Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Σήμερα δικάζονται στο Αυτόφωρο οι συλληφθέντες για τον ξυλοδαρμό Κωνσταντινέα

Συνολικά 10 άτομα κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν την Κυριακή το βουλευτή Πέτρο Κωνσταντινέα μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Καλαμάτα - Πάμισος.
Μέχρι χθες είχαν συλληφθεί και οδηγηθεί αργά το απόγευμα στην εισαγγελέα Καλαμάτας οι 8 από τους 10, οι οποίοι -σύμφωνα με πληροφορίες οι πιο πολλοί είναι από το κλαμπ των οργανωμένων οπαδών της “Μαύρης Θύελλας”- βαρύνονται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, της απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού. Θυμίζουμε ότι η επίθεση στο βουλευτή έγινε μπροστά σε στέκι των οργανωμένων οπαδών Bulldogs της "Μαύρης Θύελλας", στην οδό Καλλιπατείρας. Νωρίτερα, τα ίδια άτομα κατηγορούσαν με φωνές το βουλευτή για "ξεπούλημα της Μακεδονίας".
Η Αστυνομία μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής είχε προσαγάγει 11 άτομα. Οι 5 από αυτούς, δύο 26χρονοι, ένας 36χρονος, ένας 37χρονος και ένας 63χρονος, συνελήφθησαν.
Χθες οι προσαγωγές συνεχίστηκαν και οι αστυνομικοί -παρουσία του ίδιου του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστρατήγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου- δεν σταμάτησαν να

παίρνουν καταθέσεις και μαρτυρίες από ανθρώπους οι οποίοι ήταν παρόντες όταν έγινε η επίθεση, προκειμένου να συλλέξουν περισσότερα στοιχεία τόσο για τα αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν κατά του βουλευτή, όσο και για τα πρόσωπα που προκάλεσαν το περιστατικό. Ετσι οι προσαγωγές ξεπέρασαν αθροιστικά τις 20, ενώ συνελήφθησαν 3 ακόμη, ένας 33χρονος, ένας 35χρονος και ένας 49χρονος, και έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλοι 2. eleftheriaonline

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα