Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Σάλος στο Κίνημα Αλλαγής από την επίθεση Αποστολόπουλου σε Αργυράκη

Πρωτοφανής επίθεση, με προσωπικές αιχμές, του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Τάσου Αποστολόπουλου, στο στέλεχος του Κινήματος, Γιάννη Αργυράκη. Σφοδρή σύγκρουση στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ.
Μια ανάρτησή του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Τάσου Αποστολόπουλου, στο Facebook ήταν ικανή να προκαλέσει νευρική κρίση στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία, αλλά και στην Πελοπόννησο.
Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολόπουλος,σημειώνει στην ανάρτησή του: «Απύθμενο θράσος! Να δηλώνεις κολλητός του Παπανδρέου χωρίς αυτός να σε ξέρει… Να υπερασπίζεσαι τον Τατούλη μέχρι θανάτου…Να ισχυρίζεσαι στις συζητήσεις ότι είναι ορθό η κόρη να είναι υποψήφια με τη ΝΔ και ο μπαμπάς να στηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής… Να κατέχεις

διορισμένη κορυφαία θέση που χειρίζεται τα σημαντικότερα αναπτυξιακά θέματα στην Πελοπόννησο… Να παίρνεις και τα εργάκια σου χωρίς να διαθέτεις ούτε κασμά… Μα πάνω απ΄ όλα να θέλεις να επιβάλεις στον κόσμο της κεντροαριστεράς τους εκλεκτούς σου στην αυτοδιοίκηση για να διατηρήσεις την καρέκλα σου… Αυτό λέγεται απύθμενο θράσος».
Με την ανάρτησή του ο κ. Αποστολόπουλος είναι σαφές ότι φωτογραφίζει το μέλος του ΚΙΝΑΛ, Γιάννη Αργυράκη. Ο κ. Αργυράκης είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, του Γιώργου Παπανδρέου, ήταν υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας με το εν λόγω κόμμα, είναι μέλος της παράταξης του Πέτρου Τατούλη, πρόεδρος της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας και πρώην αντιπεριφερειάρχης, ενώ το επάγγελμά του είναι εργολάβος.

«Κόλαση» στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ

Η επίθεση του κ. Αποστολόπουλου στον κ. Αργυράκη, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει σάλο στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, καθώς η οξύτητά της, αλλά και οι προσωπικές αναφορές έχουν προκαλέσει την έντονη δυσφορία στελεχών του Κινήματος Αλλαγής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του messiniapress, το συγκεκριμένο ζήτημα έχει ήδη τεθεί στα κεντρικά όργανα του Κινήματος, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα, τα οποία αναμένεται να τεθούν και δημόσια το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια
Δεν βρέθηκαν σχόλια γι'αυτό το άρθρο.
Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει το άρθρο χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα