Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Στον εισαγγελέα ο 60χρονος για τoν βιασμό της 22χρονης στο Ζεφύρι

Στον εισαγγελέα οδηγείται αυτή την ώρα ο 60χρονος που συνελήφθη για τον βιασμό της 22χρονης, η οποία είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι. Ο 60 χρονος Ρομά, διακινητής ναρκωτικών ήταν ο άνθρωπος στο σπίτι του οποίου είχε πάει η κοπέλα με τον φίλο της για να αγοράσουν ναρκωτικά. Το DNA του 60χρονου ταυτοποιήθηκε.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον 60χρονο μετά απο κατάθεση της κοπέλας, η οποία ανέφερε οτι είχε πάει στο Ζεφύρι μαζί με φίλο της, για να προμηθευτούν ναρκωτικά. Κατέληξαν στο σπίτι του κατηγορούμενου, απ' όπου όμως κάποια στιγμή έφυγε ο φίλος της και γύρισε έπειτα απο περίπου τρεις ώρες, αλλά η κοπέλα ήταν ήδη σε κακή κατάσταση και την έβγαλαν στο δρόμο. Ο νεαρός ήταν αυτός που ειδοποίησε ασθενοφόρο και η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Η

κοπέλα κατήγγειλε βιασμό.
Ο 60χρονος προσήχθη χθες το βράδυ και κρατήθηκε γιατί δεν κατείχε αστυνομική ταυτότητα, ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από την εξέταση DNA ταυτοποιήθηκε ως δράστης βιασμού. Είχε συλληφθεί και πάλι το 2017 για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγείται στην δικαιοσύνη.
Η 22χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται αλλά σε σταθερή πια κατάσταση. Μπόρεσε μάλιστα και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής. Οι αστυνομικοί έλαβαν το βράδυ της Πέμπτης την πρώτη ολοκληρωμένη κατάθεση της 22χρονης, η οποία είχε εγκαταλειφθεί σε άθλια κατάσταση στο Ζεφύρι.
Η νεαρή κοπέλα έκανε χρήση ναρκωτικών και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν. Όπως είπε, είχε πάει με έναν φίλο της, επίσης τοξικομανή, στο Ζεφύρι για να αγοράσουν ναρκωτικά. Έκαναν χρήση και στη συνέχεια ξεκίνησαν να περπατούν σε διάφορους δρόμους, για να βρουν και άλλα, αν και είχαν ήδη κάνει χρήση. Ωστόσο, από κάποιοι σημείο και μετά έχει "κενό", καθώς δεν θυμάται τίποτα αφού έχασε την επαφή με το περιβάλλον. Η 22χρονη έδωσε το ονοματεπώνυμο του άνδρα που τη συνόδευε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν, τον κάλεσαν για κατάθεση και ουσιαστικά τους επιβεβαίωσε τα λεγόμενά της. Όμως, από κάποια στιγμή και μετά οι δρόμοι τους χώρισαν. the toc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα