Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Τρόμος για 17χρονη στον Πειραιά: «Βρήκα το παιδί μου στα αίματα», περιγράφει η μάνα

Καθηλωτική αφήγηση από τη μητέρα της 17χρονης που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με ένοπλο ληστή, μέρα μεσημέρι, μέσα στο σπίτι της στην Καλλίπολη του Πειραιά
Αντιμέτωπη με τον απόλυτο τρόμο βρέθηκε περίπου στις δυόμιση το μεσημέρι μια δεκαεπτάχρονη μαθήτρια στην Καλλίπολη του Πειραιά: Επιστρέφοντας από το σχολείο βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ληστή που είχε εισβάλει στο σπίτι της, ένα διαμέρισμα δευτέρου ορόφου. Ο ένοπλος ληστής, μάλιστα, τραυμάτισε με σπασμένο ποτήρι στο πρόσωπο το κορίτσι. Τα όσα πέρασε στα χέρια του ληστή η κόρη της, εξιστόρισε με καθηλωτικό τρόπο στο protothema.gr η μητέρα της 17χρονης.
«Είχε πάρει τηλέφωνο το παιδί μου και ήταν στην εξώπορτα, ξεκλείδωνε. Της λέω: Κατερίνα είμαι στη γιαγιά (δυο στενά πιο πάνω) και μου λέει: «Μαμά ανεβαίνω λίγο πάνω και έρχομαι στη γιαγιά». Δεν περνάνε είκοσι λεπτά, με παίρνει τηλέφωνο με κλάματα και

φωνές. δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Τρέχω, ο πατέρας μου από πίσω, και ανεβαίνω πάνω. Βλέπω το παιδί με αίμα στο μάγουλό του, με κομμένο ποτήρι το είχε. Το σπίτι ήταν όλο αναστατωμένο».
Η γυναίκα συνεχίζει την συγκλονιστική περιγραφή της, ενώ είναι εμφανές ότι δεν έχει προλάβει να συνέλθει από τον απίστευτο τρόμο που μπορεί να ζήσει ένας γονιός, να βρεθεί, δηλαδή, το παιδί του σε κίνδυνο ζωής. «Μου λέει, "μόλις άνοιξα την πόρτα, την είδε αυτός και ήρθε με το όπλο αμέσως και της λέει έλα μέσα, μην τολμήσεις να μιλήσεις και άσε τα πράγματά σου κάτω στο τραπεζάκι. Κινητό και κλειδιά. Τη βάζει μέσα με το όπλο και λέει πες πού είναι τα λεφτά. Λέει το παιδί "κάτι έχει η μαμά μου στο ντουλάπι", όχι, λέει αυτός, αυτά τα βρήκα. Άλλα λεφτά ζητάω. Λέει το παιδί "δεν ξέρω" και πηγαινοερχόταν νευρικός και αρπάζει ένα σκουπόξυλο που είχα και αρχίζει να κοπανάει τους καθρέπτες. Δεν μπορούσε να τους σπάσει».
Στο σημείο αυτό η γυναίκα περιγράφει την κορύφωση του τρόμου που έζησε το παιδί της: «Παίρνει ένα ποτήρι μεγάλο και το σπάει. Παίρνει ένα κομμάτι από το γυαλί και την απειλούσε ότι θα της κάνει κακό. "Είχε κουκούλα μαμά και ήταν ντυμένος στα μαύρα". Έχει πάθει σοκ το παιδί. Ο ληστής μπήκε από την πόρτα της κουζίνας, η κεντρική ήταν κλειδωμένη», κατέληξε η γυναίκα που πλέον προσπαθεί να βοηθήσει το παιδί της να συνέλθει από τον τρόμο που έζησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα