Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Κρήτη: Ερωτικό τρίγωνο με έναν άνδρα και δύο γυναίκες πίσω από υπόθεση βιασμού

Κανένας βιασμός δεν υφίσταται σύμφωνα με την υπεράσπιση στην περίπτωση της 19χρονης Ρουμάνας που κατήγγειλε ότι ενώ βρισκόταν στο σπίτι 43χρονης Ελληνορωσιδας φίλης της (δουλεύουν μαζί σε μπαρ) εκείνη της ακινητοποίησε τα χέρια και ο 30χρονος φίλος της 43χρονης την βίασε.
Οι δυο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
«Καθαρά αναμενόμενη η ποινική τους μεταχείριση μετά το πλούσιο αποδεικτικό υλικό που προσκομίστηκε και καταδεικνύει πέραν από κάθε αμφιβολίας ότι ο,τι έγινε ήταν συναινετικό» δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισης Γιώργος Κοκοσαλης.
Επί της ουσίας προβάλλεται ο ισχυρισμός του ερωτικού τριγώνου. Η 19χρονη διέμενε συχνά στο σπίτι της 43χρονης και μάλιστα σύμφωνα με την υπεράσπιση την προηγούμενη νύχτα οι δυο γυναίκες είχαν ερωτικές περιπτύξεις.
Η υπεράσπιση προσκόμισε βίντεο, σέλφι και μηνύματα στο messenger όπου η 19χρονη

φέρεται να απευθύνεται στην 43χρονης αποκαλώντας την "μωρό μου". Επίσης αναφέρθηκε ότι είναι διατεθειμένοι να παραδώσουν και τα ερωτικά βοηθήματα που χρησιμοποίησαν.
Όσο για τον 30χρονο είχε ελεύθερη σχέση με την 43χρονη, πήγε στο σπίτι της να συνευρεθούν και ξαφνικά μπήκε στο ερωτικό παιχνίδι και η 19χρονη. Όπως είπε δεν του είχε ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και δεν είπε όχι.
Όπως μεταφέρει το cretalive, η 43χρονη απέδωσε την καταγγελία στην πιθανή ερωτική αντιζηλία που ένιωσε η 19χρονη έναντι του 30χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα