεύει μπροστά στα μάτια μας, τι αξιοπιστία περιμένεις νε έχεις μετά από αυτό!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ναι εχετε δικιο !!!ολα για τους συμβουλους !!! το φραγμα για να πινουνε νερο οι συμβουλοι !!!! για τους συμβουλος ο βιολογικος καθαρισμος, νεο δικτυο υδρευσης και αποχετευση !!!νεκροταφειο για να θαψει τους συμβουλους του!!! δημοτικα σχολεια και αιθουσες για τα παιδια των συμβουλων !!!!γηπεδο για να αθλουνται οι συμβουλοι !!!! νερο για τους συμβουλους στην μαλη!!!!!δρομο για να μην σπανε τα αυτοκινητα τους οι συμβουλοι οταν πηγαινουν στην μαλη !!!! νερο στο κατσιμπαλιμη και διψασουν στον δρομο για τον ...ΜΥΛΟ(που και αυτος για τους συμβουλους φτιαχτηκε, για να μην γελοιομαστε )!!! ... πλατεια στο χαλαζωνη για να περνουν οι συμβουλοι με την ανεση τους !!! καντουνια σε ολες τις γειτονιες για να μην λερωνουν τα παπουτσια τους οι συμβουλοι!!!πυργο του αιφελ και συντριβανια για να θαυμαζουν οι συμβουλοι!!! ολα για τους συμβουλους !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ο ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΙΩΤΗΣΟκτωβρίου 01, 2010

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΕ??? ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΙΕΙΣ??? Ο ΞΥΓΚΑΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΗΠΙΕ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΦΙΑΛΟΜΕΝΟ .ΟΙ ΚΑΤΣΙΜΠΑΛΑΙΟΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ... ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ...ΚΑΤΕΡΙΝΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΝΗΜΕΡΩΤΗ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ,ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ,ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,ΗΤΟ ΕΡΓΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ?? ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ..ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Δυστυχώς, ενω ο άνθρωπος έκανε την υπέρβαση αν θέλετε αυτοί γκρινιάζουν Κόκκινοι και Μπλέ.`
    Αυτοί είμαστε αυτά λέμε έτσι μας κοροϊδεύουν όλοι!
    Είμαστε άξιοι της μοίρας μας! Κακομοίριδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. summun ius summa iniuria!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ο άνθρωπος πρέπει να αρχίσει την αλλαγή από τον εαυτόν του.
    Αν όλοι περιμένουν να κάνει κάποιος άλλος την αρχή, τότε δεν θα συμβεί τίποτα.
    Δεν είναι αλήθεια ότι είναι αδύνατο ν' αλλάξει ο κόσμος.....
    Συγχαρητήρια κε Σαπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ...KATERINA POSO STIXHSE TO SIDRIVANI? KAI MHPOS XERIS PIOS TO EFTIAXE??ROTA TO TEODORO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Συμφωνώ Τάσο!
    Είναι τύχη μεγάλη για όλους, το ότι οι συμπολίτες μας δεν σκέφτονται! Γιατί διαφορετικά....
    Άστα, ότι σπείρουμε θερίζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. H Εξουσία έχει μία και μοναδική ιδιότητα. Φεύγει. Ποτέ δεν μένει για πάντα.
    Και αυτό ισχύει για κάθε μορφή εξουσίας. Γι αυτό φρόντισε όταν την ασκείς να είσαι σωστός και δίκαιος για να σου λένε Καλημέρα και όταν κατέβεις από το άλογο.
    Ο Ξύγκας πιστεύω χαίρει πολύ μεγάλης εκτίμησης στα φιλιατρά, όπως και ο Σαπέρας¨.
    Έκανε πολύ σωστά λοιπόν ο Σαπέρας που είπε αυτά που είπε έστω και καθ' υπερβολήν.
    Μακάρι να έπρατταν και οι υπόλοιποι το ίδιο.....
    και ας λένε κάποιοι μικρόνοες ότι φαντάζονται.
    Οι ενασχολούμενοι με τα κοινά πρέπει να ανοίγουν δρόμους........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Όταν οι άλλοι θα προσγειώνονται στον Άρη, εμείς θα ασχολούμεθα με το συντριβάνι και το καντούνι.
    Τι μικρόμυαλοι που είμαστε.
    Πόσο λίγο μπορούμε να σκεφτούμε.
    Πόσο κοντά βλέπουμε.
    Ούτε καν μέχρι την μύτη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Οι άνθρωποι καταλαβαίνουν και δέχονται ολα τα πραγματα μέχρι το υψος που αυτοί φτάνουν.
    Απο εκεί και πάνω, αφου δεν φτάνουν αυτοί δεν φτάνει κανένας ή αν τους προσπερνάει το πολεμούν λυσσαλέα!
    ΄Ενα ποσοστό γύρω στο 10% είναι στατιστικά αποδεδειγμένο, μπορεί να καταλάβει τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση!
    Γι αυτό, και οι εκλογές ποτέ δεν βγάζουν το...σωστό αποτέλεσμα, ούτε θα το βγάλουν ποτέ!
    Τα υπόλοιπα, περί δημοκρατίας είναι ...απλά για κατανάλωση!
    Οφείλουμε όλοι αν θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι, να μην λέμε και να μην πιστεύουμε ότι έχουμε, ότι βρήκαμε την αλήθεια, αλλά μιαν αλήθεια!!!!!!
    Και να έχουμε το ψυχικό σθένος να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τις αρετές του ((αντιπάλου))
    Γι αυτό, παρότι δεν ψήφισα τον κο Σαπέρα,του βγάζω το καπέλο, ακόμα και αν χάρι σκοπιμότητος (δεν το πιστεύω) δήλωσε ότι δήλωσε!
    Εισάγει στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου έναν άλλο τύπου Πολιτισμό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Πηνελόπη Δ.Οκτωβρίου 02, 2010

    Πιστεύω πως ο κος Σαπέρας, έκανε κάτι πολύ ορθό!
    Έκανε κάτι που θα έπρεπε να κάνουν όλοι.
    Είναι μια ενέργεια, που θα τον χαρακτηρίζει από εδώ και στο εξής.
    Γιατί ουσιαστικά, όργωσε το χωράφι του, αδιαφορώντας, αν θα καρπίσει ή αν κάποτε θα θερίσει......
    Και αυτό, δεν μπορεί να το κάνει όποιος και όποιος.
    Ούτε μπορεί κανένας να το αγνοήσει ή ακόμα περισσότερο να το μικρύνει.
    Είστε τυχεροί που έχετε τέτοιους ανθρώπους στον τόπο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα