Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΟΠΕΚΑ: Σε λειτουργία και πάλι το Α21 για το επίδομα παιδιού - Άνοιξε η αίτηση στο taxisnet

ΟΠΕΚΑ: Εκ νέου διαθέσιμη είναι από σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2018, μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της 4ης δόσης του Επιδόματος.
Ο κύκλος των αιτήσεων για το Επίδομα Παιδιού 2018 θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του στις 31 Δεκεμβρίου 2018. Δυνητικοί δικαιούχοι που δεν έχουν ακόμη υποβάλλει αίτηση, έχουν χρονικό περιθώριο τριών μηνών.
Προσοχή, στο νέο σύστημα οι αιτήσεις ολοκληρώνονται στο τέλος του τρέχοντος έτους επιδότησης και όχι στις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους όπως ίσχυε παλαιότερα.
Η επόμενη πληρωμή της 5ης από τις συνολικά έξι δόσεις για το 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου και θα αφορά το 2μηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος. Στην πληρωμή της 5ης δόσης θα συμπεριληφθούν όλοι όσοι θα έχουν υποβάλλει αίτηση Α21 έως τις 20

Νοεμβρίου. Απαραίτητη φυσικά προϋπόθεση είναι η εκκαθαρισμένη φορολογική δήλωση.
Υπενθυμίζεται πως στην διάθεση των δικαιούχων έχουν τεθεί διάφορα ηλεκτρονικά εργαλεία, τα οποία επιτρέπουν τροποποιήσεις αιτήσεων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, όπως προσθήκη νέου μέλους στην οικογένεια, διόρθωση των στοιχείων των εξαρτώμενων παιδιών, ακύρωση παλαιότερης εγκεκριμένης αίτησης του 2018 και υποβολή νέας, διόρθωση ΙΒΑΝ κ.α.
Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων είναι προσβάσιμη από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr και της ΗΔΙΚΑ www.idika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα