Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Η πορεία του Ζορμπά τη Δευτέρα: Πού θα σημειωθούν ισχυρά φαινόμενα

Τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους, ενώ τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στη Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα, και το Αιγαίο. Τα φαινόμενα έως και τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην Ανατολική Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, το Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο, τη Μακεδονία, και τη Θράκη. Προς το τέλος του εικοσιτετραώρου, οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας και προς το τέλος του
εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 12 έως 21, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 9 έως 21, στα κεντρικά και νότια από 14 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 24, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 18 έως 22, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 24, και στην Κρήτη από 18 έως 26.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 2 έως 3 μποφόρ από το μεσημέρι. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς. Η ορατότητα προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη.
πηγη meteo  φωτό intimenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα