Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Κύπρος: Εντοπίστηκαν οι δύο 11χρονοι που είχαν απαχθεί - «Ναρκωμένα» τα παιδιά λέει ο άνθρωπος που τα εντόπισε (βίντεο)

Εντοπίστηκαν από την αστυνομία τα δύο 11 χρονα παιδιά, ενώ έχει συλληφθεί ένας 35χρονος που οδηγείται για ανάκριση - Οι γονείς των παιδιών βρίσκονται στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή - Τα παιδιά, βρέθηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους - Έλυσε την σιωπή του ο άνθρωπος που εντόπισε τον απαγωγέα.
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια που έζησαν τα δύο 11χρονα αγόρια τα οποία είχαν απαχθεί από έναν 35χρονο άντρα στην Λάρνακα. Τα παιδιά, βρέθηκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο δράστης ο οποίος είναι Eλληνοκύπριος, ενώ συνεργός του φέρεται να ήταν ο αδελφός του. Κίνητρο του

απαγωγέα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ήταν τα λύτρα.
Η Αστυνομία εντόπισε τα δύο αγόρια μετά από 8 ώρες από την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων. Τα αγόρια είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι λίγο πριν σημειωθεί το περιστατικό, είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για βόμβα σε ένα άλλο σχολείο, ωστόσο αποδείχθηκε φάρσα. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η απαγωγή, πολλοί γονείς έσπευσαν στο σχολείο για να πάρουν τα παιδιά τους, τρομοκρατημένοι από τις εξελίξεις.




Ο άνθρωπος που εντόπισε τον δράστη διότι είχε αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις είναι ένας νεαρός άνδρας που πήρε τηλέφωνο τις αρχές και έδωσε τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εντοπισμό του δράστη και των παιδιών. Ο άνθρωπος αυτός ανέφερε ότι ο αδερφός του τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία προσομοίαζαν με έναν γείτονα.





Επιπλέον του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από την Αστυνομία.





Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα μόλις έφθασαν στην πολυκατοικία οι δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου εντόπισαν το δράστη με τα δύο παιδιά.





Εξερχόμενα του διαμερίσματος τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα και αφυδατωμένα. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με το δράστη ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε.

Το χρονικό της απαγωγής

Όλα έγιναν στις 07:30 το πρωί της Τρίτης. Τα δυο αγόρια πήγαν κανονικά στο σχολείο τους. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν στο προαύλιο να παίξουν με τους συμμαθητές τους, τους πλησίασε ένας μεσήλικας άνδρας, ο οποίος φέρεται να τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει πράγματα στο αυτοκίνητό του. Ο άνδρας αυτός φέρεται να τους συστήθηκε ως ο νέος δάσκαλος του σχολείου και τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρουν κάποια βιβλία. Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ζήτησε βοήθεια από τα παιδιά γιατί, όπως φέρεται να είπε, είχε χτυπήσει το χέρι του.
Όταν χτύπησε το κουδούνι διαπιστώθηκε ότι τα δύο αγόρια, ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης έλειπαν από την τάξη τους και τότε σήμανε συναγερμός και άρχισε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Πηγή φωτογραφιών: Philenews.com - dikaiologitikaΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα